Informatie

Zijn Australische veehonden agressief?

Zijn Australische veehonden agressief?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zijn Australische veehonden agressief? voor volwassenen en niet alleen voor jonge kinderen?

Mijn vriendin is het type persoon dat nooit echt iets aardigs over iemand te zeggen heeft, en zelfs als iemand iets aardigs doet, is ze onbeleefd en minachtend jegens hen.

Mijn vader en ik waren de enige mensen die veel van haar hielden totdat we onze hond kregen, een 8-jarige Australische veehond. Voordat we hem kregen, hadden we geen idee wat we konden verwachten, of wat voor soort hond hij zou zijn, en we waren erg blij met de hond die we kregen.

We hebben hem ongeveer 6 maanden gehad en geen enkel probleem gehad. Het was echt heel leuk, ze was er erg aardig voor en gaf er altijd wat speciale aandacht aan.

Nu we nog een kind hebben, willen we deze hond niet meer hebben. Het wordt te oud en heeft meer aandacht nodig. (Ik wil hem niet in een hondenhuis stoppen, ik ben er dol op en het is een goede gezinshond.) We houden allebei erg van de hond, maar de vriendin begint hem te negeren. Toen we thuiskwamen van een avondje uit, werden we begroet door de hond die op de bank zat en de vriendin ernaar aan het staren. We hebben herhaaldelijk geprobeerd haar te vertellen dat ze op zijn minst iets aardigs moet zeggen, maar ze is gewoon onbeleefd.

We houden echt van de hond, maar zouden liever hebben dat zij ook van ons houdt. Eventuele suggesties?

What Girls SD 2

Zolang ze van je houdt, komt het goed. Zo hoort een hond te zijn. Als ze zich negatief gedraagt ​​vanwege haar leeftijd, kun je daar niets aan doen, tenzij ze iets zegt. Ze kan onmogelijk denken dat je de hond als geheel negeert. Dus ik zou de positieve houding behouden, en als je het kunt helpen, geef haar dan niet te veel voer. Ze ziet er niet jonger uit en ze zal waarschijnlijk kilo's wegen.

Ik zou je aanraden het hondje te houden en verder te gaan, tenzij ze probeert om ervan af te komen (of erg ziek is en er niet meer voor kan zorgen), in dat geval zou ik een adoptiecentrum overwegen en de persoon vragen of je zou een afspraak voor haar kunnen maken om wat meer honden te zien die het asiel zou kunnen hebben.

Ze kan echt niet gemeen zijn als ze van je houdt, ze houdt van haar en ze wil gewoon dat je doet wat ze wil. Je zou iets kunnen zeggen als,

'O, het spijt me zo dat de vrouw in het asiel geen interesse heeft om ons vandaag te ontmoeten. Het spijt me zo dat je een slechte ervaring hebt gehad.'

Dat zou de beste manier zijn om het uit te drukken, want het is duidelijk dat je de hond echt leuk vindt en haar als je vriend wilt hebben. De vrouw is onbeleefd omdat ze niets wil doen, maar je kunt er niets aan doen. De enige persoon die onbeleefd is, is de vrouw in het asiel omdat ze je hond niet de aandacht krijgt die je wilt. Als de vrouw alleen maar wil dat haar moeder thuiskomt, zou ik proberen niet te lang te wachten en iets aardigs tegen de vrouw te zeggen (maar wees alsjeblieft niet gemeen).

Als de hond met je wil wandelen, wil ze je vriend zijn, als je een goed antwoord krijgt als je zegt:

"Ik vind de hond leuk, ze ziet eruit alsof ze mijn vriendin wil zijn. Hoe moet ik voor haar zorgen?"

Goed antwoord. Als ze gelukkig is, wil ze je vriendin zijn.

Ik zou willen voorstellen dat je echt heel erg in haar geïnteresseerd bent en als ze op je aanbod ingaat, leer je haar kennen.

Ik zou niets terug verwachten van haar, dat is het hele punt. Ze zit niet alleen maar ruimte in te nemen terwijl haar moeder je hond haalt. Als ze de enige hond in het asiel was, zou ze gewoon lekker kunnen wandelen. Je geeft haar de kans om je vriend te zijn.

Als ze met je op de foto wil, wil ze gewoon je vriendin zijn. Mooi zo. Als je een foto van haar kunt maken en deze naar iemand kunt sturen die hem naar haar opstuurt, komt ze misschien niet thuis.

__________________

Een slechte houding is beter dan een goede uitvinding. --Thomas Edison, ingenieur

Mijn broer deed vroeger vrijwilligerswerk bij dit asiel en hij nam daar een hond mee naar huis. Ik denk dat ze een zwerfhond was die in het park werd gevonden. Ze was niet de vriendelijkste hond, maar we werden allemaal vrienden. Ze was een heel lieve hond.

Ik kan begrijpen dat het meisje in het asiel zich ongemakkelijk voelt en het is niet echt haar schuld, zij is niet degene die een keuze heeft.

Dat is wel een beetje hard. De asielmedewerker doet waarschijnlijk gewoon wat haar is opgedragen en ze krijgt geen pd om voor de honden te zorgen. Ze denkt misschien dat het haar verantwoordelijkheid is, maar ik denk dat ze gewoon haar best doet.

__________________

"Het maakt niet uit hoeveel twenning een hond heeft gehad, het is nog steeds een gevaarlijk dier en moet als zodanig worden behandeld." - Sophie, de ondeugende terriër.

Bedankt voor het advies. Er is geen kwaad bloed. Ik weet dat zij en ik heel goed met elkaar kunnen opschieten. Dit is een opvangcentrum en we zullen waarschijnlijk de hele tijd in dezelfde "kennel" zitten. Ik zeg niet dat we beste vrienden zullen zijn, maar als ze me leuk vindt, vind ik dat prima. Ik probeer gewoon vriendelijk te zijn tegen iedereen. Ik wil voor niemand een "A-hole" zijn. Als ik met mensen praat, probeer ik beleefd en aardig te zijn en probeer ik iedereen zich welkom te laten voelen. Ik begrijp niet waarom het belangrijk is als ik vriendelijk ben tegen een hond. Wat zou je van een asielmedewerker hebben, een "A-hole"?

Bedankt voor het advies. Er is geen kwaad bloed. Ik weet dat zij en ik heel goed met elkaar kunnen opschieten. Dit is een opvangcentrum en we zullen waarschijnlijk de hele tijd in dezelfde "kennel" zitten. Ik zeg niet dat we beste vrienden zullen zijn, maar als ze me leuk vindt, vind ik dat prima. Ik probeer gewoon vriendelijk te zijn tegen iedereen. Ik wil voor niemand een "A-hole" zijn. Als ik met mensen praat, probeer ik beleefd en aardig te zijn en probeer ik iedereen zich welkom te laten voelen. Ik begrijp niet waarom het belangrijk is als ik vriendelijk ben tegen een hond. Wat zou je van een asielmedewerker hebben, een "A-hole"?

Nou, voor jou maakt het niet uit.

Dat wil niet zeggen dat een asielmedewerker een a-hole is omdat hij/zij te vriendelijk is. De meeste mensen zijn vriendelijk voor mensen en honden, maar ik denk dat het probleem een ​​beetje anders is in de opvangomgeving. Als je een hond ziet die niemand kent, kan dat behoorlijk alarmerend zijn. Een medewerker van een dierenwinkel of zelfs een dierenarts kan als vriendelijk worden beschouwd, maar voor een hond die van de straat komt, is het een beetje eng en verwarrend. EEN


Bekijk de video: Probleemgedrag bij honden- Angsthappen - Syl en ZOO - VLOG #030 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Moogull

  Het blijkt een rekwisieten, een soort

 2. Mani

  Nee, het is het tegenovergestelde.

 3. Jerome

  Laat het jouw manier zijn. Doe wat je wilt.

 4. Cerin

  Ik zal je herinneren! Er wordt met je gerekend!

 5. Malagami

  Als dit geen groot geheim is;), waar is de auteur van de blog vandaan?

 6. Standa

  Het lijkt mij, je had het mis

 7. Gerold

  He's absolutely not right

 8. Dorr

  Het is een grappige meningSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos