Informatie

Waarom hijgt en is mijn hond rusteloos

Waarom hijgt en is mijn hond rusteloos


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Waarom hijgt en is mijn hond rusteloos??

Mijn hond hijgt en rusteloos en eet, drinkt, plast niet. Hij kwijlt ook veel. Hij is nu al 4 dagen zo, maar begon pas toen we verhuisden van de stad naar een klein dorp. Ook doordeweeks gaat hij wel eens buiten plassen en als hij daar gaat en er is niks dan gaat hij naar zijn bed om te pissen, als het daar te druk is gaat hij naar buiten. Hij gaat ook naar de garage als er niemand is, of gaat naar boven als er niemand bij ons is. Dus waarom is hij rusteloos en hijgend, kan iemand mij een antwoord geven, want ik kan hier geen enkele reden voor bedenken.

Mijn hond hijgt en rusteloos en eet, drinkt, plast niet. Hij kwijlt ook veel. Hij is nu al 4 dagen zo, maar begon pas toen we verhuisden van de stad naar een klein dorp. Ook doordeweeks gaat hij wel eens buiten plassen en als hij daar gaat en er is niks dan gaat hij naar zijn bed om te pissen, als het daar te druk is gaat hij naar buiten. Hij gaat ook naar de garage als er niemand is, of gaat naar boven als er niemand bij ons is. Dus waarom is hij rusteloos en hijgend, kan iemand mij een antwoord geven, want ik kan hier geen reden voor bedenken.

De inhoud op deze site wordt in beknopte vorm weergegeven en is uitsluitend bedoeld voor educatieve en amusementsdoeleinden. Het is niet bedoeld en mag niet worden geïnterpreteerd als medisch advies of een diagnose van een gezondheids- of fitnessprobleem, aandoening of ziekte, of een aanbeveling voor een specifieke test, arts, zorgverlener, procedure, behandelplan, product of cursus van de actie. MedHelp is geen medische of zorgverlener en uw gebruik van deze site creëert geen relatie tussen arts en patiënt. We wijzen alle verantwoordelijkheid af voor de professionele kwalificaties en licenties van, en diensten geleverd door, een arts of andere zorgverleners die posten op of waarnaar anderszins wordt verwezen op deze Site en/of een Site van derden. Negeer nooit het medische advies van uw arts of gezondheidswerker, of stel het inwinnen van dergelijk advies nooit uit vanwege iets dat u op deze site leest. We bieden deze site aan zoals deze is en zonder enige garantie. Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Als u denkt dat u een medisch noodgeval heeft, bel dan onmiddellijk uw arts of 911.


Bekijk de video: Waarom blaft je hond op straat naar andere honden? (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Goltijora

  Ik heb gedacht en heb het idee verwijderd

 2. Jude

  Laat de schrijver naar het recordboek gaan

 3. Holter

  Ik ben het helemaal met je eens.

 4. Kajinos

  Ik ben het ermee eens, deze grappige aankondiging

 5. Aeolus

  Uw aanvraag antwoord ik - geen probleem.

 6. Goltik

  Volgens mij hebben ze ongelijk. Ik stel voor om het te bespreken.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos