Informatie

Welke wijn past bij hond hr

Welke wijn past bij hond hr


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Welke wijn past bij hond hr?

Als iemand die honden heeft gered en zelfs honden heeft opgevangen die eerder honden hebben gehad, zal het antwoord je misschien verbazen.

We hebben allemaal een paar van die foto's gezien: honden en katten, allemaal in elkaars vacht gewikkeld, als een soort rare harige cocon. Die foto's zijn meestal een bijproduct van buiten zijn: sneeuw, wind, wind, of gewoon het buitenleven zelf zorgt ervoor dat de vacht waait, drapeert en zich om andere dieren wikkelt.

Ik herinner me een opvangcentrum dat ik een paar jaar geleden innam, een klein opvangcentrum in een klein stadje, een opvangcentrum dat zelfs geen hondenpension aanbood. Hoe dan ook, op een dag toen ik op bezoek was, telde ik een tiental honden die allemaal bij elkaar waren ingepakt. Ik herinner me dat ik de manager van het asiel vroeg wat er aan de hand was. Ze vertelde me dat hoewel haar asiel "huisdiervriendelijk" is, alle honden die het asiel binnenkomen als "wild" worden beschouwd totdat ze enige tijd hebben gehad om te wennen aan menselijk gezelschap.

Dit geldt ook voor honden die uit huizen zijn gekomen die "verlaten", verloren of gestolen waren. Deze honden leven al heel lang op zichzelf en het kan heel moeilijk voor ze zijn om die "hekken" af te breken en verder te gaan. De toenmalige manager van het asiel vertelde me dat sommige van deze honden al zes maanden tot een jaar in die staat van in pels gewikkelde honden waren.

De echte schok voor mij was toen ik hoorde dat de reden dat de honden allemaal in één massa waren en met elkaar ingepakt, was omdat ze daar hadden geleefd. Dat is een van de redenen waarom ik ze had laten adopteren zodra mogelijk.

Voor sommige dieren, vooral als ze eerder zijn blootgesteld aan mensen of uit een huis met mensen komen, kunnen ze nerveuzer en zelfs een beetje schrikken wanneer ze uit hun schuilplaats-ingepakt-met-andere-honden-staat komen .

Dit is het geval voor mijn Shiba-inu-meisje.

Ze is zeker begonnen als "voorzichtig" als ik in de buurt ben. Ze begrijpt echt niet het concept om gewoon naar me toe te gaan en me haar te laten aaien. Ik kan haar hoofd aaien en ze kan er ongeveer 30 seconden van genieten en dan zal ze die oh-zo-buurvrouw in haar ogen krijgen en zich klaarmaken om verder te gaan.

Terwijl ik dit artikel doe, is ze even gestopt en kijkt ze naar me op met haar hondenglimlach.

Dat is het soort glimlach dat me laat weten dat ze zich nu op haar gemak voelt bij mij en dat ze een beter leven zal krijgen bij een gezin dat een lieve, maar ook serieuze hond zoals zij wil.

Hoevelen van jullie hebben een hond gehad die je van plan was te adopteren en een beetje bezorgd kijken als je hun halsband omdoet? Als je dit ooit hebt meegemaakt, weet ik dat je het zult begrijpen.

Maak je geen zorgen.

Het kost tijd.

Ze heeft het nu twee keer meegemaakt.

Ze heeft al een lange weg afgelegd van die bezorgde blik en toont een flink stuk zelfvertrouwen en vertrouwen. Ze heeft nog een paar lessen te leren, dus ik wil mijn adem niet inhouden. Ik heb al een paar families uitgezocht die goed bij haar passen, en ik weet dat ze een perfecte match voor hen is.

Ik vind het altijd leuk om een ​​goede, goed gesocialiseerde hond in de wereld te zien die het naar zijn zin heeft. Dat is een van de vele redenen waarom ik deze blog schrijf - ik ben net zo goed een hondenliefhebber als een moeder. Ik weet hoe belangrijk het is om vertrouwen te tonen in een hond.

Aan mijn twee honden, ik hou van je, en ik kan niet van plan zijn dat je snel naar huis komt.

Tot de volgende keer, waag het niet te zeggen dat we je niet gewaarschuwd hebben.

Awwwwwww…

Zoveel liefde. Dat is alles wat ik heb voor vandaag. Ik weet niet precies wat het plan voor vandaag is, want ik ben nog aan het werk.

Maar dat betekent niet dat ik niet bezig ben met genieten van het einde van de werkweek. Ik luister naar podcasts, regel hier een paar dingen en geniet van een fijne, lange, luie zaterdag. Het zal tijd worden. Het wordt altijd tijd. Ik weet niet zeker wanneer de dingen weer normaal zullen worden, maar ik heb een vijfde dat ze dat zullen doen.

Bedankt voor het lezen vandaag.

Oh! En hier een paar foto's van de afgelopen dagen. Het is hier een gekke tijd geweest. Ik heb een miljoen foto's om met je te delen, en ik zal dat doen zodra ik de kans heb.

Nu, tot de volgende keer... fijne dag en bedankt dat je geduld met me hebt terwijl ik me aanpas aan een nieuw leven in deze nieuwe stad. Je zult de foto's uiteindelijk zien.

Ik voel me zo'n leugenaar als ik dit schrijf, omdat ik weet dat mijn blog maar één foto zal laten zien. Het is altijd hetzelfde. Elk weekend post ik iets en denk ik: "Ik moet iets anders doen."

Dit weekend heb ik het gevoel dat er maar één ding is om over te schrijven, en dat is het weekend. Het is op dit moment een mooi weekend voor ons. Het is fris, maar het is een beetje bewolkt. Niets dat een grote, comfortabele deken niet kan genezen.

Tussen dit alles door zijn we druk bezig geweest. We zijn naar de bank geweest, hebben boodschappen gedaan, aan wat projecten gewerkt en nu zitten we op ons terras onze lunch te eten. Het is leuk.

Ik heb wat was gedaan, gekookt, meer georganiseerd, rommel opgeruimd en gewoon geprobeerd het huis op orde te krijgen. Het is een lange week geweest. Ik heb de afgelopen twee nachten op vijf uur slaap gelopen. Ik ga die acht uur echter zonder problemen halen. Ik moet om 5.30 uur opstaan ​​om mijn werk af te krijgen.

Het is goed om thuis te zijn. Ik ben al een tijdje niet meer terug geweest, en ik ben ook niet van plan om ergens anders te zijn. Het is mijn thuis. Het is de plek waar ik graag ben, en het is de plek waar ik wil zijn. Ik ben gewoon blij dat het weer een normaal schema is. We moeten opstaan ​​voor ons werk, dan naar huis komen en lunchen, dus dat is nog twee uur na het avondeten. Dat is prima.

We hebben ook alle drie onze honden uitgelaten voor een wandeling. We liepen over het strand, langs het kanaal en de heuvel op om bij de rivier te komen. We weten niet eens meer hoe we de rivier moeten noemen. Soms is het in het kanaal, soms op het strand en soms op de top van de heuvel. We hebben het hier toch naar ons zin. Het is een beetje zoals minigolf spelen, maar helemaal niet zoals mini


Bekijk de video: Is een wijnjaar belangrijk? Gorts Wijnkwartier (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Jabir

  Klinkt helemaal aantrekkelijk

 2. Rinc

  Neem geen hoofd!

 3. Thoraldtun

  Ik denk dat ik de beslissing kan corrigeren. Wanhoop niet.

 4. Tage

  Ik ben van mening dat het thema nogal interessant is. Ik stel allemaal voor om actiever deel te nemen aan discussie.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos