Informatie

Hondenpark met twee rivieren

Hondenpark met twee rivieren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hondenpark met twee rivieren

"Two Rivers Dog Park is een nieuwe gemeenschapsruimte voor de mensen, door de mensen en de honden."

Het Two Rivers Dog Park is momenteel in aanbouw op de hoek van Two River en E. 33rd Street.

De stad Long Beach zal het park aanleggen op een braakliggend stuk grond. Ergens in november moet het klaar zijn.

De stad Long Beach overweegt momenteel opties voor toekomstige hondenparken.

"We zijn momenteel bezig met het onderzoeken en werken aan die", zegt Long Beach gemeenteraadslid Dee Andrews. "We proberen er meer informatie over en meer informatie over te vinden."

Andrews zei dat de stad momenteel op zoek is naar ontwerp- en technische plannen, zodat ze kunnen zien of het park geschikt is voor honden.

"Als dat zo is, zullen we zien of de stad klaar is om de bouw te financieren", zei Andrews.

Het Two Rivers Dog Park zal rond november klaar zijn.

"Het is een leuk klein park", zei hondeneigenaar David McLean. "Het heeft veel gras en veel bomen, dus het is een leuke plek om de honden mee te nemen."

Het park bevindt zich op de hoek van Two River en E. 33rd Street in Long Beach.

Als je geïnteresseerd bent om lid te worden van Two Rivers Dog Park, kun je de website bezoeken en je online aanmelden.

Opmerkingen

Het hondenpark van de twee rivieren is geen stadsproject. Een groep burgers is ermee begonnen omdat er in de buurt veel hondenpoep op de trottoirs ligt. Ik ben blij dat er een park is ontstaan. Een hondenpark is een geweldige plek om uw hond uit te laten. Het houdt hen actief en het geeft de mensen om hen heen een veilig gevoel. Ik hoop dat het goed komt!

Dit park is niets anders dan een nieuwe kans om de uitwerpselen van uw hond op onze stadstrottoirs te dumpen. Ik hoop dat elke hondenbezitter van Long Beach het fatsoen heeft om een ​​tas te gebruiken. Niemand heeft je ooit de uitwerpselen in de prullenbak zien gooien, toch? Ik zou willen dat deze burgers hun honden in huis zouden houden zoals de meeste verantwoordelijke hondenbezitters doen. Ik hoop ook dat je niet in Long Beach woont en geen hondenuitlaatservice kunt betalen.

We wonen in North Long Beach, dus we zien nooit de honden in dit park. Er zijn tal van trottoirs met genoeg ruimte voor een hondenuitlater, maar we zien het gewoon niet. In dit park lopen enkele honden en hun baasjes rond in het park en ja, er zijn mensen die hun uitwerpselen in de prullenbak gooien. De stad moet dit park voor ons opruimen en het trottoir opruimen. De eigenaren van dit park zouden de stad moeten laten betalen voor een hondenuitlater om de honden naar het strand of losloopgebieden te brengen die hun eigenaren kunnen gebruiken. Ik vraag de stad niet om te betalen voor een hondenuitlater zodat ik mijn hond naar het strand of een ander losloopgebied kan brengen. Ik heb niet de luxe om een ​​hondenuitlater te bezitten. Ik werk en kan het niet betalen. Het is een mooi park, maar niet een plek waar je je hond moet laten poepen en zijn pootjes vuil moet maken. Dit park is een verspilling van tijd en geld voor ons. We zien in dit park nooit iemand met een hond rondlopen. Ik zie mensen aan de lijn en ik zie mensen met een mand maar geen hondenuitlater.

Er is mij verteld dat de stad vanwege aansprakelijkheid niet betaalt voor hondenuitlaters voor loslopende honden. Als ze voor één persoon betalen, moeten ze voor iedereen betalen, en aangezien de meeste hondenbezitters verantwoordelijk zijn, kan niet worden verwacht dat ze voor meer dan één persoon betalen.

Ik zou graag willen dat er een hondenpark zou zijn voor mijn hond en de hond van mijn buren, maar ik weet dat die er niet is. We moeten in de buurt rond de hondenpoep lopen, waardoor onze kinderen zich ongemakkelijk voelen en onze buren zich er ook ongemakkelijk bij voelen. Daarom zijn we een online petitie gestart om daar een hondenpark te plaatsen.

Het zou leuk zijn om een ​​hondenpark te hebben waar mensen en honden samen kunnen wandelen en spelen.

Tegen degenen die zeggen dat de stad het moet opruimen, zeg ik: doe het zelf. Loop gewoon en gooi het in de prullenbak.

Mijn vrouw en ik zijn hondenbezitters en we wandelen graag met onze hond in de buurt. De omgeving van dit park is erg rustig en er zijn niet veel honden te zien of te horen. Je kunt mensen horen praten, maar ze zijn meestal niet aan het schreeuwen, schreeuwen of schreeuwen tegen hun honden. We vinden dat het gebied erg schoon is. Als ze het echter openstellen voor honden, zijn er enkele eigenaren die de poep van hun hond in de prullenbak komen gooien omdat ze de hond niet naar een park kunnen brengen dat niet is aangelijnd. Het gebied is ook omheind, dus er is geen toegang tot het strand of andere gebieden die los van de lijn kunnen worden gebruikt. Als ze daar een hondenpark gaan aanleggen, moeten ze het los kunnen maken, zodat mensen het kunnen gebruiken.

Waarom zijn mensen zo tegen een hondenpark? Ze denken niet dat hun honden beter zijn dan de honden van andere mensen. Ik heb vrienden die in de buurt wonen. We gaan samen naar het strand om te spelen. We gaan samen naar het hondenpark. We lopen samen door de straten. We delen onze kinderen. Het is een prachtige gemeenschap. We willen een goede gemeenschap blijven hebben waar we allemaal van elkaar kunnen genieten. Waarom moet een hondenpark een stadsproject zijn? Het zou een project moeten zijn van de inwoners van Long Beach.

In deze wijk ligt veel hondenpoep op de trottoirs. Mijn hond liep aan de lijn omdat er mensen zijn die hun honden in de buurt uitlaten die erg luid zijn en soms blaffen. Het is een leuke buurt, maar het zou een park kunnen gebruiken om los te spelen, zodat onze honden kunnen genieten van onze gemeenschap. Ik ben een hondenbezitter, dus ik weet hoeveel het betekent om een ​​park te hebben om in te spelen.

Ik ben een van de bewoners die rond dit park woont en ik steun het idee. We zouden hier graag een hondenpark willen hebben voor onze hond


Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos