Informatie

Kelpie-veehondenmix

Kelpie-veehondenmix


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kelpie-veehondenmix (DOB 5/18/14) - Dit is ons meisje Kelpie (man) van ongeveer 4 maanden oud. In haar 1e volle maand hebben we gezien dat ze erg geïnteresseerd is in onze baby's. Af en toe zal ze hen volgen en proberen dichtbij te zitten, zelfs als onze dochter niet aanwezig is. Ze zal ze ook "pooten", maar dit is meer uit gewoonte. Ze is altijd geïnteresseerd in wat we doen. Ze kan heel verlegen zijn, maar als ze zich kan ontspannen, zal ze nieuwsgierig zijn naar mensen. Haar moeder was een Kelpie en ze is erg slim en heeft veel energie.

Shih Tzu / Miniature Poodle-mix (DOB 14-9-14) - Onze pup is een mannelijke Miniature Poodle / Shih Tzu-mix. Onze dochter heeft hem als puppy geadopteerd en we hebben hem nu ook in huis. Het lijkt alsof hij in het begin altijd een beetje verlegen is geweest, maar nadat hij je een beetje heeft leren kennen, warmt hij op en gaat hij in de modus "laat me van je houden". Hij zal naar de keuken komen om ons te begroeten. Hij doet graag de afwas en helpt ons ook met opruimen. Hij is ook een zeer vriendelijke en loyale metgezel en kan goed overweg met de meeste andere honden. Hij houdt ervan om op dingen te kauwen en al het speelgoed dat je nog hebt liggen op te rapen. Onze dochter heeft deze foto gemaakt - ze is al een maand in training en dit is de beste foto van ons meisje tot nu toe. Ze heeft onze pup in zijn "gelukkige" modus kunnen vastleggen.

Golden Retriever / Pitbull-mix (DoB 6/27/14) - Onze pup is een mannelijke Golden Retriever / Pitbull-mix. Hij is ongeveer 5 maanden oud en begint al flink te rijpen. Hij houdt van apporteren en rennen en is ook een goede beschermer. Hij heeft ook veel energie en houdt niet van stilzitten, maar dat lijkt ons niet erg. Hij speelt graag met zijn zus en is erg goed met andere honden en vreemden. We namen deze foto voor zijn kapsel – hij had vroeger krullend haar, maar is zo lang gegroeid dat hij een knipbeurt nodig had.

Rough Collie - We zijn op zoek naar een energieke, liefdevolle, zachte, onafhankelijke jongen of meisje in de leeftijd van 6 tot 12 maanden oud. We hebben besloten om een ​​ROUGH Collie-puppy voor onze dochter te nemen en we zijn erg enthousiast over onze eerste Collie ooit. We staan ​​open voor elk ras zolang de pup veel tijd heeft gehad met mensen en andere honden. We geloven dat een Collie een geweldige metgezel voor onze dochter zal zijn, omdat ze slim en trainbaar is. Stuur een e-mail naar [email protected] met een foto van uw puppy en als u interesse heeft, zullen we deze met ons delen. Bedankt!

Paint Poodle-puppy - We zijn op zoek naar een vrouwelijke Poedelpuppy in de leeftijd van 5 tot 7 maanden oud. Ze is klaar voor haar nieuwe thuis en haar nieuwe mama en papa. Ze gaat naar een geweldig huis waar ze met haar mee kan groeien. We hebben veel geluk dat we een puppy hebben gekregen van zo'n geweldige fokker. Stuur een e-mail naar [email protected] met een foto van uw puppy en als u interesse heeft, zullen we deze met ons delen. Bedankt!

Havanezer pup – We zijn op zoek naar een mannelijke Havanezer pup tussen de 6 en 9 maanden oud. Dit wordt de puppy van onze dochter en we zijn zo enthousiast dat we haar de perfecte metgezel hebben gegeven. Ze gaat naar een huis met veel ruimte om te rennen en te spelen. We zijn een beetje overdonderd, maar ook super enthousiast! Stuur een e-mail naar [email protected] met een foto van uw puppy en indien geïnteresseerd, zullen we deze met ons delen. Bedankt!

Engelse Setter-puppy - We zijn op zoek naar een Engelse Setter-puppy in de leeftijd van 5 tot 7 maanden oud. Dit wordt de puppy van onze zoon en hij is erg opgewonden om zijn nieuwe zus te hebben. Ze gaat naar een huis met veel ruimte om te rennen en te spelen. Hij is zo schattig en we kunnen niet wachten om dit kleine meisje te ontmoeten. Stuur een e-mail naar [email protected] met een foto van uw puppy en indien geïnteresseerd, zullen we deze met ons delen. Bedankt!

Wij zijn gevestigd op 2120 W. Lake Rd. en kan worden gecontacteerd op 937-834-5333. Bedankt!

Ik ben een moeder van drie en woon met mijn gezin op het platteland net buiten St. Charles.

Ik hou van wandelen en spelen in de modder. Ik hou van vogels kijken en wandelen met mijn honden.

Ik hou van het leven en ik weet dat het kostbaar is, dus ik leef elk moment alsof het mijn laatste is.

Ik hoop dat je hier gelukkig bent!

Hallo, ik ben Anna, ik ben de eigenaar van een Havanezer puppy en onze tweede genaamd Biscuit. Biscuit en ik zijn de schattigste puppyvrienden die je ooit zult ontmoeten! Ze is 6 weken oud en we zijn hard bezig om haar zindelijk te maken. Je kunt onze voortgang zien op instagram @biscuitandanna. We wonen in een leuk huis en ik ben op zoek naar mijn volgende meisje om van te houden en mee te spelen.

Hallo, ik ben Anna, ik ben de eigenaar van een Havanezer puppyOpmerkingen:

 1. Pomeroy

  Je hebt helemaal gelijk. Daarin wordt er ook iets goed gedacht, ben het met je eens.

 2. Viktilar

  Waarschijnlijk geïnspireerd door standaard denken? Hou het simpel))

 3. Tekree

  Mijn excuses voor het bemoeien met ... maar dit onderwerp staat heel dicht bij mij. Schrijf naar PM.

 4. Lorne

  Goed verhaal, alles is vastgelegd in de schappen

 5. Markus

  Je hebt het doel bereikt. Vond uitstekend, het is het met je eens.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos