Informatie

Kan ik mijn hond wassen met duivenzeep?

Kan ik mijn hond wassen met duivenzeep?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kan ik mijn hond wassen met duivenzeep?

Een paar dagen geleden zag ik een bericht op Facebook over het wassen van je hond in appelciderazijn. Ik besloot het uit te proberen op onze nieuwe puppy. Ik heb geen idee wat appelciderazijn doet met een hond of kat, maar ik vind het niet erg om het een kans te geven. Ik heb een hond en een kat en ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën om het leven van onze dieren een beetje makkelijker te maken. Ik vroeg me af wat jullie van deze wasmethode vinden? Ik heb het op mijn nieuwe puppy geprobeerd en ik zal het resultaat van dit nieuwe experiment snel genoeg op Facebook delen.

Antwoorden

Wij wassen onze honden in Dawn Liquid Dish Soap. We houden van Dawn omdat het zachtaardig is, de klus klaart en heerlijk ruikt. We wassen onze pups net zo vaak als we onszelf wassen. Het is heel belangrijk voor ons om te proberen onze honden zo schoon te maken als wij, maar als we ze zo vaak wassen, moeten we ervoor zorgen dat al het andere ook aan ze wordt gedaan.

We douchen onze honden (we hebben 2 pups en een grote babyhond) altijd eerst en daarna was ik ze met de hand en als ik tijd heb was ik de rest van het gezin. Ik ben niet super kieskeurig over hoe ik het doe, maar ik wil gewoon niet geëxtrapoleerd worden.

Ik heb ooit de ACV gedaan op mijn 4-potige baby. Hij is nog steeds mijn kleine baby en ik hou van hem, maar het was geen goed idee. Hij nam er een paar uur later een bad in en hij zag er vies uit. Hij heeft later die dag bruin geplast en dat is volgens mij nog nooit eerder gebeurd. Ik zal het moeten proberen als hij ouder is en ik weet zeker dat ik het deze keer niet zal verknoeien.

Het wassen van uw hond dient te gebeuren met een "afwasbare" zeep. De enige die ik heb gevonden waarvan ik denk dat ze veilig zijn, zijn Lush "Kosher wasmiddel" en "havermout en honing" zeep. Ik gebruik ook babyshampoo als ik echt zeker wil zijn. Als je een pup eenmaal de gewoonte hebt gegeven om zichzelf te wassen, zal het ze niet schelen als je gewoon afspoelt. Ik gebruik de wasbare op ons en daarna babyshampoo onder de douche. Het droogt meteen uit en mijn douche is sowieso schoner.

Ik was al mijn pups in onze badkuip. Het is een snelle en gemakkelijke manier. Daarna droog ik ze uit door ze gewoon af te spoelen (alleen stromend water). Als ze droog zijn gebruik ik een handdoek om ze te blazen. Ik heb nog nooit een huidreactie of iets raars gekregen of zelfs maar raar geroken door de ACV op deze manier te gebruiken. Ook was ik al het beddengoed en speelgoed van mijn pups meteen na het wassen. Als ze vies worden, spoel ik ze af en verschoon ik het beddengoed.

In mijn douche hebben we geen bad, maar wel een douche en een bad met een opstapje erin. Dus ik was hem in het bad met de opstapje van het bad, daarna was ik hem met de hand (alleen schoon water) en spoel ik hem af. Daarna droog ik hem met de douchekop op de vloer van de douche (en zorg ervoor dat hij droog is).

Een andere manier om de pups te wassen is door ze in een gootsteen te wassen. Draai de gootsteen helemaal tegen de klok in zodat het water van boven komt. Ik was hem meestal met een wasbare zeep en een papieren handdoek. Daarna spoel ik hem af met een natte papieren handdoek (net afgespoeld met schoon water). Als ze allemaal droog zijn, draai ik het water terug met de klok mee en föhn hem dan droog met het mondstuk. Daarna föhn ik zijn beddengoed.

Zodra hij groot wordt, gebruik ik de douchemethode en ga ik waarschijnlijk over op babyshampoo in plaats van babyzeep.

Hoe heeft je jongen zijn gezicht schoongemaakt?

Mijn jongens gebruiken een wasbaar vochtig doekje en drogen hem af met een zachte handdoek. Hij gebruikt een wasbaar vochtig doekje op zijn gezicht. Ik gebruik een wasbare vochtige doek en droog hem af met een handdoek. De doekjes en handdoek worden beide gewassen met een zacht wasmiddel.

Ik ga het zeggen, ik heb net veel honden schoongemaakt met een babyshampoo. Ik zou de droogshampoo-methode aanbevelen om een ​​hondje eerst schoon te maken en daarna nat te maken met een warm, vochtig washandje om hem klaar te maken voor de douche. Ik heb een hand-me-down droogshampooborstel die voor meerdere honden wordt gebruikt. Ze zijn er dol op en het is heel gemakkelijk te gebruiken. Ik bevochtig het gewoon met warm water en borstel de shampoo dan door hun jassen.

__________________

Mimi

"Als je geen tijd hebt om het goed te doen, wanneer heb je dan tijd om het over te doen?" - Dr. Seuss

Ik heb een puppy en zij is de perfecte schone hond. Ik was haar tweemaal daags in de badkuip (voor het ontbijt en voor het slapengaan), ze heeft een zachte handdoek en ik was haar in een grote badkuip in ongeveer het equivalent van twee kopjes water gedurende ongeveer 15 minuten. Ze heeft een superzachte borstel die om de paar dagen wordt opgeborgen en weer tevoorschijn wordt gehaald. Ze heeft wel eens een ongelukje, maar we hebben voor zover ik weet nog nooit een klonterprobleem gehad. Ik wil haar niet nat wassen en ik wil de droogshampoos niet gebruiken omdat ik het altijd als een waardeloos product heb gezien en het risico niet wil lopen. Ik heb een goede oplossing als iemand ervaring heeft met een hondje dat een groeispurt doormaakt en zijn hr niet wil poetsen. Ik stopte haar in de shampoo met haar ogen dicht en ze zit er doorheen, en haar vacht voelt zacht aan, zelfs haar neus. Het is het veiligst voor haar en ik heb nog nooit een product in haar ogen gekregen.

Voor een hondje dat moeilijk te wassen is, kun je proberen wat babypoeder of bakpoeder toe te voegen aan het badwater (wasmiddel voor water) en een beetje aan een vochtige handdoek. Terwijl je haar uitwast, voeg je meer babypoeder toe. Na een paar keer zal dat poeder de vacht zachter maken. Als je dit met veel honden meemaakt, wordt hun vacht zachter. In het voorjaar kan het ook helpen voorkomen dat uw hond verhaart. Het werkte voor mijn kleine hond met een droge, krassende vacht, toen ze er veel van kreeg.

Ik zou het gebruik van die shampoos zeker bij een van je honden vermijden! De eerste keer dat ik ooit een hond kreeg en haar uur moest wassen, vond ik zelfs een shampoo die bedoeld was voor gebruik met een ruige hond. Ze maakten een grote deal over hoe ruige honden geen shampoo nodig hebben die hun vacht uitdroogt. Ik heb uiteindelijk een van hun shampoos gebruikt omdat ze geen geur hadden en ze mijn hond niet uitdroogden. Ik neem aan dat je hondje niet ruig is? Ik zou haar niet iets geven dat haar vacht zou kunnen uitdrogen!

We hebben ook nooit een klontprobleem gehad met onze hondjes. Ik denk dat ze op hun moeder lijken, die ook geen klonterprobleem heeft gehad. In de zomer


Bekijk de video: Hondjes wassen 1 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Kir

  Het is de waarheid.

 2. Mezilmaran

  Je werd bezocht door gewoon een uitstekend idee

 3. Cetus

  Wat de juiste woorden ... super, geweldige gedachte

 4. Gardazragore

  Naar mijn mening heb je niet gelijk. Schrijf me in PM, we zullen het bespreken.

 5. Jiro

  Ik denk dat je een fout begaat. Ik stel het voor om te bespreken.

 6. Mazushura

  Naar mijn mening is dit een grote fout.

 7. Voodoozahn

  Ik kan u aanbieden om de site te bezoeken, met een groot aantal artikelen over het onderwerp dat u interesseert.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos