Informatie

Cat c15 waterpomp ombouwset

Cat c15 waterpomp ombouwset


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Cat c15 revisieset voor waterpomp

cat c15 waterpomp revisieset

Ik was de afgelopen dagen op zoek naar die kit en kwam er nog een tegen in de zoektocht die ik op een veilingsite vond en het is ook een geweldige prijs, de man wist niet eens hoe hij het moest aansluiten en ik vertelde het hem, toen hij sd ik kan je een goede deal geven! Ik kreeg een goede deal voor een goede prijs, dus ik kocht het, het was het enige item dat hij uit de doos had en ik dacht dat hij me korting zou geven, maar ik kreeg de volledige prijs. Hij ging zelfs naar de vuilcontainer en pakte het onderdeel, toen kreeg ik de kit en die was gloednieuw, nooit in elkaar gezet, alleen het plastic zat in de dozen. Het had twee sets instructies, ik ken de oude en de nieuwe ziet eruit alsof hij kan worden gebruikt vanaf elke website die je online kunt gaan, het was erg gedetailleerd. Ik heb een cat c15 en had een nieuwe waterpompset nodig om mijn motoroliesysteem beter te laten pompen. Ik gebruikte synthetische Castrol-olie, maar ik heb gehoord dat synthetische olie brandgevaarlijk is voor een motor, maar als synthetische olie kan worden gebruikt met een cat c15-motor en als je informatie hebt die me kan helpen, eml me dan op, cat_c15_water_pump_rebuild_kit_2nd. Met dank!!!

Was dit antwoord nuttig?

1 van 1 klant(en) vonden dit antwoord nuttig.

Bedankt jongens, ik heb een waterpompkit gekocht op ebay, het is een catc15 met het onderdeelnummer LQCK-0035 en het onderdeelnummer is hetzelfde als het nummer dat ik op je kit zag, dus ik weet dat de kit zal passen.

De verkoper was een erg aardige vent en reageerde snel op emls en had een zeer goede houding en ik heb veel hulp van hem gehad, evenals een eBay-veiling, hij kocht mijn kit die ik had voor $ 18,70 en hij pd me het geld op 17 april. hij heeft de onderdelen nog niet.

Hij gebruikt een foto van de Cat-motor, zijn waterpompset bevat instructies die ik heb gescand en opgeslagen in mijn computer, hij stuurde me ook een foto van de binnenkant van de set.

Hij kocht een deel van de set dat ik ook nodig heb, namelijk de rubberen slang, en hij heeft me een vergoeding gestuurd voor het verzenden van dat item.

Hoe dan ook, ik heb mijn kit gekregen en nu ga ik het proberen zodra hij me toestemming geeft, het is nog niet aangekomen.

De waterpompset was goedkoop op ebay, maar als hij wat geduld had gehad, had hij hem veel goedkoper kunnen krijgen. Ik heb het van amazon gekregen voor de prijs van $ 24,88 plus de verzendkosten.

De foto van de binnenkant van de kit en van de foto van de motor die hij gebruikt, is erg nuttig, en de foto van de waterpomp is ook erg nuttig, bedankt aan iedereen op deze site, want deze site is geweldig en nuttig, er is geen andere site zoals deze die ik ken en ik denk dat deze site me veel heeft geholpen en ik zal proberen geduldig te zijn en hem te helpen.

Ok, ik denk dat de man van wie je het kocht niet veel onderdelen had die ik nodig heb, toen ik hem vroeg naar een onderdeel dat hij niet had, zei hij dat het niet op voorraad was of zoiets en hij gaf me het eml-adres van iemand die het kan hebben. Dus ik ga hem het pakket sturen en kijken of hij de onderdelen heeft.

Er is één ding waarvan ik dacht dat het nuttig zou zijn om je wat over te vertellen en dat is hoe hij de sets in elkaar zette, de manier waarop hij het oliefilter erop zette en hoe hij de waterpomp op de motor plaatste. Deze man deed dit op mijn motor en het ziet er een stuk beter uit dan hoe ik het deed. Zijn methode was een stuk eenvoudiger, dus ik dacht dat dit een goede zaak was om te vermelden. Ik dacht dat hij die methode misschien zou kunnen gebruiken in plaats van de manier waarop ik hem aandeed.

Ok ik zal proberen de onderdelen van deze man te krijgen, ik heb hem een ​​eml gestuurd over het verkrijgen van de onderdelen en ik heb nog niets van hem gehoord.

Bedankt voor alle hulp,

Streng

EDIT: Ik kreeg net een antwoord van de man en het lijkt erop dat hij het filter of de nokkenas niet heeft. Ik heb net met hem gesproken en hij zei dat ik hem terug zou moeten eml zodat hij de onderdelen kon zoeken en ik zal hem terug eml en ik zal posten wat er gebeurt.

Ok, nadat ik met de man aan de telefoon heb gesproken, heb ik geen idee wat er is gebeurd, het lijkt erop dat hij me het pakket met de onderdelen erin niet heeft gestuurd. Het pakket kwam zonder het oliefilter en het nokkenaswiel en ze zaten erin toen ik ze kreeg, maar hij moet ze bij hem thuis hebben achtergelaten of zoiets, want de doos waarin ik ze kreeg was verzegeld.

Als iemand een idee heeft, laat het me weten. Als iemand vragen heeft over mijn motor, laat het me weten en ik zal foto's plaatsen, dit is de hele setup. De r-reiniger is zwart, maar dat komt omdat hij zo vies was, het lijkt op zilver, het is eigenlijk een gouden kleur, maar het is vies.

Ik denk dat hij gewoon wil dat ik de verzendkosten betaal en de retourzending betaal en dat is prima, maar hij heeft me niet naar hem teruggestuurd. Ik wil nog steeds dat hij me het pakket terugstuurt, maar ik verwacht het pas over een paar dagen.

Nou, ik heb net met de man gesproken, ik ga proberen de onderdelen uit de doos te halen, maar de nokkenas en het filter ontbreken, ik heb hem een ​​eml gestuurd en we hebben ongeveer 10 minuten aan de telefoon gepraat, dus we werkten het eruit. De man laat een vriend naar mijn huis komen om de onderdelen te zoeken en ik ga naar zijn huis om ze op te halen.

Dat is waar ik eerder aan dacht, als hij het pakket niet naar hem zou terugsturen en hij er niet om terug vroeg, dacht ik dat hij de onderdelen gewoon voor zichzelf zou houden en ik ga niet betalen voor de verzending van de onderdelen naar mij.


Bekijk de video: Caterpillar c15 mxs завершение ремонта после гидро удара (December 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos