Opmerkingen

Leukste kikker: huisdieren reageren op strijdkreten

Leukste kikker: huisdieren reageren op strijdkreten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De schattige kikker met zijn strijdkreet houdt de wereld in spanning. Huisdieren vertonen ook vreemde reacties op het gepiep dat amfibieën gebruiken om hun vijanden weg te jagen. De leden van de redactie kunnen dit bevestigen: honden en katten vertonen ook grappige reacties op de kreet van de schattige kikker thuis.

Had de liefste kikker ter wereld het verwacht? Zodra zijn strijdkreet uit de luidsprekers van de laptop wordt gehoord, is de kat gealarmeerd en wil hij weten wat er aan de hand is. In plaats van potentiële vijanden weg te jagen, trekt de kleine Qietsch-kikker aan. De kat snuift aan de laptop en wil absoluut weten waar het geluid vandaan komt en wie er verantwoordelijk voor is. Dezelfde reactie werd waargenomen voor de huiskatten van de leden van de redactie. Een kater was zelfs zo nieuwsgierig dat hij de laptop over de tafel duwde. Hoe vaak je de kikker ook laat piepen op YouTube: hij trekt altijd de fluwelen poten aan.

Hond of kat: huisdieren reageren op de strijdkreet van de schattige kikker

Deze Siberische Husky wordt ook aangetrokken door de strijdkreet van de regenkikker uit Zuid-Afrika. Met zijn oren geprikt, luistert hij naar het gepiep en probeert te achterhalen waar het vandaan komt: hij snuift en luistert, draait zijn hoofd scheef, maar de schattige kikker is nergens te vinden. Tot nu toe hebben we niet kunnen achterhalen waarom huisdieren reageren op de piepende strijdkreet. Maar deze reactie is altijd geweldig en grappig.

2 reacties Log in om te reageren
 • persoon

  19-03-2013 13:03:46

  Johanna Wechler: hoe schattig piept de kikker en de honden reageren erop. Ik heb de mijne nog niet getoond. Misbruik melden
 • 19-03-2013 11:03:26

  Silkeschult: als de kikker piept in de video, dan schakelt mijn kleintje uit en is volledig verbaasd: D Misbruik melden


Video: 10 LEUKSTE MOPPEN! (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Gunris

  Ook dat we zonder jouw een heel goede zin zouden doen

 2. Muircheartaigh

  Geen tijd voor liefde nu, Fin. Crisis is een serieuze zaak

 3. Darrence

  Wat een grappig onderwerpSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos