Informatie

Roper wasmachine roerhonden

Roper wasmachine roerhonden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Roper wasmachine roerhonden

Roper wasmachine roerhonden

Roper wasmachine roerhonden

Dit is het originele roerwerk, ik weet niet of het zal werken want de wasmachine is oud

Het roerwerk werkt goed, kan er alleen niet bij zoals nu in de bovenste waterpomp

De wasmachine staat in mijn kelder, is er een manier om het roerwerk te bereiken of een manier om een ​​helling te maken zodat het met een emmer kan werken?

Wat voor wasmachine is het? Dit soort wordt normaal gesproken geregeld door een timer die op de muur onder de wasmachine is gemonteerd. Ook als het een op gas werkende wasmachine is, moet er een waterinlaatklep op de bodem van de tank zijn. Meestal bevinden ze zich in het voorpaneel onder het deksel. U kunt een waterinlaatklep toevoegen. Als het bedieningspaneel beschadigd is, moet u het mogelijk naar een onderdelenwinkel sturen om het te laten vervangen. Als u het online kunt vinden, kunt u het meestal kopen bij Sears of onderdelenwinkels.

Als deze wasmachine een elektromotor met netsnoer heeft, kunt u het snoer vervangen door een draadloos verlengsnoer.

Als je geen timer voor de wasmachine hebt, kun je er altijd een maken door een oude timer op een wasmachine te gebruiken. Ik had bijvoorbeeld een wasmachine met een timer, hij liep de hele tijd. Ik had het zo ingesteld dat de machine om 22.30 uur uit zou gaan en om 13.30 uur. Dus het gaat de hele nacht door. Ik heb ook een schakelaar om hem aan te zetten van 10:30 tot 7:00 uur en een andere voor 19:00 tot 13:30 uur.

Mijn wasmachine heeft een drn-pomp en drn-kleppen, maar als ik hem probeer te gebruiken, krijg ik een constant langzame druppel in de hoek. Het lekt niet in andere delen van het huis. Ik weet zeker dat het water ergens uit de machine komt. Ik heb geen deksel, maar ik kan op geen enkele manier bij de drn-poorten komen om te zien waar het infuus vandaan komt. Als ik het deksel van de wasmachine open om de was te doen, krijg ik een stroom water die een tijdje onder het deksel doorloopt en dan stopt. Is er een drn-val aan de achterkant van de machine die ik kan controleren?

Als je deze machine hebt, zou je een infraroodthermometer moeten kunnen gebruiken om erachter te komen wat er lekt. Plaats het op het uiteinde van de drn-pijp en zet de ring op de drn-instelling. Het zou een geluid moeten maken op een cyclus. Als het niet klinkt, controleer dan de temperatuur van de buis. Is het koeler dan de omgevingstemperatuur, dan heb je een lekkage. Waarschijnlijk moet je ook de leiding vervangen.

Als u een timer gebruikt, moet deze een schakelaar bij de timer hebben om deze uit te schakelen wanneer de wasmachine draait. Als dit niet het geval is, moet u dit controleren. Zet het uit en laat het lopen. Kijk of de halte aangaat. Als dit het geval is, heeft u een probleem met uw timer. Als de stop niet aangaat, is uw timer defect. Controleer de instellingen om er zeker van te zijn dat ze correct zijn.

Als u de wasmachine op de drn-instelling kunt uitschakelen, kijk dan of u de deur kunt openen en het deksel eraf kunt halen om te zien of er een lek onder het deksel is. Als er een lek is, vervang dan de drn-leiding en probeer agn.

Als het lek zich tussen de achterkant van de wasmachine en de muur bevindt, is er mogelijk een lek in de afvoerleiding. Als de achterkant van de wasmachine niet lekt, moet deze een waterdichte afdichting zijn wanneer u de drn inschakelt. Als de wasmachine lekt en je een vaatwasser hebt die niet werkt, moet je dat controleren voordat je de wasmachine start.

Vertel ons wat meer! Je antwoord moet meer details bevatten om mensen te helpen.Je kunt geen antwoorden posten die een eml-adres bevatten.Voer een geldig eml-adres in.

Gerelateerde Vragen:

Stond hij aan toen je je wasmachine startte? Als dit het geval is, kan er een probleem zijn met uw timer en/of met uw elektronische onderdelen. Probeer dit om te zien of u water krijgt: Zet de machine uit. Verwijder de stekker en sluit een dun stuk draad aan tussen de twee watercontacten aan de onderkant van het waterreservoir. Als u water krijgt, lekt de wasmachine. Als je geen water krijgt, heb je waarschijnlijk een kortsluiting in je timerprintplaat. Zet de wasmachine aan en kijk of er water naar de droogcyclus loopt. Als dat zo is, heb je een kortsluiting in de printplaat van de timer. Dit moet worden uitgevoerd door een gekwalificeerde servicemonteur.

Wanneer u midden in de wascyclus zit en de stroom uitvalt en vervolgens weer aan gaat, kan dit allerlei andere problemen veroorzaken. Dit kan een storing zijn met uw timer. Zoals u aangeeft, is het een elektronische eenheid en niet mechanisch. Het zou onder de garantie moeten vallen, dus dit moet worden opgelost door een geautoriseerde onderhoudstechnicus. In de handleiding staat een diagram op uw wasmachine die laat zien hoe u uw water kunt controleren. Volg dat.

wanneer u midden in de wascyclus zit en de stroom uitvalt en vervolgens weer aan gaat, kan dit allerlei andere problemen veroorzaken. Dit kan een storing zijn met uw timer. Zoals u aangeeft, is het een elektronische eenheid en niet mechanisch. Het zou onder de garantie moeten vallen, dus dit moet worden opgelost door een geautoriseerde onderhoudstechnicus. In de handleiding staat een diagram op uw wasmachine die laat zien hoe u uw water kunt controleren. Volg dat.

Wanneer u midden in de wascyclus zit en de stroom uitvalt en vervolgens weer aan gaat, kan dit allerlei andere problemen veroorzaken. Dit kan een storing zijn met uw timer. Zoals u aangeeft, is het een elektronische eenheid en niet mechanisch. Het zou onder de garantie moeten vallen, dus dit moet worden opgelost door een geautoriseerde onderhoudstechnicus. In de handleiding staat een diagram op uw wasmachine die laat zien hoe u uw water kunt controleren. Volg dat.

Ik ontdekte dat mijn vaatwasser niet werkte in het midden van de cyclus nadat ik een paar dagen geleden een stroomstoring had gehad. Toen ik hem weer aanzette, begon de timer en stopte toen. Het begon agn nadat het was opgewarmd. Het water vulde zich zoals gewoonlijk en de cyclus eindigde. Is er iets dat ik kan proberen voordat ik contact opneem met een onderhoudsmonteur?

Mijn wasmachine en droger willen niet starten. We hebben stroom, maar de bediening werkt niet. Help alstublieft.

Ik denk niet dat het het zal oplossen. Als u de printplaat kunt vinden, kijk dan naar de connectoren aan de onderkant en dit kan helpen bepalen waar het probleem zit. Als het er al een tijdje zit, moet het misschien worden vervangen. Ook ...

Vaatwassers

De machine zal niet drn mijn machine zal niet drn. Ik heb het onderste rek eruit gehaald en er zit ongeveer 1 1/2 gallon in. Ik heb een filter en filterscherm. Hoe vervang ik de drn pomp. Als het een pomp is, weet ik niet wat voor soort het is. Enig idee??? Ik heb geen idee waar ik heen moet om het antwoord te vinden. Help alstublieft

De pomp heeft een rood en een wit gedeelte aan de zijkant van de machine. Als de pomp al enige tijd in gebruik is, moet het rode gedeelte bedekt zijn met vuil. Schroef het deksel van de drn-pomp los en maak deze schoon. Vervang hem zeker...

Maytag LG WMR1875AB wasmachine

Het droogt volledig uit, maar soms zal de zeep over de mand lopen. De zeep drenkt uit maar als ik een paar minuten wt zal het overlopen. IsOpmerkingen:

 1. Erec

  Het is conditionaliteit, niet groter of minder

 2. Greg

  tyts-tyts))

 3. Edgard

  Breek jezelf niet op het hoofd!

 4. Kigadal

  remarkably, the useful roomSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos