Informatie

Cat 3306 r brandstofverhoudingsklep

Cat 3306 r brandstofverhoudingsklep


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Cat 3306 r brandstofverhoudingsklep sensor

Ik heb een Ford Taurus (ZT) uit 2004, een ZT 2.3L 4 cil met 3.4 achterkant. De auto heeft een defecte CAT 3306 r brandstofverhoudingsklepsensor.

Ik controleerde het EGR-circuit, beide sensoren (M/M en R/C), de brandstofpomp, de EGR-schakelaar en de brandstofdruk. Ik kan de oorzaak niet vinden.

De auto "stort" ook af en toe als ik hem stationair laat draaien. Het is moeilijk te diagnosticeren. Het is moeilijk te zeggen of het door de sensor wordt veroorzaakt. Dit kan het EGR-circuit, de ECU of de gasklepstandsensor zijn.

Het is een ZT-model. De auto voelt bij veel ritten niet goed aan. De rust is niet goed. De auto wordt laag in mijlen (ik gok 10k).

Is de sensor echt dood? Moet ik het zelf repareren of kan ik het beter naar een monteur brengen?

Kan ik het probleem zelf oplossen?

Vervangingsprijs voor deze sensor: Ik wil hem gewoon uit mijn auto halen. Wat kan ik doen? Ik wil niet opgelicht worden.

Je moet ermee naar een winkel. U kunt het zelf repareren als u vertrouwd bent met dit soort repr. Neem hem mee naar een redelijke prijs en laat hem nakijken door een goede monteur die verstand heeft van dit soort motoren. Ze zouden je in de goede richting moeten kunnen wijzen waar je een goede plek kunt vinden om het te laten doen. Ik weet zeker dat ze je ook kunnen vertellen hoeveel het zou kosten.

Ik heb mijn Taurus al een jaar en heb soortgelijke problemen. Het enige dat ik heb gedaan, is het stationair toerental verlagen, omdat mij is verteld dat dit de stationaire problemen van de motor zou moeten helpen. Het heeft ook meer vermogen en lijkt over het algemeen soepeler te lopen. Ik rijd nu een jaar met mijn Taurus. Ik zou ook zeggen dat de shifter in t-bar-stijl de sensorkalibratie kan verstoren en het probleem erger kan maken. Ik ontdekte dat als ik een shifter had die meer een gewone shifter van het kolomtype was, deze beter zou werken met betrekking tot inactiviteit. Er is ook iets mis met het gasklephuis.

Ik ontdekte dat ik een keer de motorkap eraf trok en ontdekte dat de kabel naar het gasklephuis beschadigd was. Het zag eruit alsof iemand er een hamer op had genomen en het was niet repred. Ook het inlaatspruitstuk aan de rechterzijde was niet gereproduceerd.

Ik ga de mijne naar een winkel brengen om ze er naar te laten kijken.

Ik heb ook een aantal vreemde gedragingen gehad, zoals moeilijk starten en het controlelampje gaat branden zoals ongeveer een uur of zo. De auto deed dit een paar keer in de loop van een jaar en gaf me geen enkel idee van wat er mis was. Er waren een paar dingen die het hadden kunnen veroorzaken, maar ik kon het niet zeggen. Dit gebeurde net nadat ik de auto had gekocht en daarom heb ik er nooit gevolg aan gegeven omdat ik niet dacht dat het belangrijk genoeg zou zijn om vooruit te gaan.

Mijn auto is een Taurus SE uit 2006, 3.8L V6. Het is een handgeschakelde versnellingsbak met 4 versnellingen. Ik heb er ongeveer een jaar geleden de verdelerkap voor vervangen en sindsdien loopt hij slecht. Ik trok de bovenkant van de verdeler terug en controleerde de rotor en vond deze in goede staat. De verdeler vluchtte echter ook om vrij rond te draaien en leek geen verbinding te maken met de ontstekingsspoel. Daarna heb ik de verdelerkap vervangen en teruggeplaatst. Toen ik hem eruit haalde, draaide hij nog steeds vrij rond en de ontstekingsspoel was aangesloten, dus heb ik hem teruggezet. Ik weet niet waarom ik de verdelerkap heb vervangen.

Toen heb ik de bobine vervangen, en het leek niet te werken. Nadat ik het probeerde te repareren, nam ik het mee naar een monteur (een vriend). Hij heeft de bobine vervangen en de bedrading gecontroleerd. Hij vertelde me dat er een probleem was met een van de draden naar het zekeringblok. Hij zei ook dat ik voorzichtig moest zijn, omdat het elektrische systeem van de auto heel gemakkelijk te verknoeien is. Ik heb het toen laten onderhouden om het hele systeem te vervangen (omdat het echt moeilijk te repareren is), en het deed hetzelfde. De monteur zei dat ik de kabels moest controleren die aan de verdelerkap zitten, en die heb ik ook vervangen.

Ik heb de ontstekingsspoel al twee keer vervangen, en ik had de indruk dat als het niet gerepareerd zou worden, het niet zou lopen, maar dat is niet het geval. Het lijkt een probleem dat met tussenpozen optreedt, dus ik denk dat de vervangende onderdelen defect waren. Ik heb het nu goed onder de knie. Ik heb net een paar dagen geleden de dop en spoel vervangen en het begon een beetje ruw te worden na de eerste paar kilometer, maar daarna is het in orde. Mijn oude auto was betrouwbaar, dus ik weet niet wat er met deze aan de hand is. Ik zal eerlijk zijn en zeggen dat ik bang ben om ermee te rijden als het donker wordt. Ik moet naar het huis van een vriend rijden dat een paar kilometer verderop is, dus als er iets misgaat en ik strand, weet ik niet wat ik moet doen. Ik heb zojuist de gasleiding vervangen en nu denk ik dat het erger is. Mijn monteurvriend vertelde me dat een probleem als dit de reden kan zijn waarom de elektronische systemen van de auto een moeilijke start hebben.

Zou het kunnen dat de accupool niet goed vast zat? Mijn auto lijkt het eerste uur of zo goed te lopen nadat ik hem heb gestart. De batterij heeft een zeer beperkte levensduur, dus het vervangen ervan wanneer deze volledig leeg is, kan een elektrisch probleem veroorzaken. Ik denk niet dat er iets mis was met de vorige batterij, maar als de terminal niet stevig op zijn plaats zat, zou er misschien iets mis kunnen zijn?

De eerste keer heb ik alleen de dop vervangen, maar de auto liep prima. De tweede keer controleerde ik de olie en zorgde ervoor dat de leidingen goed vast zaten, maar ik had de bougies goed schoongemaakt. Dit is een oliebrander, maar ik heb de motor toch schoongemaakt. Ik heb zojuist de dop en spoel vervangen. Dit is een probleem met de auto geweest en het is moeilijk te zeggen wat de oorzaak is. Nu maak ik me echt zorgen en weet ik niet wat ik moet doen. Ik ga morgen aan de motor werken en kijken of ik kan achterhalen wat er aan de hand is.

Ik zal proberen hier eerlijk over te zijn, maar ik wil voor de goede orde zeggen dat toen ik voor het eerst begon, mijn auto ruw was, maar ik gebruikte ook een nieuwe, pas opgeladen batterij, en het was niet zo erg. Het eerste uur of zo was erg zwaar en ik heb nog nooit met die auto gereden. Ik had hetzelfde probleem eerder, toen ik net de batterij verwisselde. Het eerste uur of zo liep het erg ruw en ik had hetzelfde probleem met een nieuwe batterij. Ik heb de dynamo vervangen en daarna nooit meer problemen gehad. Ik ben een echte monteur, dus ik weet wat ik doe, en als het mijn schuld was, kan ik niet de enige zijn met dit probleem.

Ik zal het probleem met de accu doornemen en je daarna vertellen hoe ik me voelde over de auto. Ik moet het tenslotte weten, ook al weet ik niet of het mijn schuld is. Hopelijk kan ik het deze keer meer dan een paar uur laten draaien nadat ik het heb gestart.

Ten eerste, het spijt me zeer dat u een batterijprobleem heeft en ik hoop dat u dit oplost. Ik zal vragen


Bekijk de video: Start up engine Cat 3306B (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Owain

    Hoera! Onze winnaars :)

  2. Cuetzpalli

    Ik denk dat je niet gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Ik stel het voor om te bespreken.

  3. Tanguy

    Ik vond het erg leuk!Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos