Informatie

Mijn hond laat me geen oogdruppels indoen

Mijn hond laat me geen oogdruppels indoen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Mijn hond laat me geen oogdruppels indoen haar ogen, tenzij ik een recept krijg voor verwijdende druppels die een bepaalde concentratie van een bepaald soort zout bevatten. (Ze heeft het soort bloedvaten dat gemakkelijk verwijdt). Ik kan verwijdende druppels krijgen met een verdunde concentratie van een zout dat haar oog kan verdragen. Dit werkt om te voorkomen dat ze een echt ernstige ooginfectie krijgt. Wat ik doe is een paar druppels van een 1:5 verdunning van een normale zoutoplossing mengen met mijn verwijdende druppels. Dit zorgt ervoor dat ze geen problemen heeft met de verwijdende druppels.

Ik weet ook dat ik druppels gewone zoutoplossing in haar oog kan doen als haar ogen niet open zijn en de druppels in haar ogen komen als ik bij mijn dochters huis ben. Ik heb hier met zowel mijn dierenarts als mijn oogarts over gesproken en zij hebben hier geen problemen mee. Hierdoor kan ze rusten en ontspannen zonder zich zorgen te maken dat ze zichzelf pijn zal doen als haar ogen gesloten zijn. Ze laat me haar gewoon een beetje helpen.

Ik weet dat het heel vreemd klinkt om zoutoplossing in haar ogen te doen waardoor ze kunnen uitdrogen, maar dat is het enige dat ooit voor haar heeft gewerkt.

Hoi,

U bent de eerste die ik heb gehoord over zoutoplossing in de ogen van uw huisdier zonder te verwijden. Een snelle vraag. Uw ogen zijn al verwijd op het moment dat u de oogdruppels aan uw hond geeft. Wacht je gewoon tot haar ogen verwijd zijn voordat je de zoutoplossing aanbrengt?

Hoi,

U bent de eerste die ik heb gehoord over zoutoplossing in de ogen van uw huisdier zonder te verwijden. Een snelle vraag. Uw ogen zijn al verwijd op het moment dat u de oogdruppels aan uw hond geeft. Wacht je gewoon tot haar ogen verwijd zijn voordat je de zoutoplossing aanbrengt?

Dat is wat voor mij het beste werkt. Haar ogen blijven meestal minstens een paar uur open, zodat ik de druppels in die tijd kan inbrengen. Als ze slaapt, werkt de zoutoplossing prima.

Door je ogen te verwijden, worden ze droog en tranen. De zoutoplossing is voor rehydratatie en mag de ogen niet uitdrogen. Als de ogen uitdrogen, zal het ongemakkelijker zijn en kan het een aandoening veroorzaken die conjunctivitis wordt genoemd. Zodra ze de druppels al een tijdje heeft gehad en haar ogen niet droog zijn, zou ik haar een antibioticum geven zoals een Baytril of Bactrim. Dat is effectiever tegen de infectie dan het geven van een ontstekingsremmer. Veel geluk!

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van uw eigen dierenarts of arts. Dr. Karen Becker kan geen specifieke vragen over de medische problemen van uw huisdier beantwoorden of medische aanbevelingen doen voor uw huisdier zonder eerst een dierenarts-cli├źnt-pati├źntrelatie op te bouwen. Het medische protocol van uw huisdier moet worden gegeven door uw holistische dierenarts.

Als u een artikel op uw site wilt gebruiken, klik dan hier. Deze inhoud mag volledig worden gekopieerd, met copyright, contact, creatie en informatie intact, zonder specifieke toestemming, wanneer alleen gebruikt in een not-for-profit formaat. Als enig ander gebruik in schending van het auteursrecht wordt gezien, ben ik genoodzaakt de toegang tot deze website te sluiten.


Bekijk de video: Blaffen en stil zijn aanleren (December 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos