Informatie

Drie hondennacht zeven aparte dwazen

Drie hondennacht zeven aparte dwazen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Drie hondennacht zeven aparte dwazen van passie

De wind

De maan

De rivier en het licht van de lucht

De nacht is hetzelfde voor mij

ik hoor niets

Je hoort niets

Het zijn gewoon drie geliefden in de nacht

Ik zal je er nog een vertellen

Een kleine nacht voor slechts één nacht

ik hou van

ik ben geliefd

De wind

De maan

De rivier en het licht van de lucht

De nacht is hetzelfde voor mij

Ik zal je er nog een vertellen

Een kleine nacht voor slechts één nacht

ik hou van

ik ben geliefd

De wind

De maan

De rivier en het licht van de lucht

De nacht is hetzelfde voor mij

Ik zal je er nog een vertellen

Een kleine nacht voor slechts één nacht

Ik zal je er nog een vertellen

Een kleine nacht voor slechts één nacht

Meer over Genius

Over "Een kleine nacht voor slechts één nacht"

"A Little Night For One Night Only" is een nummer geschreven en geproduceerd door Prince en Scottie. Het werd uitgebracht in april 1989 als de derde single van het zesde studioalbum van het duo, Diamonds and Pearls.

De B-kant van "A Little Night For One Night Only" is een nummer genaamd "One of That Nights". Dit nummer werd ook geproduceerd door Scottie en opgenomen door dezelfde muzikanten en gemixt door Michael Kortchmar (Prince).

"A Little Night For One Night Only" werd ook uitgebracht als promo-single in het Verenigd Koninkrijk op 7" vinyl (en op de cd-versie van Prince &, The Revolution in Europe), maar het vluchtte naar de hitparade.

Videoclip

Achtergrond

Prince wilde muziekvideo's laten maken door Hype Williams voor het album. Hij zou een "visiebord" voor de video hebben. Dit was een grootschalige, levensgrote kartonnen achtergrond, die Prince tijdens concerten in zijn personage de "Wizard" zou noemen. Hij vroeg zijn dansers om choreografieën uit te voeren op de achtergrond en gebruikte de achtergrond ook in de video "Raspberry Beret". Toen de video was ingesteld om af te spelen, zou het scherm op de achtergrond de liveshow-uitvoering projecteren.

Prince gebruikte een vergelijkbare techniek ook voor de videoclip voor "Diamonds and Pearls", waarin zijn dansers zouden bewegen op een klein groen scherm dat achter Prince, op de achterkant van het podium, werd geprojecteerd.

Tijdens het filmen werkte een vriend van Prince voor het bedrijf en maakte veel foto's van de opnames, die hij samenbracht in een koffietafelboek. De foto's tonen Prince, Scottie en vele anderen in veel shots tijdens het filmen.

Tijdens de videoclip zijn Scottie en Prince te zien die seks hebben, waarbij hun gezichten worden getoond met een lichaamsdubbel. In sommige clips wordt de seksscène echter in slow motion getoond en niet in het tempo van normale seks. In sommige scènes wordt de seksscène niet eens getoond, er wordt gesuggereerd dat dit de situatie is. In sommige scènes zijn andere delen van de lichamen van Prince en Scottie te zien.

De video werd later opgenomen in The Hits/The Videos 1980-2019.

Korte inhoud

De video begint met scènes van de albumhoezen, voordat ze naar een alternatieve, meer surrealistische versie van dezelfde foto, gemaakt door Paul Lekakis, gaat. De alternatieve versie bestaat uit de vier albums (vierzijdig) van paarse kleur, waarbij de twee omslagen de randen van het frame vormen, met een algehele boogachtige kwaliteit. Ook hangt er een "disco light" in het frame, aan de linkerkant, met twee mensen die voor het scherm staan. Na een paar seconden wordt dezelfde foto gebruikt, dit keer met de vier albumhoezen op de vier hoeken van de lijst. Er is ook een vrouw gekleed in een paarse jurk in het frame, die ook een discolicht boven haar hoofd heeft.

De videoclip bevat scènes van Prince, Scottie en verschillende mensen uit de Purple Rn-film. Terwijl de video begint, worden opnamen van de opening van de film getoond. Dan zien we Prince op het podium tijdens het Purple Rn musicalnummer "When Doves Cry" zingen. Scottie is de volgende, die een hiphopnummer uitvoert, "Thieves in the Night". In de volgende scène zingt Prince "Why You Wanna Treat Me So Bad?". Andere personages, zoals Vanity, Wendy en Mica, zijn ook aanwezig tijdens deze voorstelling. Scottie is de volgende en zingt een up-tempo poprocknummer, "Let's Go Crazy". Tijdens dit deel van de video zijn er opnamen van de gezichten van de personages en ook van Prince, waardoor ze eruitzien als maskers van zichzelf. Scottie is de volgende en zingt een langzame ballad, "Girls and Boys". Nadat deze scène is vertoond, zien we Prince een ander hiphopnummer uitvoeren, "Controversy", dan Scottie, gekleed in een pak, in de stijl van James Brown, terwijl hij een boogie-woogienummer zingt, "Dance to the Music". Deze scène gaat verder, met meer Prince-muziek. Vanity en andere karakters worden dan getoond, het uitvoeren van een rap nummer, "The Ladder". Scottie is de volgende, in een lange zwarte jas en een witte hoed, die een balladnummer zingt, "Baby Please Don't Go". Vanity en andere personages worden getoond, terwijl ze een ander nummer uit de Purple Rn-film spelen, het nummer "The Most Beautiful Girl in the World". Na de scène met Vanity en de anderen zien we een paar verschillende scènes uit de film. In het laatste deel van de video zien we verschillende mensen uit de Purple Rn-film op het podium bij een concert. Scottie en Vanity zijn in het publiek aan het dansen.

Referenties

Externe links

Categorie:Prins (muzikant)

Categorie:1990 muziekvideo's

Categorie:Muziekvideo's geregisseerd door Prince (muzikant)

Categorie:Songopnames geproduceerd door Prince (muzikant)

Categorie:Popballads

Categorie:Rockballads

Categorie:Muziekvideo's met Prince

Categorie:ballads uit de jaren 80

Categorie:1984 liedjes


Bekijk de video: ЛЮБИМЫЕ НОСОЧКИ. Две спицы и один вечер.. (December 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos