Informatie

Zal een hond met een opgeblazen gevoel poepen?

Zal een hond met een opgeblazen gevoel poepen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zal een hond met bloat bij de dierenarts poepen?

Mijn labrador begon wat gastro-intestinale problemen te krijgen. De afgelopen 2 dagen heeft hij diarree gehad en heeft hij moeite om vloeistoffen binnen te houden. Het heeft ook wat gas dat een beetje moeilijk te zien was, maar het was moeilijker om mee om te gaan.

Ik heb hem zaterdag naar de dierenarts gebracht en hij heeft koorts. Hij heeft ook uitslag achter zijn schouderbladen.

Ik heb hem vandaag teruggebracht en hij voelde zich nog steeds niet goed. Hij heeft een beetje gas en wat gas dat moeilijk te zien is, maar je kunt het zien. Hij dronk water met wat citroensap erin, maar het hielp niet. De dierenarts zei dat hij niet denkt dat het iets te ernstigs was, maar wil wat bloedtesten doen om zeker te zijn. Ik moet bloed laten prikken en ook een fecale analyse.

Ik weet gewoon niet wat ik moet doen, maar ik kan de gedachte niet verdragen om het bloedonderzoek te doen, of niet te weten wat er aan de hand is. Ik denk dat mijn dierenarts een idee heeft van wat het zou kunnen zijn, maar ik weet het niet.

De dierenarts heeft me verteld dat er geen manier is om het zeker te weten totdat hij de bloedtesten en fecale analyse heeft gedaan, maar dat de symptomen die ik beschrijf consistent zijn met een opgeblazen gevoel.

Heeft er nog iemand ervaring met bloat?

Ik wil niet met mijn hond naar de dierenarts, tenzij het echt moet.

Als je naar je dierenarts gaat en hij/zij stelt een bloedonderzoek voor voor een ziekte waarvan je denkt dat die niet goed is en die je hond niet zou moeten hebben, dan zou ik een andere dierenarts nemen.

En hoe eerder u het bloedonderzoek doet, hoe beter.

"Als ik sterf, wil ik begraven worden in de achtertuin van de dierenkliniek waar ik heb geoefend. Ik wil niet begraven worden in de achtertuin van mijn huis waar ik woon." ~Teddy Roosevelt

Even voor de goede orde, ik geloof niet in een dierenarts die niet naar het hele plaatje kijkt, maar ik denk ook niet dat iemand van ons dat niveau van kennis en ervaring heeft om een ​​probleem goed te diagnosticeren. De gemiddelde dierenarts kan een behoorlijke diagnose stellen en ik denk dat hij/zij het voor het grootste deel redelijk goed doet, maar het is niet zo dat er een lijst is met dingen om op te controleren of een reeks procedures die moeten worden gevolgd. Je moet veel vragen stellen, goed observeren, en soms betekent dat gewoon afwachten of het beter of slechter gaat. We weten niet waarom een ​​hond een bepaald probleem heeft, maar soms lijkt het een perfecte storm, een combinatie van factoren die zich tegelijkertijd kunnen voordoen. Ik denk dat dat een deel van de moeilijkheid is om ermee om te gaan.

Mijn honden hebben een opgeblazen gevoel. Maar bij beide was het probleem dat ze plotseling hevig ziek zouden worden. In één geval werd de diarree zo erg dat de hond niet meer naar de wc wilde. Hij begon ook op zichzelf te plassen. In het andere geval was de diarree zo erg dat het tot aan mijn voeten zou komen. Beide gevallen waren erg eng, maar de dierenarts ontdekte het probleem uiteindelijk en de honden werden beter.

De andere keer dat ik een opgeblazen gevoel bij mijn eigen hond zag, hadden we grote haast om de hond naar de dierenarts te brengen en ik probeerde haar door het huis naar mijn auto te brengen. Ik heb haar net op tijd het huis uit gekregen, maar het was een enge ervaring.

Ik hoop echt dat je goed nieuws krijgt over je hond. Zo niet, dan is het goedkoopste wat je kunt doen een andere dierenarts nemen. Dat is het enige wat je kunt doen, maar het zal moeilijk zijn om te doen.

"Als ik sterf, wil ik begraven worden in de achtertuin van de dierenkliniek waar ik heb geoefend. Ik wil niet begraven worden in de achtertuin van mijn huis waar ik woon." ~Teddy Roosevelt

Bedankt voor het antwoord. Ik ben op zoek naar een dierenarts waarvan ik denk dat die goed bij de situatie past. Degene die ik had was niet echt bekend met bloat. Daarom vroeg ik me af of iemand een verhaal had waarin ze naar een dierenarts gingen en een hond hadden met een opgeblazen gevoel en de dierenarts deed de juiste dingen en de hond herstelde en waarom hij daartoe in staat was. Ik denk dat dat de reden is waarom ik me zorgen maak over het moeten doen van de bloedtest. Ik denk dat als ik gewoon naar de dierenarts moet voor het bloedonderzoek, het dan misschien een hoop zorgen om niets is.

Dat is echt een enge situatie, ik ben blij dat je je hond naar de dierenarts kunt brengen en hopelijk wordt je situatie er een die de dierenarts eerder heeft gezien en dat je je gerust kunt stellen. Ik heb gehoord dat de meeste dierenartsenpraktijken het tegenwoordig erg druk hebben met de griep, dus als je er eerder vroeger dan later kunt komen, zou ik het doen.

De dierenarts waar ik heen ging, deed wat bloedonderzoek en zei dat hij niets bijzonders kon vinden. Hij zei ook dat de symptomen redelijk consistent waren met een opgeblazen gevoel.

Er is een kans dat ik met de hond naar de dierenarts moet, maar ik hoop dat het bloedonderzoek iets uitwijst dat de dierenarts kan behandelen.

Als de nooddierenarts het niet kan behandelen en hij/zij probeert de hond te laten inslapen, dan weet ik in ieder geval dat het iets heel ernstigs was en dat het beter was geweest om de hond in de eerste plaats.

"Als ik sterf, wil ik begraven worden in de achtertuin van de dierenkliniek waar ik heb geoefend. Ik wil niet begraven worden in de achtertuin van mijn huis waar ik woon." ~Teddy Roosevelt

Ik denk dat je op de goede weg bent. Als u denkt dat er een ernstig probleem is met uw hond en uw dierenarts is het daar niet mee eens, ga dan naar een dierenarts die ervaring heeft met een dergelijk probleem. Ik heb horrorverhalen gehoord over de nooddierenartsen, maar de situatie is anders in een noodgeval. Ik denk dat je dierenarts waarschijnlijk gelijk heeft en als er een noodgeval is, is er geen


Bekijk de video: Anjing Najis Tubuhnya atau Air Liurnya? - Tanya Khazanah TRANS7 17 Maret 2017 (December 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos