Informatie

Redding van witte rotshond

Redding van witte rotshond


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Redding van witte rotshond

Hoofdmenu

Berichtnavigatie

Kia

Dit is Kia, nog een van de schattige hondjes die we in juli naar ons groepshuis hebben gebracht. We brachten haar, samen met Tia en Bella, om ze het gezelschap te geven dat ze nodig hadden. Ik werd verliefd op haar toen ik haar voor het eerst zag. Ze had geen halsband en was als tuinhond gehouden. Toen ik naar haar toe liep om naar haar te kijken, had ze haar ogen dicht en lag ze in het gras. Ik dacht dat ze een van onze buren moest zijn en ze hoorde me voorbij lopen, dus verstopte ze zich. Maar nadat ze zag dat ik geen bedreiging vormde, kwam ze naar me toe en legde haar hoofd in mijn schoot. Ik heb lang met haar geaaid en met haar gepraat, en ze hield meteen van me. Zij en haar zus, Tia, waren de reden dat we ons huis "Casa Grande" noemden. Hun vader, een grote hond, was niet zo gemakkelijk in de omgang als Tia. Kia was veel gemakkelijker en ze hield van alle honden in ons groepshuis. Helaas is ze ongeveer een week geleden overleden.

Haarloze hond in het gras

Lincoln was ook een nieuwe toevoeging. Hij kwam bij ons nadat hij was afgestaan ​​door zijn vorige eigenaren en verschillende operaties had ondergaan om zijn heup te herstellen. Hij is een grote, zwarte, bruine en bruine hond met prachtige poten. We hielden meteen van hem. Hij liep een beetje mank, maar hij was zo blij om hier te zijn en dat hebben we meteen verholpen. Hij had net zo'n sterke band met de kinderen als Kia.

Lincoln's eerste operatie

Beide mooie meisjes, Bella en Tia, bestaan ​​ook al een tijdje. Bella werd geadopteerd toen ze jong was uit een gezin dat niet goed voor haar kon zorgen. Ze had veel medische problemen die bij haar leeftijd en gezondheid pasten, en ze deden hun best met wat ze hadden. Ze woonde bij ons achter in onze camper, samen met onze kat. Uiteindelijk konden ze haar redden en haar een goed thuis geven. We zijn net terug van het zien van haar en haar man, die ook in het verpleeghuis zit. Ze heeft kanker in haar linkeroog en rechterbeen, maar ze houdt van iedereen en ze wil spelen. Ze gaan haar een goed thuis geven, maar ze heeft wat hulp nodig.

Tia daarentegen was een gevonden huisdier. De eigenaren van haar en Bella hebben haar aan ons afgestaan ​​en we hebben haar meteen geadopteerd. Ze werd gevonden op het strand en ze miste een been. Ze heeft een beenprothese en we zijn erg dankbaar dat ze een nieuw en gelukkig thuis heeft. Ze houdt van spelen en rennen, en ze is erg slim.

Onze familie is vanaf nu zo gelukkig als maar kan. We houden van en willen zorgen voor iedereen die we ontmoeten, ongeacht de leeftijd of de problemen die ze hebben. We zijn erg dankbaar voor elke persoon en elk dier dat ooit deel uitmaakte van onze familie. We hebben geleerd onze zegeningen echt te koesteren en te tellen. We zullen met jullie allemaal blijven delen wat we hebben geleerd en waarmee God ons heeft gezegend. Mogen Zijn zegeningen ook op uw hart zijn.

(Bella en Tia zijn onze katten - onze kinderen hebben ze genoemd!)

Dank je, uit de grond van ons hart, dat je ons de liefde hebt laten delen die je ons hebt getoond. We hopen dat iedereen zijn liefde zal blijven delen en open-minded zal zijn voor alles, vooral degenen die een beetje hulp nodig hebben in het leven.

– Dank aan de geweldige mannen en vrouwen van de Los Angeles Police Department en de US Fish and Wildlife Service die de afgelopen 20 jaar met ons hebben samengewerkt. Bedankt aan onze partners bij Big Brothers Big Sisters van San Bernardino County, Zuid-Californië, onze geweldige Big Brothers en Big Sisters-organisaties in het hele land, en aan iedereen in onze gemeenschap die een verschil heeft gemaakt. Moge God u allen zegenen, die werken om de verandering tot stand te brengen die elk van de kinderen van onze wereld zal helpen.

“Er zijn meer manieren dan één om een ​​baby blij te maken!” – Van de tekst tot het themalied van The Parent Trap

Onze reis naar het ouderschap begon 10 jaar geleden met de geboorte van onze eerste dochter, Tia. De volgende dag begonnen we opnieuw met het ouderschap met onze tweede dochter, Bella.

Onze reis om ouders te worden was een wervelwind. We hebben lessen gevolgd, afspraken gemaakt en onze liefde met elkaar gedeeld, dag voor dag.

We zijn gezegend met een aantal geweldige mensen in ons leven. Familie is voor ons het allerbelangrijkste. We willen hetzelfde voor ons gezin, namelijk veel gelukkig en gezond leven.

Ons gezin is een zegen voor ons geweest. Die zegen willen we teruggeven aan een ander gezin.

Alsjeblieft


Bekijk de video: Доделување благодарници за републичките сили за заштита и спасување кои беа ангажирани во Албанија (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Vushura

  Dit is het gewoon uitstekende idee

 2. Belden

  Opmerkelijk is het bericht erg grappig

 3. Philoetius

  Dit bericht, is matchless))), het is erg interessant voor mij :)

 4. Faezahn

  heb je snel zo'n onvergelijkbaar antwoord bedacht?

 5. Vincent

  Ik bevestig. Al het bovenstaande is waar.

 6. Karel

  In plaats van te bekritiseren, adviseer je de oplossing voor het probleem.

 7. Conley

  Fuuuuu ...Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos