In detail

Vier soorten hondenvoer - zonder dierproeven


Er is nu een goede selectie van hondenvoermerken die hun producten produceren zonder dierproeven. Deze vier heerlijke variëteiten zijn er een van. Vier soorten hondenvoer - zonder dierproeven - Afbeelding: Shutterstock / Scorpp

1. Biologisch hondenvoer met kip

Dit natvoer biedt de beste biologische kwaliteit. Ten eerste worden er geen dierproeven uitgevoerd voor de productie van hondenvoer en ten tweede worden alleen ingrediënten van gecertificeerde biologische teelt gebruikt. De fabrikant schaft ook alle kunstmatige toevoegingen af.

2. Heerlijk droog voedsel met vis en vlees

Dit droogvoer van hoge kwaliteit bevat geen granen en bevat veel gezonde eiwitbronnen - waaronder haring, zalm en murenen. Het merk voert geen dierproeven uit, noch wordt er vlees van de bio-industrie of genetisch gemodificeerd voedsel gebruikt.

3. Gegarandeerd vers vlees

De fabrikant van dit hondenvoer hecht veel waarde aan versheid: hij gebruikt alleen vers geslacht vlees. Alle dierlijke producten komen ook uit door voedsel gecontroleerde voorraden. Het merk voert ook geen dierproeven uit. De afwezigheid van chemische kleurstoffen, geurstoffen en lokstoffen voorkomt allergieën bij honden.

4. Voedzaam biologisch voer met eend

De duurzame productie van vlees is erg belangrijk voor de fabrikant van dit hondenvoer met biologische eend. Alle gebruikte vleesproducten zijn afkomstig van dierenwelzijn. Bovendien werkt het merk volledig zonder dier- en beendermeel en gebruikt het ook geen dierexperimenten.

Deze tien schattige familiehonden zijn dol op kinderen!

Video: Hill's hondenvoer: het populairste merk bij dierenartsen (Mei 2020).