Informatie

Kat schranklader tanden

Kat schranklader tanden



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kat schranklader tanden

Kat schranklader tanden. Er zijn meer dan 10 soorten schrankladertanden voor katten. Dit artikel introduceert slechts een deel ervan.

Het volgende deel introduceert alleen een slagbreker van de tanden van de schranklader van de kat met verwijzing naar zijn interne structuur. En de tanden van de kattenschranklader zijn een soort bouwmachines die worden gebruikt om bouwafval te verwerken, waaronder: gebroken bakstenen, cement- en cementblokken, asfaltverharding, bouwpuin en zand.

Interne structuur

Cat schrankladertanden mn onderdelen:

1. Voerbek en zwenkframe

Het zwenkframe is verbonden met de aandrijfeenheid.

2. Slagbrekereenheid

De slagbrekereenheid bevindt zich voor de invoerkaak en is uitgerust met een aandrijf- of hydraulische cilinder. De invoerkaak is uitgerust met een voorblad en een achterblad, en de invoerkaak wordt aangedreven door het aandrijftype of hydraulische cilinder om te zwaaien en vooruit te gaan. De invoerkaak wordt aan de achterrand geopend en het achterblad is aan de voorrand gesloten, en dan komen het achterblad en het voorblad samen om een ​​breekkamer te vormen. De invoerkaak wordt door het zwenkframe naar voren over de grond bewogen om contact te maken met het werkobject en het werkobject wordt door de slagbreker in kleine stukjes verpletterd.

Cat schrankladertanden met twee brekers

Als de slagbreker een brekereenheid heeft van het type met enkele vaste hoek, worden de invoerkaak en het achterblad respectievelijk ingesteld als de eerste en tweede brekereenheden, en dan kan de brekereenheid van het type met enkele vaste hoek worden gebruikt om ander bouwafval verwerken.

Als de slagbreker een brekereenheid van het meerhoekige kaaktype heeft, worden de invoerkaak en het achterblad respectievelijk ingesteld als de eerste en tweede brekereenheden, en dan kan de brekereenheid van het meerhoekige kaaktype worden gebruikt om verschillende Bouwafval.

Werkend principe

De slagbreker is uitgerust met een slagbrekereenheid en de invoerkaak wordt boven de brekereenheid van de slagbreker geplaatst en de invoerkaak wordt aangedreven door een aandrijftype of hydraulische cilinder om te zwaaien en vooruit te gaan. De invoerkaak wordt aan de achterrand geopend en het achterblad is aan de voorrand gesloten, en dan komen het achterblad en het voorblad samen om een ​​breekkamer te vormen. De invoerkaak wordt door het zwenkframe naar voren over de grond bewogen om contact te maken met het werkobject en het werkobject wordt door de slagbreker in kleine stukjes verpletterd.

De slagbrekereenheid heeft alleen het volgende werkingsprincipe.

1. Slagkop en mn schacht

Op de mn-as zit een slagkopset. De slagkop is verbonden met de aandrijfeenheid en de slagkop wordt geroteerd om het voorblad en het achterblad van de invoerkaak aan te drijven om te zwaaien en vooruit te gaan.

2. Het voorblad en het achterblad van de voerkaak:

De voerbek is uitgerust met het voormes en het achtermes. Het voorblad en het achterblad van de voerkaak worden door de aandrijfeenheid geroteerd om onder verschillende hoeken te zwaaien en vooruit te gaan en zijn parallel gerangschikt. De afstand tussen het voorblad en het achterblad is gelijk aan de breedte van de breekkamer.

3. Voerbek

De invoerkaak wordt aangedreven door de aandrijfeenheid om te zwaaien en vooruit te gaan, en de invoerkaak wordt aan de achterkant geopend en het achterblad is aan de voorkant gesloten.

4. De voerkaak en het achterblad vormen de breekkamer;

De voerkaak en het achterblad ontmoeten elkaar en de breekkamer wordt gevormd.

5. Verpletteren

Verpletteren is een proces waarbij het werkobject door de invoerkaak en het achterblad tot een kleiner formaat wordt verpletterd. Het werkobject wordt aangedreven door de slagkop om te verpletteren door het voorblad en het achterblad. De invoerkaak en het achterblad komen samen met het werkobject om een ​​breekkamer te vormen. De breekbewerking begint en het werkobject komt de breekkamer binnen en vervolgens wordt het werkobject verpletterd door het voorblad en het achterblad van de invoerkaak tot een kleiner formaat.

Cat schranklader tanden structuurdiagram

Zoals in de figuur wordt getoond, vormen de toevoerkaak, de slagkop, en de toevoerkaakaandrijfeenheid en slagkopaandrijfeenheid een integrale eenheid. De invoerbek en het achterblad kunnen worden gezwenkt door het zwenkframe en de slagbreker. De invoerkaak en het achterblad komen samen met het werkobject om een ​​breekkamer te vormen. De impactbreker kan met verschillende soorten brekereenheden werken, en het werkbereik van de invoerkaak en het achterblad is breder dan dat van de brekereenheid van het type met enkele vaste hoek. Daarom zijn de toevoerkaak en het achterblad van de slagbreker respectievelijk ingesteld als de eerste en tweede brekereenheid. Als de slagbreker een brekereenheid heeft van het type met een enkele vaste hoek, worden de invoerkaak en het achterblad ingesteld als respectievelijk de eerste en tweede brekereenheid. Als de slagbreker een brekereenheid heeft van het kakentype met meerdere hoeken, worden de toevoerkaak en het achterblad respectievelijk ingesteld als de eerste en tweede brekereenheid.

Voerbek en zwenkframestructuur

Zoals in de figuur te zien is, vormen de invoerbek en het zwenkframe een integrale eenheid, die kan worden gecombineerd met een hydraulische aandrijfcilinder. De voerbek bevindt zich aan de bovenzijde van het zwenkframe. De invoerkaak is uitgerust met een voorblad en een achterblad en de invoerkaak wordt aangedreven door de hydraulische aandrijfcilinder om te zwaaien en vooruit te gaan. De invoerkaak wordt aan de achterrand geopend en het achterblad is aan de voorrand gesloten, en dan komen het achterblad en het voorblad samen om een ​​breekkamer te vormen. De invoerkaak wordt door het zwenkframe naar voren over de grond bewogen om contact te maken met het werkobject en het werkobject wordt door de slagbreker in kleine stukjes verpletterd.

Structuurdiagram van de impactbreker:

Zoals te zien is in de afbeelding, bevindt de slagbreker zich voor de invoerkaak en is de slagbreker uitgerust


Bekijk de video: 4 Ras Kucing Paling Besar di Dunia, No 3 Mirip Dengan Anak Macan Tutul (Augustus 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos