Informatie

Waar zijn de schoften van een hond?

Waar zijn de schoften van een hond?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Waar zijn de schoften van een hond?? Waar zitten de nekspieren bij een paard? Dit zijn basisbegrippen die veel paarden intuïtief lijken te kennen. Ze hebben hun eigen vorm van spiergeheugen. Maar doen ze dat echt? Ik weet niets van je paarden, maar ik denk dat je wel weet of je paard een van deze basisconcepten kent, omdat er zoveel moeite wordt gedaan om ze te leren. Er is een investering van tijd, ruimte en middelen in het onderwijzen ervan. Ik denk niet dat er veel hoop is in de paardenwetenschap om met een verklaring te komen waarom paarden deze kennis lijken te hebben. Daarom ben ik enthousiast over de ontdekkingen en het onderzoek dat wordt gedaan naar het concept van 'dierlijke cognitie'.

Paarden zijn natuurlijk niet de enige dieren die als slim worden beschouwd. Van veel andere soorten, waaronder primaten, wordt aangenomen dat ze een groter scala aan cognitieve vermogens hebben. Daarom zijn paarden fascinerende wezens omdat ze meer geavanceerde brn-functies lijken te hebben dan andere niet-primatensoorten. Het paard is uniek omdat het, zelfs als het dom zou zijn, veel gedrag zou vertonen dat als uniek voor hen zou worden beschouwd. Het paard is zo anders dan andere soorten, dat wetenschappers dachten dat er maar twee soorten brns waren en er was een tijd dat men dacht dat de evolutie van de brn van het paard compleet was. Het idee was dat paarden niet zo'n geavanceerde brn nodig hadden als andere dieren, omdat ze zo ver voor waren op de rest van de zoogdieren.

Maar dit is gewoon niet het geval. Er is zoveel dat wetenschappers ontdekken over de brn van het paard en wat ze erover leren, verandert alles wat we dachten te weten over de brn van het paard.

Ik zal enkele van de fascinerende dingen die wetenschappers ontdekken over paardenmelk met je delen en hoe die ontdekkingen een revolutie teweegbrengen in ons begrip van paardencognitie. Ik zal ook enkele van de nieuwe bevindingen delen die onderzoekers doen met betrekking tot honden, primaten en andere soorten.

Zoals gewoonlijk is de podcast gratis voor degenen die een podcast-app hebben, of voor degenen die liever op hun computer luisteren door naar iTunes te gaan en te zoeken op "Horses in the Brn". De eerste aflevering staat dinsdag 29 mei op iTunes.

Je hebt helemaal gelijk! Paarden zijn fascinerend. Ze weten zoveel, nietwaar? En ze hebben een manier van communiceren, nietwaar? Zoveel meer dan honden, denk ik. Ze spelen zeker geen spelletjes. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik speel spelletjes. Heel erg bedankt voor het delen van je kennis.

Het beste is wanneer ze naar je show luisteren. Het op één na beste is wanneer je praat met iemand die een paard heeft rsed. Ze zijn in harmonie met het paard! Daarom gaat de show door.

Bedankt dat je ze een stem hebt gegeven. Ik geniet ook van alle andere persoonlijkheden die je interviewt.

De eerste aflevering komt vandaag uit, hoop ik. Maar ik moest mijn computer veranderen (geen Mac meer, ik ben nu gedwongen een Windows-machine te gebruiken, ondanks dat het van oudsher een dinosaurus is). Ik moet nog een paar dingen regelen. Hoe dan ook, we zullen zien hoe het gaat. Bedankt voor het hosten van deze show en de moeite die je erin hebt gestoken. Ik geniet van het horen van de stemmen van andere mensen en de paarden.

Dit is een interview en je doet het heel goed. Ik hou van de manier waarop je ze introduceert en de scène zet, en dan vragen stelt.

Ik ben een grote fan van de paarden die je in de podcast hebt geïnterviewd. Ze hebben een opmerkelijke persoonlijkheid, weet je! Ik heb maar één ander paard NEE horen zeggen... en degene die hij had, sd eigenlijk NEE! Hij was wel een quarter horse, maar wel een vrij bekende.

En hij probeerde in zijn eigen benen te bijten! Dus ja, ik denk dat een paard misschien niet zoveel van een paard houdt als ze van ons zouden houden. :)

Ik heb ook met mensen over deze podcast gesproken. Ik heb enkele luisteraars die hier alleen naar luisteren als je klaar bent met het interview... om je stem te horen. Dat vind ik erg leuk.

Je zou kunnen overwegen om een ​​optionele optie te hebben die een aflevering van 5-10 minuten afspeelt waarin je praat over wat er net is gebeurd, of gewoon in de rit zit, zoals de gasten doen op Prrie Home Companion. Ik wed dat het heel interessant kan zijn!

Ik weet zeker dat sommige mensen het idee van een "aflevering" van je rit geweldig zouden vinden om je stem te horen, als je het niet erg vindt. Ik zeg alleen maar, omdat mensen je stem hier graag horen, ik weet zeker dat ze de aflevering zouden waarderen. Het zou hen meer gelegenheid geven om u te horen.

Ik luister eigenlijk naar je in de auto. Als ik op weg ben naar mijn paarden.

Ik weet dat ik geen grote fan van de show ben, maar ik vind het een redelijk goed idee. Het is een goede manier om nieuwe paarden te introduceren, en ook als je een reeks interviews wilt beginnen met paarden van verschillende mensen, kan dat leuk zijn. Ik hou van de manier waarop je je gasten op het paard zet en een praatje maakt.

Wat je doet is geweldig, maar de meeste andere mensen ook, dus wat gaat het de paardenindustrie echt bieden dat de show niet zal doen? Ik zal je dit geven, het voelt zeker prettig aan.

Bedankt voor de feedback. We hebben een geweldige show met geweldige gasten. Dat is de reden waarom mensen naar Prrie Home Companion kijken en luisteren.

Om eerlijk te zijn, hebben we niet veel andere shows geprobeerd. We hebben geen radioprogramma's of zelfs talkshows geprobeerd. We proberen iets te creëren waarvan we denken dat het origineel is, en niet alleen iemand die over zijn eigen paard praat.

We kunnen proberen een show zoals die van jou te maken. Ik ben zeker benieuwd naar het idee.

In de tussentijd probeer ik wat van mijn gedachten naar buiten te brengen via de podcast, de Facebook-pagina en deze website.

Ik zou ook graag je stem hier horen... gewoon zeggen.

Bedankt voor het luisteren!

-Chris

Laatst bewerkt door chris844, 11-12-2017 om 01:13 uur.

Reden: een deel van de opmaak is verloren gegaan bij het bewerken, dus dat spijt me!

Het is een goed idee, maar ik vind het een heel goed idee. Het is een goede manier om nieuwe paarden te introduceren, en ook als je een reeks interviews wilt beginnen met paarden van verschillende mensen, kan dat leuk zijn. Ik hou van de manier waarop je je gasten op het paard zet en een praatje maakt.

Wat je doet is geweldig, maar de meeste andere mensen ook, dus wat gaat het de paardenindustrie echt bieden dat de show niet zal doen? Ik zal je dit geven, het voelt zeker prettig aan.

Bedankt voor de feedback. We hebben een geweldige show met geweldige gasten. Dat is de reden waarom mensen naar Prrie Home Companion kijken en luisteren.

Om eerlijk te zijn, hebben we niet veel geprobeerd


Bekijk de video: ĶEPA UZ SIRDS - Vai sunim ir labi gulēt kopā ar saimnieku? (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Dizuru

    Het spijt me, maar naar mijn mening heb je geen gelijk. Schrijf me in PB.

  2. Maceo

    Goede dingen komen in kleine verpakkingen.

  3. Jozy

    Kun jij de leemte opvullen?

  4. Malaramar

    Het is jammer dat ik het nu niet kan uitdrukken - het is gedwongen om te vertrekken. Maar ik zal worden vrijgelaten - ik zal noodzakelijkerwijs schrijven dat ik over deze vraag denk.

  5. Jenilynn

    Goed, aan die bron komt een einde.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos