Informatie

Zwerfhond nieuwe buffel

Zwerfhond nieuwe buffel


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zwerfhond nieuwe buffel

Zwerfhond New Buffalo

New Buffalo is een zeer mooie, historische en historische stad in nieuwe buffels, gelegen in de zuidwestelijke hoek van de provincie. De site is in het zicht van de oorspronkelijke nederzetting uit 1849 en de "Old Buffalo", of "de originele Buffalo" uit het begin van de jaren 1880, die later uitgroeide tot de "moderne" Buffalo.

Zwerfhond New Buffalo bevindt zich op de kruising van NY-62 en New Buffalo Road in de stad Westville. New Buffalo ligt in het hart van het Buffalo Niagara Heritage Area. Het is gemakkelijk bereikbaar via een aantal belangrijke snelwegen, waaronder NY-62, NY-64 en I-190. New Buffalo heeft ook toegang tot de stad Buffalo en de stad Niagara Falls.

New Buffalo is gunstig gelegen aan de rand van Buffalo en op een paar kilometer van de stad Westville, het dorp Newstead, de stad Amherst en de stad Tonawanda. De Buffalo Niagara Medical Campus en de Buffalo-Niagara International Airport (CGG) liggen ook op korte rijafstand. New Buffalo is ook een handige stop voor de jaarlijkse BUSA, Buffalo Underground en Buffalo Niagara Riverfest, om er maar een paar te noemen.

New Buffalo is gelegen op Buffalo Niagara Heritage Area land en de historische site wordt onderhouden door de New Buffalo Historical Society. Bezoekers van de site kunnen genieten van een authentieke grenservaring en leren over de geschiedenis van de site.

Een bezoek aan Stray Dog New Buffalo is een unieke kans om meer te weten te komen over de geschiedenis en de oorspronkelijke bewoners van deze historische stad en hun leven en dagelijkse routines. Dit is een ervaring die je niet mag missen.

Neem voor informatie over het Buffalo Niagara Heritage Area, de Stray Dog Historic Town, het Village of Newstead of de City of Tonawanda contact op met de Niagara County Chamber of Commerce op 716.812.3311.

New Buffalo werd in 1839 gesticht door majoor William W. Armstrong op een site die hij in 1837 had onderzocht. Deze site is de locatie van de Stray Dog Historic Town. De naam "New Buffalo" werd door Armstrong aan de site gegeven. New Buffalo staat ook wel bekend als de "Old Buffalo". New Buffalo werd door majoor Armstrong op de eerste belastinglijsten van Buffalo County, New York gezet. Majoor Armstrong noemde deze locatie het centrum van een provincie die hij later "Buffalo" zou noemen. In 1849 werd New Buffalo de eerste stad in Buffalo County die een stadshandvest aannam of de status van stad verkreeg. Het zou later een van de drie steden worden die zouden worden opgenomen.

De eerste kolonisten naar New Buffalo waren van verschillende Europese etniciteiten. De vrouw van majoor Armstrong, Elizabeth, die als jong meisje met haar ouders naar Amerika was gekomen, was van Ierse en Schotse afkomst. Majoor Armstrong, een welgestelde planter en koopman uit Georgia, was in 1829 naar het Niagara-gebied gekomen. Hij had in 1833 een stuk land gekocht in de buurt van Buffalo, dat hij later "New Buffel . Majoor Armstrong en zijn familie, die de eerste burgers van New Buffalo werden, behoorden tot de eerste blanke kolonisten aan de Niagara-rivier.

Andere eerste kolonisten kwamen uit het gebied waar nu de stad Westville staat. Onder hen waren William en Peter Lavin. De gebroeders Lavin waren de eigenaren van een groot stuk land in de stad Westville. William Lavin had een taverne gebouwd op de plek waar nu New Buffalo is gevestigd. Het was deze taverne die het middelpunt van de gemeenschap zou worden. In 1840 schonken de gebroeders Lavin een grote hoeveelheid land aan de regering van de Verenigde Staten voor de oprichting van het eerste Fort Niagara. In 1845 hadden William en Peter Lavin een korenmolen gebouwd op de plaats van de huidige Stray Dog Town en New Buffalo. De gebroeders Lavin waren een van de eersten die land kochten in de stad Westville, dat later New Buffalo werd.

Majoor William W. Armstrong

Majoor William W. Armstrong (1797-1870)

In 1845 verkochten de gebroeders Lavin een deel van hun land aan de regering van de Verenigde Staten voor de oprichting van het tweede Fort Niagara. Het land van majoor Armstrong behoorde tot het areaal dat door de federale overheid was aangekocht om dit nieuwe fort te bouwen. Een decennium later verkocht de federale regering dit land aan majoor Armstrong. In 1855 had majoor Armstrong een aantal huizen voor zichzelf en zijn gezin op dit nieuwe land gebouwd. Majoor Armstrong had carrière gemaakt in de openbare dienst. Hij werd een congreslid van de Verenigde Staten in 1859 en een senator van de Verenigde Staten in 1864. Hij was drie termijnen lid van het Huis van Afgevaardigden en was van 1869 tot 1871 president pro tempore van de Senaat van de Verenigde Staten.

In 1839 bouwden majoor Armstrong, zijn familie en de kolonisten uit de omgeving van Buffalo een fort op de westelijke oever van de Niagara-rivier. Ze noemden dit fort "Fort Armstrong". In 1842 had de regering dit fort omgedoopt tot "Fort Ontario". In 1845 ontving majoor Armstrong echter een patent voor het land dat hij in New Buffalo had onderzocht en ontwikkeld. Hij noemde dit gebied 'New Buffalo'. In 1839 verdiende majoor Armstrong een fortuin door land in het New Buffalo-gebied aan de federale overheid te verkopen. Hij verdiende een fortuin met deze eerste onroerendgoedtransactie. Majoor Armstrong was een man met veel interesses en talenten. Hij was planter en koopman. Hij was ook een succesvolle boer


Bekijk de video: No Rescue too Big! Fireman Sam Best of Season 7. Cartoons for Children (Mei 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos