Informatie

Burt's bees kattendoekjes

Burt's bees kattendoekjes


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Burt's bees kat veegt zijn kont af

Burt's Bees, het populaire bedrijf voor persoonlijke verzorging, heeft een patent aangevraagd voor een niet-giftige manier om te voorkomen dat katten poepen in zijn planten en tuinen.

Het product, dat in drie vormen voorkomt (poot, hand en gezicht) is gemaakt van "gifvrije" en "pollengebaseerde" ingrediënten.

Het bedrijf, gevestigd in Georgië, hoopt dat het product uiteindelijk zal worden gebruikt als een manier om te voorkomen dat mensen plassen en poepen in openbare ruimtes.

Het product is het nieuwste in een lange reeks octrooiaanvragen van Burt's Bees voor producten die beloven u te helpen een langer en gezonder leven te leiden. Het is zelfs de "Burt's Bees Corporation" genoemd omdat het bedrijf zoveel patenten heeft gehad voor levensverbeterende producten.

Het kattendoekje is verkrijgbaar in twee maten (klein en groot) en kost $ 10 tot $ 20. De kattendoekjes worden verkocht in geselecteerde winkels en worden gepromoot op YouTube.

Kattendoekjes zijn misschien wel het meest succesvolle product van Burt's Bees, met een omzet van meer dan $60 miljoen. Het is echter onwaarschijnlijk dat het kattendoekje veel meer inkomsten zal genereren. Een kattendoekje is waarschijnlijk een van de eerste dingen waar katten naar grijpen als ze zichzelf willen krabben. Dat komt omdat katten, in tegenstelling tot honden, er niet van houden om vuile dingen te bevuilen of ermee te vermengen. Katten houden hun persoonlijke ruimte graag schoon.

Toch is Burt's Bees actief in de kattenreinigingsbranche om zijn klanten en de katten in zijn 'wereld' te helpen. Burt's Bees zal het geld van de kat gebruiken om zijn andere producten te promoten, die u ook kunnen helpen een langer en gezonder leven te leiden.

Het kattendoekje van Burt's Bees is ontwikkeld door Michael Lauer, de oprichter en CEO van Burt's Bees Corp., aldus het bedrijf.

"We hadden een probleem", zegt Burt's Bees. "Er was zoveel kattenbakvulling op onze planten en tuinen dat mensen ze niet wilden gebruiken. En dus kwamen we op dit idee. Katten houden er niet van om zich te mengen met dingen die vies zijn, en dus bedachten we het idee om kattenbakvulling te maken van dezelfde plantaardige ingrediënten die we gebruiken voor de Burt's Bees® Honing en Zoete Zeep."

De Burt's Bees kattendoekjes helpen jou en je katten. De doekjes halen de vervelende stank van de vacht van de katten, zodat ze langer in de tuin kunnen blijven. De doekjes zullen ook voorkomen dat mensen hun beste indruk van een kat maken. (Het is waarschijnlijk ook een vrij slechte indruk.)

Natuurlijk kan Burt's Bees de kattenbakvulling gewoon maken van dezelfde plantaardige ingrediënten die worden gebruikt om de zeep en honing te maken.

Het kattendoekje helpt je tuinen en planten schoon te houden.

"Dus het is een beetje een no-brner voor mij", zegt de oprichter van Burt's Bees. "We zijn een bedrijf met een sterk sociaal geweten. We geven om het milieu en helpen mensen om gezonder te leven. We denken dat de kattendoekjes niet alleen leuk, maar ook gezond voor ons milieu en onze bedrijf. En de mensen die ze gebruiken. We gebruiken de Burt's Bees® Honey &, Sweet Soap al meer dan 30 jaar, en nu gebruiken we de Burt's Bees® Bee Pollen om mensen te helpen een gezond leven te leiden. De kat wipe is slechts een stap op weg. Een leuke, gezonde en sociale manier om het milieu te helpen."

Er is meer. De kattendoekjes zijn ook zeer geschikt voor andere katten. En ook andere dieren.

"Als onze producten huisdieren en andere dieren helpen, helpen wij onze klanten en hun huisdieren", zegt Burt's Bees. "Als de producten van Burt's Bees huisdieren helpen, is dat goed voor het milieu. Als onze producten katten helpen, is dat goed voor katten. En als onze producten mensen helpen, is dat goed voor het milieu, de economie en het land. Daarom hebben we het motto , "Een wereld zonder stuifmeel."

Het kattendoekje kan online of bij een Wal-Mart, Walgreens of CVS worden gekocht.

Ik denk dat Burt's Bees op een goed idee is gekomen. Als je een tuin of een plant in huis hebt, staat dit je leven waarschijnlijk in de weg, zo niet op een negatieve manier. Het kattendoekje helpt jou, de kat en de tuin om schoon te blijven.

Het kattendoekje zal waarschijnlijk de traditionele kattenbakvulling niet vervangen. Je kunt nog steeds de traditionele kattenbakvulling gebruiken, als dat je voorkeur heeft. Maar het is fijn om te weten dat je een product hebt dat gemaakt is van dezelfde plantaardige ingrediënten als de Burt's Bees® Honing en Zoete Zeep en de Burt's Bees® Bee Pollen.

Als je een kat hebt, weet ik zeker dat je in het verleden Burt's Bees® Honey &, Sweet Soap hebt gebruikt. Ik weet zeker dat u ook weet hoe u het product moet gebruiken.

Het kattendoekje is een ander product uit de Burt's Bees® Bee Pollen-lijn.

Het kattendoekje kost ongeveer $ 20.

"Je doet het kattendoekje op een plant en laat het een paar uur staan. De kat veegt zichzelf schoon. Dat is alles", zegt de Burt's Bees-website.

Het kattendoekje is er in kleine en grote maten.

Burt's Bees is een bedrijf dat geeft om het milieu, andere mensen en katten. Burt's Bees® Honing en Zoete Zeep en de Burt's Bees® Bee Pollen zullen je vrienden zijn. En het kattendoekje is een extra steuntje in de rug voor uw katten en voor het milieu.

Als u een tuin heeft, moet u er alles aan doen om uw planten en uw tuin schoon te houden. En dat is geen probleem met het kattendoekje.

Het kattendoekje zal waarschijnlijk de traditionele kattenbakvulling niet vervangen. Je kunt nog steeds de traditionele kattenbakvulling gebruiken, als dat je voorkeur heeft. Maar het is fijn om te weten dat je een product hebt dat gemaakt is van


Bekijk de video: Burts Bees Chapstick is a cats love (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Emile

    Opmerkelijk is dat een zeer nuttig idee

  2. Tzefanyah

    Ik raad u aan een site te bezoeken die veel informatie over dit onderwerp heeft.

  3. Maurr

    En heb je jezelf begrepen?Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos