Informatie

Puppyspeelgoed: activiteit voor kleine honden


Spelen is leuk! Natuurlijk vinden niet alleen volwassen honden dit, maar ook puppy's. Zodat het plezier met name geschikt is voor puppy's, zijn er speelgoed dat is afgestemd op de behoeften van jonge vierbenige vrienden en die in een klein formaat op hun maat passen. Puppyspeelgoed: werkgelegenheid voor kleine honden - Afbeelding: Shutterstock / Jez Bennett

1. Klein en extra zacht: piepende botten voor puppy's

Klein speelgoed voor kleine honden: dit puppy speelgoed weegt slechts 32 gram en is een gezellig en veilig plezier met zijn zachte maar stabiele materiaal. Wanneer de jonge hond erop kauwt, piept het gekleurde bot en zou naar zijn smaak moeten zijn. Het ziet er ook echt schattig uit!

2. Activiteitsspeelgoed voor jonge honden

Dit activiteitenspeelgoed is verkrijgbaar in drie verschillende maten en is gemaakt van zacht natuurlijk rubber. Vooral jonge honden die van tand veranderen, kauwen er graag op. Omdat het speelgoed kan worden gevuld met snacks of droog voedsel, krijgen ze zelfs een kleine beloning tussendoor.

3. Populair hondenspeelgoed in de mini-versie

De populaire "Kong" is verkrijgbaar in verschillende maten: deze versie is geschikt voor puppy's die tussen twee en negen maanden oud zijn. Het speelgoed kan ook worden gevuld met snacks of pasta's en nodigt de hond uit met natuurlijk rubber en een puppyvriendelijke maat om op te kauwen.

4. Zoete doek voor knuffelen en spelen

Dit puppyspeelgoed is ook heel weinig plezier. Het bestaat uit knuffelige baby pluche en is uitgerust met een zuigmond, zodat knuffelen en spelen kunnen worden gecombineerd. Onthoud bij al het speelgoed dat je protégé er alleen onder toezicht mee mag spelen - zoals de fabrikanten om veiligheidsredenen altijd aanbevelen.

Kies een puppy uit het nest: tips

Je hebt besloten een puppy een nieuw thuis te geven en hebt al het recht ...

Video: Unboxing; wat heb je allemaal nodig bij een puppy? DierenpraatTV (Augustus 2020).