Informatie

Herstelsysteem voor hondenbotten recensie

Herstelsysteem voor hondenbotten recensieWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Beoordeling van het herstelsysteem voor hondenbotten

Dog Bone Game-systeem - Werkt dit item echt?

Hier zijn vier verschillende hondenbot-spelsystemen: Dog bone-spelsysteem, Dog bone-spelsysteem hond,

Dog Bone Game-systeembeoordeling (2020)

Dit is een goed moment om het Dog Bone Game-systeem te kopen. Het Dog Bone Game-systeem is nu een paar jaar op de markt en het is tijd om het een recensie te geven. Het Dog Bone Game System is een hondentrensysteem dat kan worden gebruikt met een verscheidenheid aan honden van elk ras. Het werkt met honden en puppy's van elke grootte en op elke leeftijd. De trner hoeft de hond niet vast te houden terwijl deze draait.

Het Dog Bone Game-systeem is ontworpen om de hond te helpen correcties te accepteren en niet gewelddadig te worden tijdens correcties.

Dit hondentringsysteem maakt gebruik van een proces in drie stappen. De eerste stap heet Dog Walk. De tweede stap heet Dog Sit en de derde stap heet Dog Heel.

Stap één: hondenwandeling

Dit is een zeer belangrijk onderdeel van het trning-proces. De Dog Walk-fase is wat de hond leert dat de correctie (de trilling van het hondenbeen, of de klap van een rubberen handschoen) betekent dat hij iets verkeerd doet. Als de hond zich verzet en de correctie probeert te bestrijden, zal de eigenaar niet doorgaan met de correctie. Het belangrijkste doel van de Dog Walk-fase is om de hond te leren zitten en blijven. Het is alsof je hem leert lopen.

Dog Walk traning wordt bereikt door de hond te leren dat de correctie betekent dat hij iets verkeerd doet. Het kan zijn wanneer hij in huis rent of wegloopt van de deur. Hij zal leren luisteren, hij zal leren respect te hebben voor het gezag van de eigenaar en hij zal leren geduldig te zijn. Dog Walk wordt ook gebruikt om hem te helpen een commando te begrijpen. Als je hem zegt dat hij moet komen of zitten of zitten, laat je hem zien wat je wilt. Als hij al zit of staat wanneer je het commando geeft, dan zal hij zich daarop concentreren. Maar als hij niets doet wanneer je het commando geeft, dan probeert hij echt te begrijpen wat je wilt en zich op het commando te concentreren.

Dog Walk vindt meestal plaats aan een lange lijn.

Stap twee: Dog Sit

Dog Sit leert de hond gaan zitten. Je geeft hem een ​​commando zoals Zit en als hij weigert te gehoorzamen, moet je hem een ​​klap geven met een rubberen handschoen of hem een ​​correctie geven. Honden houden er niet van om geslagen te worden, dus het helpt de hond zich te concentreren op naleving. Het helpt de hond te begrijpen dat hij een commando moet uitvoeren, zelfs als hij dat niet wil. Als hij wil gaan liggen of blaffen, moet hij het bevel gehoorzamen en gaan zitten. Honden zullen leren geduldiger te zijn als ze aan een lange lijn zijn aangelijnd. Als ze aan een normale lijn lopen, is de kans groter dat ze proberen te ontsnappen. Dog Sit wordt gebruikt om een ​​hond een commando te laten uitvoeren. Als je probeert een hond stil te laten blijven voor een video-opname, dan is Dog Sit een van de beste manieren om de hond te laten gehoorzamen.

Dog Walk vindt meestal plaats aan een lange lijn.

Stap drie: Handteken

Handteken is een trning-techniek die heel eenvoudig en snel is. Het is de meest effectieve manier om een ​​hond te leren bevelen te gehoorzamen. Het leert de hond dat een handsymbool stop betekent en als je je handen tegen elkaar aanraakt, betekent het komen. Het helpt de hond te begrijpen dat een handsymbool een signaal is. Wanneer u een hond naar de deur wilt laten gaan of naar u toe wilt laten komen, zijn de handgebaren uw manier om de hond te vertellen wat hij moet doen. Een hond zal een handsignaal begrijpen als hij ziet dat iemand anders zijn handen tegen elkaar aanraakt.

Met een lange lijnlijn, je handen omhoog houden en wijzen is wat je de hond wilt leren. Als de hond naar u toe beweegt, wijs dan uw handen naar hem toe en raak ze samen aan. Dit helpt de hond te leren dat de handsignalen stoppen en gaan betekenen en dat het aanraken van zijn neus tegen je handen betekent komen. Door uw handen tegen elkaar aan te raken en uw handen uit elkaar te bewegen, kan dit worden gebruikt als een herinnering om de hond ertoe te brengen zich hieraan te houden. Om een ​​hond naar je toe te laten komen als je aan het wandelen bent, houd je je handen omhoog en raak je ze tegen elkaar aan. Als u wilt dat uw hond gaat liggen of zitten, houdt u uw handen omhoog en tikt u ze tegen elkaar. U kunt het handteken ook gebruiken om commando's als zitten, blijven en neer te leren.

Als je het handteken aan een hond leert, gebruik dan je handen niet als je bij de hond bent. Het is een afleiding die je ervan weerhoudt om de klus te klaren. Gebruik in plaats daarvan een stok of ander voorwerp om de hond aan te raken. Naarmate de hond de handsignalen leert, kunt u doorgaan met het bewegen van uw handen in de r, naar een hond wijzen en zelfs uw hand voor de neus van de hond houden.

Terwijl u aan het handteken blijft werken, wees geduldig en begrijp dat de eerste keer dat het handsignaal aan een hond wordt geleerd, het wat vallen en opstaan ​​kan kosten. Het lijkt veel op iemand leren een nieuwe taal te spreken. Je moet de juiste manier vinden om de hond het te leren, anders zullen ze het gewoon afwijzen. Het is ook belangrijk om te weten dat je een hond het handteken kunt leren om hem te laten stoppen met bijten, maar je kunt hem niet leren het te gebruiken om voedsel uit een kom te halen.

Zodra de hond het handteken heeft geleerd, leert u hem erop te reageren. U kunt het handteken gebruiken om commando's als zitten, blijven en neer te leren.

Gebruik het handteken om commando's te leren

Wanneer uw hond het Handgebaren onder de knie heeft, kunt u het gebruiken om hem nieuwe commando's te leren. Vraag hem eerst om met zijn neus de grond aan te raken. Zeg dan het handteken en laat hem het commando herhalen. Als hij dat doet, beloon hem dan door hem te prsen en te aaien.

Het handteken met bijten

Het Handteken kan ook worden gebruikt om een ​​hond te leren niet te bijten. Naarmate de hond het commando leert, begin je hem te leren zijn neus op de grond te houden. Dan zeg je het handteken en laat je hem het commando herhalen. Maar je zult hem ook verbaal prse geven, wat hem zal vertellen dat wanneer hij doet wat hem wordt verteld, hij een beloning zal krijgen. Zodra hij met zijn neus de grond raakt, kun je hem meteen slaan om hem te leren dat doen wat hem wordt gezegd belangrijk is. Je kunt hem dan vertellen dat hij het moet doen. Herhaal dit proces totdat hij het handteken heeft geleerd en je hem het commando leert.


Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos