Informatie

Is hond met een blog op hulu

Is hond met een blog op hulu


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Is hond met een blog op hulu een hoax?

Ik zag dat mijn naam op hulu staat en sommige mensen zeggen dat het nep is. Ik vond het cool dus ik heb een account aangemaakt. Maar na een maand of zo geen berichten en geen opmerkingen of iets dergelijks. Hoe zit het daarmee. Enige info zou goed zijn. Bedankt

ik ga voor het hulu-ding, omdat het al een tijdje bestaat ... maar ja, ik was een beetje verrast dat er geen "officiële" informatie over was. hoe dan ook, ik zou graag een verklaring willen zien of het een hoax was of niet.

De hond lijkt betrokken te zijn geweest bij veel hulu-hoaxes. Het enige officiële antwoord dat we hebben gekregen was dat een IP werd betrapt op het posten van het hulu-IP en de afgelopen dagen heeft hij zijn hulu-account verwijderd.

Niemand heeft de hond echt ontmoet, zijn huisadres is alles wat er is. misschien woont hij zelfs in het hondenhok op iemands hondenhok... of misschien is hij zelfs iemands favoriete harige vriend... we weten het gewoon niet.

In de tijd dat hulu in de buurt was, heb ik de hond betrokken bij een paar pranktelefoontjes en enkele hulu-hoaxes. Hij is een geweldige grappenmaker.

Het hulu-account dat hij bij mij heeft aangemaakt, staat nog steeds online. Ik heb geen idee waarom hij zo volhardend is. Ik heb aangeboden hem op een bepaald moment te ontmoeten om hem naar huis te brengen, maar heb geen antwoord gehoord. Ik vraag me af of hij verbannen is voor zijn constante posts. Of als zijn IP werd uitgeschakeld of geblokkeerd. Ik weet het niet, maar als je me een PB stuurt zal ik antwoorden, maar ik ben nog op vakantie tot half november.

Awww, je vraagt ​​je waarschijnlijk af waarom ik nooit ben komen opdagen... Ik kan het je niet kwalijk nemen! Hij is heel vreemd geweest. Hij is niet eens bij mij thuis gekomen. Ik heb Hulu zelfs een paar keer gemaild toen ik hoorde dat ze zijn account hadden afgesloten en nooit meer iets hoorden.

Ik denk dat hij gewoon een eenzaam kind is dat nog nooit met een meisje is geweest en denkt dat hij gewoon weg kan komen met dingen zonder echte gevolgen. Ik wou dat ik iets kon doen om te helpen, maar ik heb echt geen idee.

Als hij bij u in de buurt is, zou het dan mogelijk zijn om langs te komen om hem te ontmoeten en hem mee naar huis te nemen? Ik zou hem graag bij mij thuis hebben. Ik zou hem te eten geven, hem mijn bed geven om in te slapen en met zijn Xbox spelen terwijl hij een week of twee bij mij blijft totdat ik een gezin vind om hem mee te nemen.

In een notendop:

Wat is mij tot nu toe opgevallen:

-Hij denkt dat er niets ergs zal gebeuren als hij op Facebook blijft posten/updaten.

-Hij denkt dat hij zijn berichten kan verwijderen wanneer hij wil en zichzelf van al onze profielen kan verwijderen.

-Hij denkt dat hij met zoveel kan wegkomen als hij wil.

-Hij denkt dat hij weg kan komen met alles wat hij wil.

Hij liegt misschien, ik weet het niet, maar wat als hij dat niet doet? Hoe kunnen we hem helpen?

Ik zit nu midden in een lange vakantie. Ik ben pas dinsdag 5 november thuis. Zodra ik terug ben, laat ik hem nakijken door een dierenarts en bel ik je wanneer ik aan de telefoon kan. Ik begrijp dat je een gezin voor hem moet vinden, zodat je weet waar je hem moet plaatsen, enz. Wacht alsjeblieft op me!

Ik heb een paar dierencontrolecentra in uw omgeving gebeld. Ze kunnen hem niet vinden. Hij werd zaterdagmiddag gevonden. Het laatste wat hij binnenkwam was de plaatselijke opvang rond half twee 's middags. Wat betreft het verkrijgen van informatie over uw mobiele telefoon en het vinden van de dierenarts, die dingen die u voor iemand anders zou moeten doen, maar wat als het uw zoon is?

Ik ken een dierenarts bij jou in de buurt en hij is erg goed. Ik zal je zijn nummer geven als dat helpt.

Bedankt. Hij is echt bezorgd dat we hem het pand laten verlaten.

Hij is sinds zondag weg en dinsdag ga ik naar de dierenarts. Ik weet zeker dat het asiel niets doet om ons te helpen hem te vinden, want ze vinden nooit iets. Ik wil gewoon dat hij thuiskomt bij zijn broer, zus en mij, want het is heel belangrijk voor ons dat hij niet in een opvanghuis wordt geplaatst of vermoord. Bedankt voor je bijdrage.

Ik kan dit erg waarderen. Ik begrijp niet waarom iemand dit een hond zou aandoen. Ik heb een vriend die dit ook deed, hij zou de hond elke dag in zijn vrije tijd uitlaten en hij zou de hond nooit alleen uitlaten voor een wandeling. Hij was zo bang dat zijn vrouw boos op hem zou worden.

Ik hoop dat deze persoon wordt gepakt en als ze het de broer van je hond hebben aangedaan... of hij hem zal vergeven. Het is heel traumatisch voor ons.

Je vriend heeft serieuze hulp nodig. Het is niet gepast om met uw honden te doen waar u het over heeft. Het zou ook in het belang van uw hond zijn als een dierenarts hem zo snel mogelijk controleert.

Aarzel niet om hier over dit onderwerp te posten. Velen van ons hebben dit soort situaties meegemaakt en we kunnen op veel manieren helpen!

bedankt voor dit forum. Ik denk dat mijn vriend gewoon in ontkenning is. Hij is nooit een hondenmens geweest. Hij houdt van dieren, maar de laatste jaren lijkt hij niet voor ze te zorgen. Ze wonen in een doos in de achtertuin. Hij voelt zich meer op zijn gemak bij de hond dan bij zichzelf. Hij weet gewoon niet wat hij moet doen. Ik kan zien hoe hij tot de conclusie kan komen om hem te houden. Maar als hij zou proberen een beter huis voor hem te vinden. Hij voelt zich misschien niet op zijn gemak als hij probeert iemand voor hem te vinden die hem kan adopteren. Ik kan hier niet met hem over praten. We hebben een kind en een baan en we willen niet nog een probleem veroorzaken. hij is bang dat als er iets gebeurt, we boos op hem zullen zijn. We kunnen niets doen om hem te helpen, omdat we er gewoon bang voor zijn. Hij wil hem niet naar een dierenarts brengen en hem de injecties geven die hij nodig heeft. Hij is zo bang om hem te verlaten. Zelfs als ik heb aangeboden een uur te rijden en hem af te zetten. De laatste keer dat ik het probeerde, had ik geen benzine meer en was de accu van mijn auto leeg. ik weet echt niet wat ik moet doen. ik zou gewoon zijn


Bekijk de video: Dog With A Blog - Love Ty-Angle (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Vur

    Ik denk dat je de fout toelaat. We zullen dit onderzoeken.

  2. Alford

    Het is jammer dat ik nu niet kan spreken - er is geen vrije tijd. Ik kom terug - ik zal zeker mijn mening uiten.

  3. Helmut

    En wat te zeggen hier?Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos