Informatie

Phoebe zorgt voor snelle tijden op Ridgemont High Song

Phoebe zorgt voor snelle tijden op Ridgemont High SongWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Phoebe zorgt voor snelle tijden bij ridgemont high song &, dance

Phoebe Cates zingt een couplet van "The Boy From The North Country" van Neil Young. Dit is haar eerste originele nummer. (Met dank aan de publicist van Cates)

Met zijn bluegrass-licks en Neil Young-achtige teksten was "The Boy From The North Country" het meest geschikte nummer om Phoebe Cates' eerste originele nummer te openen op de Ridgemont High School talentenjacht in 2007.

Het nummer, dat Cates schreef toen ze op de universiteit zat, was het hoogtepunt van een optreden met een spetterende vertolking van "Shine", een nummer dat Cates schreef met de hulp van de band Cutesy Hearts.

De Californiër van de eerste generatie zong haar hart uit die nacht in mei en deed het donderdagavond opnieuw tijdens een privé-inzamelingsactie georganiseerd door oude vriend en filantroop John Arnold.

De benefietavond van twee uur werd gehouden in Arnolds huis in Brentwood, en het was een welkome opluchting voor Cates.

"Ik keek er naar uit om het huis uit te gaan", zei Cates. "Ik had het gevoel dat ik te lang opgesloten zat en ik miste het optreden."

Cates heeft het afgelopen jaar reclame gemaakt voor haar onlangs uitgebrachte boek 'It Takes a Village: And Other Lessons Children Teach Us'.

"Ik moest nee zeggen tegen al die uitnodigingen die ik krijg", zei ze. "Ik krijg meer telefoontjes om weer op tv te komen, maar ik wilde gewoon tijd met mijn gezin doorbrengen. Ik voel me erg gezegend dat John me heeft gevraagd om dit te doen."

Cates, die miljoenen dollars heeft ingezameld voor verschillende goede doelen, is een oude supporter van de familie Arnold en hielp bij het organiseren van een jaarlijkse liefdadigheidsveiling voor John en zijn vrouw, Cheryl.

Cates zong "It Takes a Village", uit haar boek, met de band Cutesy Hearts.

(Met dank aan de publicist van Cates)

“Ik hou gewoon van hoe vrijgevig John en Cheryl zijn,” zei ze. "Ze hebben zoveel gedaan voor liefdadigheidsinstellingen voor kinderen, en het was gewoon een natuurlijke zaak voor hen om mij te vragen om dit jaar te helpen."

Cates was vereerd om terug te zijn in haar geboorteland Bay Area voor het Arnold-evenement.

"Ik woon hier al zo lang, maar het voelt nog steeds als een grote thuiskomst voor mij om terug te zijn", zei ze. "Het is een fijn gevoel."

Terwijl ze in de stad was, zei ze dat ze veel had gewinkeld.

"Ik realiseerde me niet hoeveel ik het miste. Ik moest naar buiten om wat schoenen te kopen," zei ze. "Het is geweldig om thuis te zijn. Ik denk dat het belangrijk voor ons is om weg te komen. Ik ben bezig geweest sinds het boek uitkwam. Het is non-stop geweest. Maar het is geweldig geweest."

Cates zei dat ze er geen moeite mee had om het evenement in het huis van Arnold te houden, omdat ze al heel lang bevriend is met het stel.

"Ik ken John al mijn hele leven", zei Cates. "En Cheryl groeide op rond onze familie. Ze zijn door de jaren heen erg aardig voor me geweest."

Cates had een hechte band met haar grootvader, die haar opvoedde in San Francisco. "Hij was een zeer spirituele man die predikant was", zei ze. "Ik herinner me dat mijn oma altijd in de voorkamer van het huis aan het bidden was. Ze was een sterke dame die zo hard zou werken. De vader van mijn vader was in zijn jonge jaren een prediker."

Haar grootvader stelde haar ook voor aan John Arnold.

"Hij was een zeer spirituele man en een ongelooflijk vriendelijke man", zei Cates. "Ik herinner me zijn vriendelijkheid toen hij me geld gaf toen ik een tiener was. Daar was ik zo van onder de indruk."

Cates zei dat de familie hecht was en van elkaars gezelschap genoot.

"Het was een grote, leuke familie", zei ze. "We kwamen vaak samen. We deden veel dingen samen. Ik herinner me een keer dat we op een kerstavonddienst waren in de kerk waar mijn oma al meer dan 30 jaar predikant was. Ze zat in de voorste bank, en ik stond naast haar met mijn moeder en mijn zus. Ik kan de ervaring niet vergeten."

Cates is niet van plan om nog een boek te schrijven, maar ze is bezig met het ontwikkelen van een filmproject dat haar leven en haar familie zal volgen.

"We werken eraan, maar ik heb nog niets getekend", zei Cates. "Ik wil niets tekenen voordat het project solide is."

Dit artikel is alleen beschikbaar voor abonnees.

Schrijf u nu in voor toegang tot volledige artikelen van 10 jaar geleden, duizenden archiefartikelen en eersteklas onroerend goed op onze nieuwe FSG Commerce-site!


Bekijk de video: Phoebe Cates on Late Night 1993 (Augustus 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos