Informatie

Veiligheidsbril voor katten op sterkte

Veiligheidsbril voor katten op sterkte


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Veiligheidsbrillen voor katten op sterkte en comfort. In het geval van brillen op sterkte worden de lenzen en het montuur vervaardigd door verschillende fabrikanten en kunnen ze als zodanig op verschillende manieren worden samengevoegd. Er wordt bijvoorbeeld een grote verscheidenheid aan scharniersamenstellen van het scharniertype en neusstuk/frame-type gebruikt.

Bij een conventioneel brilmontuur kunnen de monturen aan elkaar worden gescharnierd om het openen en sluiten van de monturen mogelijk te maken. Deze stijl van scharnier wordt gebruikt in een verscheidenheid aan brilmonturen. Het scharnier kan ook worden gebruikt in een brilmontuur waarbij het montuur scharnierend is ten opzichte van het neusstuk. Deze stijl van scharniersamenstel wordt beschreven in U.S. nr. 4.854.611 van Hn. Het neusstuk en het frame zijn verbonden door een scharnierpensamenstel dat in een boring in het frame wordt gestoken. Het frame is scharnierend aan het neusstuk bevestigd door middel van een spiraalveer. De spiraalveer wordt samengedrukt wanneer de frames gesloten zijn. Het frame kan terug draaien naar een geopende positie met de compressie van de schroefveer. Dit type scharnier wordt ook wel een neusstukscharnier genoemd.

Een ander type brillenscharnier maakt gebruik van neusstukscharnieren die door middel van een schroef of een klinknagel aan het frame kunnen worden bevestigd. Het neusstuk is met het frame verbonden door een pen die in een boring in het frame wordt gestoken. Het neusstuk is scharnierend aan het frame bevestigd door een schroef of klinknagel die door het neusstuk gaat. Dit type scharniersamenstel wordt beschreven in U.S. nr. 4.905.074 op naam van Kohno.

Een ander type scharniersamenstel, ook wel scharnierpensamenstel genoemd, gebruikt een pen die in een boring in het neusstuk of in het frame wordt gestoken. Een scharnierpen wordt gebruikt om de frames met elkaar te verbinden. Vaak wordt een veer meegeleverd om het openen en sluiten van de kozijnen te vergemakkelijken. Het scharnierpensamenstel is een scharnier met een neusstuk, dat wordt beschreven in het Amerikaanse octrooischrift 3.866.891. 4.054.857 op naam van Tamburello, U.S. Pat. nr. 4.905.074 op naam van Kohno, en U.S. Pat. nr. 5.024.919 op naam van Vignola et al.

Een ander type brilscharnier maakt gebruik van een klinknagel die in een boring in het frame wordt gestoken en die door het neusstuk steekt. Het frame en het neusstuk zijn met elkaar verbonden door een klinknagel. De klinknagel kan een interne veer hebben die het openen en sluiten van de frames vergemakkelijkt. Dit scharniersamenstel wordt beschreven in U.S. Pat. nr. 4.054.857 van Tamburello.

Een ander type scharnierconstructie maakt gebruik van een scharnierpen die in een boring in het frame wordt gestoken. Er wordt een veer meegeleverd om het openen en sluiten van de frames te vergemakkelijken. Het frame is verbonden met het neusstuk door middel van een scharnierpen die is verbonden met het frame. Deze stijl van scharniersamenstel wordt beschreven in U.S. nr. 4.854.611 van Hn.

Er zijn veel scharniersamenstellen ontwikkeld om de frames ten opzichte van het neusstuk te laten zwenken. Deze frames bevatten meestal een interne veer om het openen en sluiten van de frames te vergemakkelijken. Amerikaans octrooischrift No. 4.905.074 op naam van Kohno openbaart een dergelijk scharniersamenstel. Dit scharniersamenstel bevat een veer die zich in het frame bevindt om het openen en sluiten van de frames te vergemakkelijken. De veer spant het frame voor om rond het neusstuk te draaien.

Sommige brilmonturen bevatten scharnieren die aan het frame zijn bevestigd, in plaats van veren die op het frame werken. Eén zo'n frame omvat een arm die is verbonden met het frame, waarbij het scharniersamenstel aan de arm is bevestigd. Dit frame bevat een scharniersamenstel met twee scharnieren. Een scharnier verbindt het neusstuk met de arm en een tweede scharnier verbindt de arm met het frame. Dit type scharniersamenstel wordt beschreven in U.S. nr. 4.054.857 van Tamburello.

Andere soorten brilmonturen bevatten scharnieren die fungeren als een scharnierverbinding tussen het neusstuk en het frame. Hierdoor kunnen de frames draaien ten opzichte van het neusstuk. Bij dit type brilmontuur kunnen het neusstuk en het montuur ten opzichte van elkaar zwenken. Deze stijl van scharniersamenstel wordt beschreven in U.S. nr. 4.854.611 van Hn. Het scharniersamenstel beschreven in U.S. Pat. Nr. 4.854.611 bevat een scharnierpen die in een boring in het frame wordt gestoken en die het neusstuk en het frame verbindt. Het neusstuk en het frame kunnen ten opzichte van elkaar scharnieren om de scharnierpen.

Er zijn veel verschillende soorten scharnierconstructies die kunnen worden gebruikt in brilmonturen. Hoewel conventionele brilmonturen een verscheidenheid aan scharnierconstructies bevatten, zijn de brilmonturen die deze scharnierconstructies bevatten niet bijzonder comfortabel om te dragen. Over het algemeen bevinden de scharnieren zich ofwel langs de zijkant van het frame of op het neusstuk, of langs zowel de zijkant als het neusstuk van het frame.

De scharnieren die zich langs de zijkant van de frames bevinden, hebben de neiging om tijdens het dragen over het gezicht van de drager te wrijven. Dit kan bijzonder irritant zijn tijdens het sporten. De locatie van het scharnier langs de zijkant van het frame zorgt ervoor dat de brilmonturen tijdens het sporten rond het gezicht van de drager schuiven of draaien. Dit kan bijzonder oncomfortabel zijn tijdens het sporten en kan ook irriterend zijn voor de drager.

Sommige brilmonturen met scharnieren hebben neusstukscharnieren waarmee het montuur kan draaien ten opzichte van het neusstuk. Deze neusstukscharnieren bevinden zich typisch langs de zijkant van de frames, of op het neusstuk, of langs zowel de zijkant als het neusstuk van de frames. Hoewel het neusstukscharnier kan worden gebruikt om het montuur ten opzichte van het neusstuk te laten draaien, heeft het scharnier zelf de neiging om tijdens het dragen over het gezicht van de drager te wrijven. Wanneer het scharnier zich langs de zijkant van de monturen of op het neusstuk bevindt, hebben de monturen de neiging om tijdens gebruik rond het gezicht van de drager te schuiven. De locatie van het scharnier langs de zijkant van het frame kan ook interfereren met de drager


Bekijk de video: Vlooienbestrijding kat (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Jace

  Hartelijk dank voor uw uitleg, nu tolereer ik dergelijke fouten niet.

 2. Gojin

  Het lijkt mij de briljante gedachte

 3. Dujora

  Het is waar! Ik vind dit een goed idee.

 4. Milbyrne

  Geld is nooit zo goed als het zonder slecht is. Handige huishoudelijke tips: het afval kan worden verwijderd wanneer de geur ervan ondraaglijk zal zijn. Om te voorkomen dat de melk ontsnapt, bind de koe stevig vast. Schoenen gaan veel langer mee als je geen nieuwe koopt. Een kokende ketel zal luider fluiten als je iemand uit je familie erop zet ... als ik niet in paniek raakt, zal ik het strooien. Als je in de spiegel keek, maar daar niemand hebt gevonden, ben je onweerstaanbaar! Hoe lang ik heb geleefd, ik kan twee dingen niet begrijpen: waar komt het stof vandaan en waar gaat het geld naartoe.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos