Informatie

Grote mama thornton hound dog

Grote mama thornton hound dog


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Big mama thornton hound dog

Grote mama thornton hound dog

Het is een grote hond die uit Europa lijkt te komen. De naam van het ras is gebaseerd op het oorspronkelijke broedgebied. Het is echter ook de naam van de regio Spn waar het vandaan komt.

Deze hond heeft ook een diepe borst en een licht verlaagde schouder, hoewel zowel de borst als de schouder enigszins gebogen kunnen zijn. Een typische maat voor dit ras is ongeveer 70 pond tot ongeveer 120 pond. De vacht moet middelgrof en dubbel zijn en de oren moeten rechtop staan. De tl moet hoog worden ingesteld, met een natuurlijke curve. Het gezicht moet driehoekig van vorm zijn. De ogen moeten donker zijn. Een lange, dikke nek is ook een veelvoorkomend kenmerk.

Honden die een sterke gelijkenis vertonen met het vroege uiterlijk van het ras, zijn onder meer mastiffs en borzoi's.

Geschiedenis

De Italiaanse mastiff is naar Amerika gebracht, waar het een ras op zich is geworden. In het begin van de 20e eeuw stond de mastiff bekend om zijn gebruik in showhondensporten, waar ze vee zouden bewaken en hoeden, en ook als politiehond zouden werken.

De mastiff was een heel ander ras dan nu. Het had een langer uur, een snuit en een veel bredere borst en schouders. Deze kenmerken zijn ook aanwezig bij de Engelse mastiff.

Het is zo dat de mastiff oorspronkelijk een hond van gemengde rassen was. Het uiterlijk van de mastiff werd beïnvloed door de borzoi, een Russische rijhond met een lange hr en een ruige vacht. Deze honden waren vanwege hun grootte en kracht populair geworden voor politiewerk. Het is sd dat de mastiff van hen is ontwikkeld.

Kenmerken

De mastiff is een krachtig ras. Het kan groeien tot wel 50 pond of meer wegen.

De hoogte van het ras is ongeveer 21 inch, terwijl het gewicht ongeveer 50 pond is. Hun uur is kort en zijdeachtig. De kleur kan variëren van licht tot zwart en omvat tinten bruin en wit.

Het ras is krachtig en de benen en schouders zijn sterk en gespierd. Het heeft een dikke, stevige hals.

Persoonlijkheid

De mastiff wordt beschouwd als vriendelijk en een goedaardige hond. Ze zijn gemakkelijk getrned en reageren op trning. Ze zijn erg toegewijd en zullen hun baasje met hun leven beschermen.

Hun karakter wordt beschreven als moedig, intelligent, koppig en vasthoudend. Ze zijn onafhankelijk en loyaal.

De Mastiff is verkrijgbaar in vier verschillende maten, waaronder medium, large, giant en pyrenean. Het zijn allemaal gezonde en krachtige honden. De gigantische mastiff is de grootste maat in het ras.

Gezondheid

De mastiff wordt beschouwd als een gezond ras. Hun gezondheid is over het algemeen goed. Het wordt echter aanbevolen om Mastiffs uit de buurt te houden van andere hondenrassen vanwege het risico op agressie.

Ze zijn over het algemeen goedaardig en gemakkelijk te trimmen. Ze reageren goed op trning en leren snel. Ze zijn erg intelligent en zullen zichzelf veranderen om op commando te staan.

Ze zijn van nature erg gezond en leven tot 15 jaar of langer. Hun levensduur is langer dan bij andere rassen. De mastiff moet minstens één keer per jaar naar een dierenarts worden gebracht. De frequentie van de bezoeken is afhankelijk van de gezondheid van de hond.

Trning

Trning moet op jonge leeftijd beginnen. Mastiffs vereisen veel trning en het kan een tijdje duren om te leren. Je zou moeten beginnen met eenvoudige oefeningen om ze commando's te laten begrijpen.

Uw Mastiff moet worden gedrenkt om netjes aan de lijn te lopen, de huishoudelijke regels te gehoorzamen en goed te socialiseren met andere honden en kinderen. De traning moet hun hele leven doorgaan, om ze veilig te houden.

De Mastiff is verkrijgbaar in vier verschillende maten, waaronder middelgrote, grote, gigantische en gigantische mastiff. De mastiff kan ook worden aangeduid als een bullmastiff, een gigantische bulldog en een Duitse dog. Ze zijn de op een na grootste hond, in hoogte en lengte, na de Duitse dog. Ze zijn qua gewicht het grootste hondenras ter wereld. Het grootste gewicht voor de hond is geregistreerd op ongeveer 400 pond.

afstoten

Mastiffs hebben de neiging om veel te verliezen. De hr wordt dikker tijdens de zomer en de vervelling begint tijdens de winter. Ze zullen de neiging hebben om in grote bosjes te werpen.

Uiterlijke verzorging

Verzorging en baden moeten regelmatig worden gedaan. Sommige eigenaren geven niet om badtijd. Maar het is belangrijk dat hun vacht goed wordt gekamd. Ze moeten ook regelmatig worden verzorgd.

Het is een actieve hond die voldoende beweging nodig heeft. Dit betekent dat de hond actief moet zijn in een tuin. Ze moeten kunnen rennen, springen en apporteren.

Ook is het noodzakelijk dat de hond getrimd wordt. Zo blijft de vacht van de hond gezond.

Mastiff verzorging

De verzorging van een mastiff is heel wat anders dan een hond die verhaart. Een mastiff moet meerdere keren per dag gevoerd worden. Het is belangrijk dat de hond goed gevoerd wordt zodat hij een gezonde en sterke vacht krijgt.

Het is ook belangrijk dat de hond goed wordt verzorgd. Mastiffs moeten regelmatig worden verzorgd. Hun vacht moet minstens één keer per week worden geborsteld en schoongemaakt. Ook moeten ze hun nls minimaal één keer per maand laten trimmen.

Mastiff-puppy's hebben de juiste omgeving, speelgoed en voldoende beweging nodig, zodat ze kunnen uitgroeien tot sterke en gezonde honden. Voor een gezonde mastiff is verzorging een essentiële stap.

De auteur van deze blog heeft een B.S. in biologie en heeft ook een diploma in gezondheid en fitness. Daarnaast is ze gediplomeerd Pilates-instructeur.

Zoals dit: Vind ik leuk om te laden...

Verwant


Bekijk de video: Aretha Franklin u0026 Big Mama Thornton - Nobody Knows You When Youre Down LIVE 1980 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Ihuicatl

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. Ik ben verzekerd. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PB.

 2. Meztigul

  Mee eens, dit is de grappige informatie

 3. Nezuru

  De wind zal alle kwalen uitblazen

 4. Vom

  Je ziet er niet uit als een expert :)Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos