Informatie

Dr Pamela Cates Smith

Dr Pamela Cates Smith


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dr Pamela Cates Smith

Veel mensen vinden het moeilijk om te begrijpen wat het betekent om veganist te zijn. Velen associëren het met hippie-dippies, die leven van een dieet van sojamelk en slablaadjes, en anderen zien het als een manier om de wereld te redden, met een veganistisch dieet dat vrij is van dierlijke producten.

De meest voorkomende en bekende definitie van veganisme wordt echter het meest gebruikt door de Vegetarische Vereniging en andere groepen.

Veganisme is de praktijk van een dieet dat alle dierlijke producten uitsluit, inclusief vlees, vis, eieren en zuivelproducten. Hoewel sommige veganisten strikte vegetariërs zijn en nooit zuivelproducten eten, nemen veel veganisten ook honing en bepaalde andere soorten fruit op in hun dieet.

Er zijn verschillende redenen waarom iemand ervoor zou kunnen kiezen om veganist te worden. Sommige veganisten kiezen voor deze levensstijl vanwege ethische of milieuoverwegingen, terwijl anderen ervoor kiezen om een ​​veganistische levensstijl te leiden omdat ze geloven dat dit de beste manier is om met dieren om te gaan.

Wat de reden ook is, een groot aantal mensen kiest voor een veganistische levensstijl, en het aantal veganisten neemt al tientallen jaren gestaag toe.

Dit heeft de veganistische levensstijl veel publiciteit gegeven, en veel mensen zijn zich hiervan bewust, maar veel anderen nog steeds niet. En er is iets met de term 'veganistisch' waardoor mensen, vooral mensen met een bepaald geloof, zich er van afkeren.

Als zodanig wordt de term 'veganistisch' de laatste jaren veel meer gebruikt, maar naarmate steeds meer mensen de levensstijl ontdekken, schrikken ze er nog steeds een beetje van.

We hebben een korte lijst samengesteld met veelvoorkomende veganistische mythes die je ongetwijfeld zult tegenkomen als je ervoor kiest om op dit dieet over te stappen.

Een veganistisch dieet is slecht voor je

Niet waar. Er zijn veel veganistische diëten die erg gezond zijn en veel voedingsmiddelen bevatten die je echt gezond zouden houden. Het veganistische dieet bevat veel vezels en bijvoorbeeld bonen, linzen, noten en zaden. Het omvat ook fruit, groenten, volle granen en peulvruchten.

Veganistische diëten zijn alleen voor de magere

Dit is niet waar. Veel veganisten zijn dun en er zijn veel redenen waarom iemand ervoor zou kunnen kiezen om veganist te worden, maar ze hebben niet allemaal te maken met dun zijn. Veganisme gaat over veel meer dan alleen eten. Het gaat om een ​​gezonde levensstijl, en daar hoort onder meer voor zorgen dat je voldoende slaapt, beweegt en buiten bent.

De enige diëten die over het algemeen als gezond kunnen worden aangemerkt, zijn die met veel lichaamsbeweging. Het zal je misschien verbazen hoeveel veganisten extreem actief zijn, en het zal moeilijk zijn om een ​​veganist te vinden die zegt dat ze 'mager' zijn.

Een veganistisch dieet is moeilijk te volgen

Niet waar. Een veganistisch dieet is gemakkelijk te volgen. In feite is het voor de meeste mensen een dieet dat moeilijk goed te krijgen is, omdat het menselijk lichaam is ontworpen om vlees en zuivel te eten. Maar met de juiste voeding is het gemakkelijk om gezond te blijven met een veganistisch dieet.

Je zult ook merken dat er tal van veganistische kookboeken zijn, evenals veganistisch voedsel zoals tofu, tempeh en seitan die gemakkelijk te gebruiken zijn bij het koken, omdat ze gewoon van soja zijn gemaakt.

Veganisten kunnen niet alle voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben

Niet waar. Veel mensen gaan ervan uit dat veganisten vlees, zuivel, eieren en vis moeten eten om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Maar een veganistisch dieet kan eigenlijk veel voedzamer zijn dan een dieet dat deze voedingsmiddelen bevat. Bonen, linzen en volle granen zijn bijvoorbeeld een geweldige bron van vezels, wat belangrijk is om je hart gezond te houden.

Andere voedingsmiddelen die veganisten kunnen krijgen zijn onder andere noten, zaden en avocado, allemaal goede bronnen van gezonde vetten en veel vitamines. Bovendien hoeven veganisten niet veel vlees te eten om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen, en het kan gemakkelijk zijn om voldoende eiwitten binnen te krijgen door veel bonen, noten, linzen en soja te eten.

Eieren zijn niet toegestaan ​​in veganistische diëten

Niet waar. Veel mensen hebben de misvatting dat eieren eigenlijk niet mogen in een veganistisch dieet, maar dat is niet zo. Er zijn tal van veganistische eivervangers, evenals veel veganistische voedselrecepten die eieren gebruiken.

In feite eten de meeste veganisten eieren en gebruiken ze vaak eieren in recepten, maar ze worden niet als veganistische producten beschouwd. Een veganist die volledig inclusief eieren wil zijn, kan dat doen en gebruiken, maar eieren maken geen deel uit van een veganistisch dieet.

Een veganistisch dieet is allergisch voor groenten en fruit

Niet waar. Feit is dat veel mensen allergisch zijn voor bepaalde voedingsmiddelen. Deze allergieën omvatten voedingsmiddelen zoals noten, melk, chocolade, tarwe, schaaldieren en soja. Er zijn ook genoeg veganisten die allergisch zijn voor zuivelproducten, zoals soja en zuivelyoghurt.

Maar er zijn tal van veganistische recepten die mensen met allergieën nog steeds aanspreken. Sterker nog, je zult merken dat een veganistisch dieet eigenlijk heel gezond is voor mensen met deze allergieën. En als u besluit een veganistisch dieet te proberen voor allergieën, zult u merken dat u zo ongeveer elk soort voedsel kunt eten dat u maar wilt.

Je bent een veganist die perfect moet zijn

Niet waar. Veganist zijn betekent dat je de manier waarop je naar eten en eten kijkt moet veranderen. Vlees en zuivel ga je niet meer eten, of in ieder geval niet zonder veel reflectie. Maar tegelijkertijd hoef je gezond eten niet op te geven.

Het is mogelijk om gezond te blijven met een veganistisch dieet, maar het zal wat tijd en geduld vergen. Als je veganistisch begint te eten, zal het een beetje ongemakkelijk zijn, maar als je je eenmaal begint aan te passen, zul je merken dat het gemakkelijk is om meer veganistisch voedsel in je dieet op te nemen.

Een veganistisch dieet is voor mensen die niet tegen dierlijke producten kunnen


Bekijk de video: Anti-Aging for a More Durable You - Dr. Pamela Smith (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Fraser

  Ploegt niet

 2. Knocks

  Dit is een zeer waardevol bericht

 3. Taktilar

  Ik denk dat je geen gelijk hebt. We zullen bespreken. Schrijf in PB.

 4. Voodoojora

  Het spijt me, niets dat ik je niet kan helpen. Maar ik weet zeker dat je de juiste oplossing zult vinden. Wanhoop niet.

 5. Tajora

  Oeh!!!! We hebben gewonnen :)

 6. Floinn

  wah what is going on

 7. Kazrakinos

  It is happiness!

 8. Groshura

  Ik heb het zo veel gelezen dat ik mijn favoriete show heb gemist)Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos