Informatie

Cato mist opruiming van tops

Cato mist opruiming van tops


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Cato mist topklaring van 6,5% in 2013

Cataclysm was een veelbewogen rit voor Cataclysm nu het zijn vijfde verjaardag nadert. Het is tijd voor de officiële Cataclysm FAQ, waarin we alle nieuwe dingen bekijken die zijn geïntroduceerd sinds de game werd uitgebracht.

In Cataclysm gaan spelers de vijfde uitbreiding van World of Warcraft binnen door te vechten tegen een nieuwe dreiging, de Lich King, die vastbesloten is om te veroveren. Dit is een nieuwe uitbreiding voor Cataclysm, wat betekent dat de wijzigingen die zijn geïntroduceerd door de vorige twee uitbreidingen, Cataclysm en Mists of Pandaria, achterhaald zijn.

Dit wil niet zeggen dat Cataclysm en Mists of Pandaria niet leuk waren. Ze hadden hun eigen sterke en zwakke punten en zullen, net als alle uitbreidingen ervoor, herinnerd worden vanwege de vele veranderingen die het in het spel bracht.

Vóór de Lich King introduceerde Cataclysm een ​​geheel nieuw niveauschaalsysteem, introduceerde een nieuwe klasse, Cataclysm, een nieuwe zoekervaring en, belangrijker nog, een nieuwe instantie.

We gaan alle grote veranderingen doornemen die door Cataclysm zijn geïntroduceerd.

De nivelleringservaring is gewijzigd

Het oude nivelleringssysteem

Als je niet levelde in Cataclysm, dan moest je het op de moeilijke manier doen. Je zou een groep moeten vinden, je zou moeten betalen voor de Dungeon Finder, je zou vast komen te zitten in instanties om je personage te levelen, en je zou het allemaal alleen moeten doen.

De nieuwe nivelleringservaring

Cataclysm brengt veel verbeteringen aan de nivelleringservaring, en deze zullen allemaal worden besproken in deze FAQ.

Nieuwe zones en instantiegebieden

Er worden nieuwe zones geïntroduceerd, wat betekent dat veel gebieden die voorheen niet toegankelijk waren, beschikbaar zijn gesteld aan spelers.

De nieuwe nivelleringszones

De drie nieuwe nivelleringszones zijn Ashenvale, Badlands of Ashmar en de Broken Isles. De zone waarin de speler begint op het Isle of Thunder is niet langer niveau 1. In plaats daarvan is het niveau 45.

De drie nieuwe niveauzones.

Als je die drie zones niet leuk vindt, zijn er nog veel meer nieuwe zones die je kunt verkennen. Elk van de oude niveauzones is opgesplitst in vijf nieuwe niveauzones: de oude niveauzone is nu niveau 10, de zone onder de oude niveauzone is nu niveau 25, enzovoort.

Voor elke speler wordt een nieuwe level-passende zone toegevoegd. Wanneer je de levelcap voor je klas hebt bereikt, moet je op zoek gaan naar een nieuwe zone. Elk van de nieuwe niveauzones kan worden bereikt door te nivelleren vanuit elke zone die niet onder de nieuwe niveauzone ligt.

Nieuwe zones, zoals Uldum, bevatten nu een specifieke instantie. Je kunt de zone bereiken via een zoneportaal en je personage vervolgens levelen op een speciale instantie in die zone.

De Uldum level zone, de eerste zone die werd geopend voor spelers, was ook de eerste instantie die werd geopend. Het heet nu Uldum: Secret Laboratory en de andere twee instanties zijn geopend.

Je moet de nieuwe niveauzones ontgrendelen om ze te verkennen, aangezien de zones niet toegankelijk zijn totdat je de niveauzone ontgrendelt. Ze zijn niet beschikbaar als je de levelzone niet hebt ontgrendeld.

Nieuwe zones worden geopend voor spelers terwijl ze de gebieden van de zone verkennen. Wanneer u de zone ontgrendelt, wordt u in de instantie van de nieuwe zone geplaatst zodra u de instantie binnengaat. In dat geval ga je nivelleren, tenzij het is vergrendeld.

De levelzone Uldum: Secret Laboratory, de eerste levelzone die is geïntroduceerd, is nu geopend.

De zone is in alle gevallen beschikbaar. Je moet eerst de zone betreden met behulp van een zoneportaal, dat je op het questbord vindt, of je kunt met een vertegenwoordiger van de zone praten en hij zal je daarheen teleporteren.

Er zijn andere zoneportalen in zones, zoals Uldum.

Spelers kunnen beginnen in een zoneportaal in een specifieke zone die er niet onder ligt, zoals de Badlands of Ashmar.

Als je al op level cap bent, dan wordt de levelzone voor je geopend en is het niet nodig om deze te openen. De zoneportalen voor de niveauzones bevinden zich in de zoneportalen voor de oude niveauzones, en zullen de niveauzones openen wanneer je levelt naar de levelcap.

De zoneportalen van de oude niveauzones openen niveauzones, die een voor het niveau geschikte instantie zullen bevatten. De zoneportalen bevinden zich in de zoneportalen van de oude niveauzones.

Nieuwe zones en instantiegebieden

Uldum

Uldum, de eerste nieuwe zone geïntroduceerd door Cataclysm, is een zone waar spelers enkele van de geïntroduceerde artefacten kunnen vinden. Het wordt ontgrendeld wanneer de speler de levelcap bereikt, en het opent een nieuwe instantie genaamd Uldum: Secret Laboratory.

Uldum is een zone die veel te bieden heeft. Het bevat een instantie die volledig nieuw is en er zijn ook vijf nieuwe niveauzones.

Uldum is een zone waarin de speler naar de level cap kan nivelleren.

Uldum is een zone met veel artefacten om naar te zoeken.

Badlands van Ashmar

De tweede geïntroduceerde zone, Badlands of Ashmar, wordt ontgrendeld door level 25 te bereiken en er wordt een nieuwe instantie geopend.

Badlands of Ashmar is een zone met veel artefacten om naar te zoeken.

Badlands of Ashmar is een zone met veel artefacten om naar te zoeken.

De nieuwe zone

Het nieuwe instantiegebied, Ashenvale, wordt ook ontgrendeld wanneer spelers level 25 bereiken. Het is de eerste nieuwe instantie die door Cataclysm is geïntroduceerd en het bevat een instantie die volledig nieuw is.

Ashenvale is de eerste nieuwe instantie die door Cataclysm is geïntroduceerd.

De nieuwe instantie

De nieuwe instantie die in Cataclysm is geïntroduceerd, is de eerste volledig nieuwe instantie sinds de lancering van World of Warcraft in 2004. Het heet Uldum: Secret Laboratory.

Uldum is een nieuw instantiegebied met vijf nieuwe niveauzones.

Uldum is een nieuw instantiegebied met vijf nieuwe niveauzones.

Nieuwe instanties en instanties

Uldum


Bekijk de video: Mercedes 4x4 Sprinter Van Tour (December 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos