Informatie

Zitten en blijven hond trning

Zitten en blijven hond trning


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zitten en blijven hond trning

Hoe u uw hond kunt laten zitten?

Het is vrij eenvoudig om uw hond te leren zitten en blijven, maar veel honden, vooral puppy's, kunnen erg koppig zijn en het is moeilijk om de gewoonte aan te nemen om te zitten en te blijven. Dit bericht geeft je enkele tips om ervoor te zorgen dat je hond zal luisteren en gehoorzamen!

Hoe u uw hond kunt laten zitten en blijven?

Dit bericht zal worden onderverdeeld in verschillende secties.

De sectietitels zijn:

1) Leren zitten en blijven

2) Leren zitten en blijven met traktaties

3) Leren zitten en blijven met je stem

4) Leren zitten en blijven met je stem en traktaties

5) Leren zitten en blijven met een Kong

6) Leren zitten en blijven met een Kong en lekkernijen

7) Leren zitten en blijven met een voedselspeeltje

8) Leren zitten en blijven met een speeltje en lekkernijen

9) Leren zitten en blijven met een speeltje en geen traktaties

10) Leren zitten en blijven zonder traktaties

11) Leren zitten en blijven met speelgoed

12) Leren zitten en blijven met speelgoed en geen traktaties

13) Lesgeven over zitten en blijven zonder traktaties

1) Leren zitten en blijven

Voordat we uw hond leren zitten en blijven, moet u uw hond iets lekkers kunnen geven om te eten of mee te spelen. Als je dit niet kunt, moet je je hond misschien eerst leren zitten en blijven met wat speelgoed en lekkernijen. Ik ga je echter nog enkele andere tips geven voor het geval je je hond geen voer en speelgoed kunt geven.

Ik heb ook elk van de secties opgesplitst in meer gedetailleerde uitleg.

Er zijn veel redenen waarom uw hond niet wil zitten en blijven. In mijn ervaring is het alleen omdat hij niet wil wt, en het kan erg frustrerend zijn voor je hond en jou!

U moet geduld hebben met uw hond wanneer u hem aanzet om te zitten en te blijven. Ik weet zeker dat je kunt begrijpen dat het veel gemakkelijker zal zijn om een ​​hond te leren bevelen te gehoorzamen als hij iets goeds heeft om naar uit te kijken als je hem vraagt ​​ze uit te voeren.

Er zijn een paar dingen die u zullen helpen uw hond te laten zitten en blijven. De eerste is om ervoor te zorgen dat u uw hond prse wanneer hij zit en blijft. Dit is niet alleen een traktatie voor u, maar ook voor uw hond. Hij zal leren dat wanneer hij zit en blijft, dit betekent dat hij er iets goeds voor terug krijgt, zoals een traktatie of speelgoed. Je moet prse en beloningen gebruiken om je hond te leren bevelen te gehoorzamen.

Als je in het verleden hebt geprobeerd je hond te leren zitten en blijven, en je hebt het niet goed gedaan, kun je misschien de manier waarop je hem trn verbeteren. Probeer deze oefening, die ik in het onderstaande vak heb geplaatst.

Ik weet dat sommige mensen liever geen snoepjes gebruiken als ze hun honden leren zitten en blijven, maar ik geef er de voorkeur aan. Snoepjes met eten zijn goed voor je hond, maar ze zijn meestal nogal rommelig en zullen het trimmen moeilijker maken.

Traktaties, speelgoed en speelgoed met lekkernijen

Er zijn tal van trning-tools die het trning-zitten en blijven gemakkelijker voor u kunnen maken. De beste manier om uw hond te leren zitten en blijven is met een verscheidenheid aan lekkernijen, speelgoed en andere lekkernijen.

Lekkernijen

Wanneer u uw hond aanzet om te zitten en te blijven, kunt u beginnen met een paar kleine traktaties in de hoop dat hij eerder bevelen zal gehoorzamen. Zodra uw hond heeft geleerd dat het commando "zit" een traktatie betekent, kunt u hem grotere traktaties geven om ervoor te zorgen dat hij de associatie tussen het commando en de beloning krijgt.

Probeer de traktaties aan uw hond te geven wanneer hij op commando zit, en wanneer hij blijft wanneer u hem zegt te blijven. Je kunt dit doen door gewoon "zit" en "blijf" te zeggen, of door "zit" te zeggen, en vervolgens met je hand naar de onderkant van je hond te slaan, dan "blijf" te herhalen en je hand naar de onderkant van je hond te slaan.

Als u uw hond een grote voedseltraktatie probeert te geven wanneer hij niet in een zit-en-blijf-positie zit, zal hij niet gemotiveerd zijn om te zitten en te blijven, omdat hij niet verwacht dat de traktatie een beloning zal zijn. Ik heb echt gehoord dat mensen dit doen, maar ik zeg altijd tegen mensen dat ze het niet moeten doen!

Traktaties zijn goed, maar ik gebruik liever speelgoed om mijn hond te leren zitten en blijven. Ik doe dit omdat je ze kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je hond op commando blijft. Ze zijn ook erg handig voor honden die snel afgeleid worden, want als ze weg willen van een speeltje, kunnen ze gewoon opspringen en het vastpakken.

Traktaties, speelgoed en speelgoed met lekkernijen

Traktaties met eten kunnen een goede manier zijn om uw hond te laten zitten en blijven, maar u zult merken dat het beter is om speelgoed te gebruiken dat interactief is, of u kunt ook de Kong gebruiken. Ik zal je enkele ideeën geven om je te helpen kiezen welk speelgoed je wilt gebruiken.

Als uw hond al goed kan zitten en blijven, kunt u hem het beste beginnen met etenswaren om op commando te gebruiken. Als hij er niet zo goed in is, raad ik aan om met speelgoed te beginnen.

Hoe u uw hond kunt laten zitten?Opmerkingen:

  1. Clint

    Dus hier is het verhaal!

  2. Ceapmann

    Uw idee is prachtig

  3. Reid

    Het spijt me, maar naar mijn mening hadden ze het bij het verkeerde eind. Schrijf me in PM, het praat met je.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos