Informatie

Hondenschoenen om te wandelen

Hondenschoenen om te wandelen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hondenschoenen om te wandelen, vissen, paardrijden, kamperen, sneeuwschoenwandelen, enz. zijn een veelvoorkomend accessoire, of het nu gaat om schoenen waterbestendig te maken of om de tractie voor de gebruiker te verbeteren.

Typisch worden een of meer van de bovengenoemde schoenen aan de voet van een gebruiker vastgemaakt door middel van een of meer banden of andere bevestigingsinrichtingen, zodat de schoenen tegen de huid van de voet van de gebruiker worden gedragen. Schoenen die dergelijke banden of andere bevestigingsmiddelen niet hebben, worden meestal op de onderkant van de voet gedragen. Hoewel de hierin beschreven schoenen worden beschreven in termen van "schoen", zal het voor de vakman duidelijk zijn dat de schoenen kunnen worden gemaakt voor andere toepassingen, zoals kledingschoenen, sportschoenen, enz. om een ​​grotere verscheidenheid aan voeten te passen dan bijvoorbeeld alleen de kindermaat.

Er zijn verschillende materialen gebruikt om schoenen voor dergelijke doeleinden te maken en/of te bedekken. Rubber is bijvoorbeeld het primaire materiaal dat wordt gebruikt om tennisschoenen en andere schoenen te maken, meestal met een buitenzool van synthetisch rubber of plastic of synthetisch rubber of plastic. Dergelijke materialen zijn relatief duur, niet erg duurzaam en bieden voor veel toepassingen onvoldoende waterbestendigheid. Verder raken de buitenzolen van rubberen schoenen snel versleten of beschadigd en zijn ze als zodanig geen erg goede tractieschoenen voor wandelen, skiën of andere activiteiten.

Andere materialen zijn gebruikt om schoenen te maken. Deze materialen omvatten synthetische materialen, zoals neopreen, thermoplastische elastomeren, polyurethaan, polycarbonaat, polyethyleentereftalaat (PET), polyethyleentereftalaatglycol (PETG) en dergelijke, of natuurlijke materialen, zoals leer, rubber en dergelijke. Deze materialen kunnen worden gegoten of gevormd om verschillende producten te maken, zoals orthesen of orthesen inzetstukken, schoenovertrekken, overlaarzen en dergelijke.

Een gebied van schoeisel dat veel aandacht heeft gekregen, is het gebied van atletisch schoeisel, waaronder hardloopschoenen, basketbalschoenen, tennisschoenen, hardloopschoenen, hardloopschoenen en dergelijke. Een aantal schoenfabrikanten heeft bijvoorbeeld schoenen gemaakt met tractie, schokabsorptie en andere eigenschappen. In het algemeen zijn dergelijke schoenen echter relatief ingewikkeld of duur om te vervaardigen en missen ze vaak een voldoende mate van duurzaamheid en waterbestendigheid om ze geschikt te maken voor langdurig gebruik. Verder verschaffen dergelijke schoenen niet voldoende slijtvastheid voor gebruik bij sommige oppervlakken, bijvoorbeeld op het speeloppervlak van een baan of speelplaats.

Om de voorgaande redenen is er behoefte aan schoeisel dat duurzaam is, tegen relatief lage kosten kan worden vervaardigd en/of dat voor veel verschillende doeleinden kan worden gebruikt, waaronder bijvoorbeeld sporten, sporten, werken en spelen . In het bijzonder is er behoefte aan schoeisel dat op een groot aantal verschillende oppervlakken kan worden gedragen, dat geschikt is voor langdurig gebruik en dat een verbeterde schokabsorptie, ondersteuning en/of slijtvastheid kan hebben.

Hoewel bepaalde bekende schoeiselconstructies kunnen worden gebruikt als basis voor veel van de inventieve aspecten van deze uitvinding, zijn er een aantal kenmerken die de uitvinding onderscheiden van eerdere schoeiselconstructies. Vroegere constructies voor sportschoenen waren bijvoorbeeld relatief zwaar en waren niet bedoeld om door een drager na eenmalig gebruik te worden weggegooid. Bovendien werden het bovenmateriaal en/of de zoollaag van dergelijke schoeiselconstructies in het algemeen gevormd met materialen die niet waterafstotend zijn.

Het is een doel van deze uitvinding om een ​​schoeiselconstructie te verschaffen die duurzaam en goedkoop is en die na eenmalig gebruik kan worden weggegooid. Het is een verder doel van deze uitvinding om een ​​schoeiselconstructie te verschaffen die gemakkelijk kan worden aangepast om variaties in voetmaat en vorm op te nemen. Het is een verder doel van deze uitvinding om een ​​schoeiselconstructie te verschaffen die gemakkelijk kan worden aangepast om het vermogen om schokken te absorberen te verbeteren, en die een bovengedeelte en een zoollaag kan omvatten die kunnen worden gevormd uit een materiaal dat waterafstotend is. Het is een verder doel van deze uitvinding om een ​​schoeiselconstructie te verschaffen die aanpasbaar is voor gebruik bij een grote verscheidenheid aan atletische activiteiten.

In overeenstemming met een uitvoeringsvorm van deze uitvinding worden de voorgaande en andere doelen bereikt door te voorzien in een schoeiselconstructie die een bovengedeelte omvat met een middengedeelte dat is aangepast om aan te grijpen op het bovenoppervlak van de voet van een drager. De schoeiselconstructie omvat ook een over het bovenste gedeelte gevormde zoollaag en een verbindingsinrichting die op het bovenste gedeelte is geplaatst en is geconfigureerd om het middengedeelte met de zoollaag te verbinden. In één uitvoeringsvorm heeft de zoollaag een schokabsorberend materiaal dat is gevormd met gebruikmaking van een weefselmateriaal dat is gecoat met een schokabsorberend materiaal.

Een verder begrip van de aard en voordelen van de uitvindingen hierin kan worden gerealiseerd door verwijzing naar de overige delen van de beschrijving en de bijgevoegde tekeningen.


Bekijk de video: Алабай БУРАН внук ЛЕГЕНДАРНОГО АЛАПАРА..Alabai BURAN is the grandson of the legendary ALAPAR.. (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Voodoogore

  Ik raad je aan om op een site te komen, met een grote hoeveelheid grote hoeveelheid over een thema dat je interesseert. Voor mezelf heb ik veel interessant gevonden.

 2. Rudo

  Again, how options?

 3. Davy

  Ik ben het eens met alles wat hierboven is gezegd. We zullen deze vraag onderzoeken.

 4. Boone

  Je leest dit en denkt ...

 5. Fynn

  Volledig ik deel uw mening. Daarin zit iets en het is een uitstekend idee. Het staat klaar om u te ondersteunen.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos