Informatie

3 poten ter adoptie

3 poten ter adoptie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

3-potige honden ter adoptie

Ik heb een vrouwelijke en twee mannelijke chihuahua's. ze zijn ongeveer zeven en een half jaar oud. ze zijn allemaal gecastreerd. ze zijn allemaal erg vriendelijk. ze zijn allemaal gezond en op de hoogte van hun opnamen en ontworming.

ze komen thuis met een gloednieuw, zelfgemaakt pakket en een halsband (geen batterijen). ik zou ze graag allemaal tegelijk binnen hebben als dat mogelijk is.

ze zullen op 15 april 2015 klaar zijn voor het nieuwe huis. ze zijn heel gemakkelijk in de omgang.

er zijn enkele foto's beschikbaar hier: http://www.fostercare.org/adoptapet/adopt-a-pet/dogs/

ze moeten minimaal een huis van 65 pond zijn met een omheinde achtertuin.

bedankt voor uw tijd en aandacht in deze kwestie.

Hoi! Ik ben een mix van 11 1/2 jaar oude chihuahua. Ik woon momenteel met mijn moeder in een heel klein appartement, dus het is veel werk om voor mij te zorgen. Ik heb een familie nodig die me helpt om deel uit te maken van de familie, om me liefde te geven en om me te geven wat ik nodig heb om gelukkig te leven. Ik hou van spelen en knuffelen, en ik ben vriendelijk tegen de meeste mensen. Ik ben op de hoogte van vaccins en ontwormen. Ik zit nu in een pleeggezin, dus ik ben nog niet op zoek naar een nieuw thuis. Ik denk dat een gezin geweldig zou zijn voor mij.

Hoi! Ik ben een chihuahua/terriër mix van een jaar oud. Ik ben klein voor mijn leeftijd, maar ik ben heel extravert en vriendelijk. Ik zou graag een forever home vinden bij iemand die bereid is om met mijn unieke persoonlijkheid te werken!

Hallo, mijn naam is Molly, ik ben een chihuahua van 1 1/2 jaar oud. Ik hou ervan om kusjes te geven en geaaid te worden. Ik ben erg speels en hou van spelen. Ik zou graag een eeuwig thuis vinden en bij een gezin wonen dat net zoveel van me zal houden en met me zal spelen als ik.

Hallo, mijn naam is Mabel. Ik ben een mix van chihuahua's van 6 jaar oud. Ik hou van spelen en ga graag wandelen. Ik zou graag een liefdevol huis vinden met een omheinde tuin. Ik ga graag naar hondenparken en ontmoet andere honden.

Hallo, mijn naam is Jac. Ik ben een gecastreerde chihuahua van 3 jaar oud. Ik hou van knuffelen en kusjes geven, en ik ben erg aanhankelijk. Ik zou graag een forever home vinden en bij een liefhebbend gezin zijn!

Hallo mijn naam is Lily. Ik ben een 4-jarige gesteriliseerde vrouwelijke chihuahua. Ik ben erg speels en geef graag kusjes. Ik zou graag een forever home vinden.

Hallo, mijn naam is Maggie. Ik ben een 9-jarige gesteriliseerde vrouwelijke chihuahua. Ik hou van knuffelen, kusjes geven en spelen met mijn speelgoed. Ik zou graag een eeuwig thuis vinden bij iemand die net zoveel van me zal houden en met me zal spelen als ik!

Hallo, mijn naam is Mitzy. Ik ben een gecastreerde chihuahua van 2 jaar oud. Ik hou ervan om in de zon te zijn en te wandelen. Ik hou van mensen, en ik zou graag een forever home vinden om bij hen te zijn!

Hoi! Mijn naam is Chloe. Ik ben een gesteriliseerde chihuahua van 3 jaar oud. Ik hou van spelen, actief zijn en kusjes geven. Ik zou graag een forever home vinden.

Hallo, mijn naam is Mabel. Ik ben een gesteriliseerde chihuahua van 3 jaar oud. Ik hou van spelen, knuffelen en aanhankelijk zijn. Ik zou heel graag een forever home willen vinden!

Hallo, mijn naam is Sophie, ik ben een chihuahua van 9 jaar oud. Ik hou van wandelen, maar vind het ook heerlijk om binnen te zijn en met mijn speelgoed te spelen. Ik vind het heerlijk om met mensen te zijn en met ze te spelen!

Hallo, mijn naam is Tilly. Ik ben een 5-jarige gesteriliseerde vrouwelijke chihuahua. Ik hou van wandelen en spelen met mijn speelgoed. Ik zou heel graag een forever home willen vinden!

Hallo, ik ben Molly. Ik ben een 3-jarige, gesteriliseerde vrouwelijke chihuahua. Ik hou van wandelen en spelen met mijn speelgoed. Ik ben graag bij mijn familie en vrienden en ik hoop dat ik snel een forever home kan vinden!

Hallo mijn naam is Mollie. Ik ben een 4-jarige gesteriliseerde vrouwelijke chihuahua. Ik hou van spelen en knuffelen. Ik zou heel graag een forever home willen vinden!

Hoi! Ik ben Pijper. Ik ben een 1 1/2 jaar oude, gesteriliseerde, vrouwelijke chihuahua. Ik hou van knuffelen en kusjes geven. Ik zou graag een forever home vinden.

Hallo mijn naam is Piper. Ik ben een 4-jarige gesteriliseerde vrouwelijke chihuahua. Ik hou van wandelen en kusjes geven. Ik ben graag bij mensen en ik hoop dat iemand net zo verliefd op mij wordt als ik!

Hoi! Ik ben Lily. Ik ben een 4-jarige, gesteriliseerde vrouwelijke chihuahua. Ik hou van wandelen en kusjes geven. Ik zou graag een forever home vinden.

Hallo, mijn naam is Mabel. Ik ben een 3-jarige gesteriliseerde vrouwelijke chihuahua. Ik hou van spelen, knuffelen en aanhankelijk zijn. Ik zou graag een forever home vinden.

Hoi! Mijn naam is Olivia. Ik ben een 2-jarige gesteriliseerde vrouwelijke chihuahua. Ik hou van spelen en aanhankelijk zijn. Ik hoop een familie te vinden die van mij houdt en ik van mij!

Hallo mijn naam is Chloe. Ik ben een 3 jaar oude gecastreerde vrouwelijke chihuahua. Ik hou van knuffelen, kusjes geven en spelen. Ik zou graag vinden


Bekijk de video: Tres ter adoptie (Mei 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos