Informatie

Alle gasten moeten worden goedgekeurd door de hond

Alle gasten moeten worden goedgekeurd door de hond


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Alle gasten moeten worden goedgekeurd door de hond trning-instructeur voordat u een les bijwoont. Lessen kunnen worden geannuleerd met een opzegtermijn van 48 uur.

Alle klassen moeten een leeftijdsbeperking hebben voor honden en alle eigenaren moeten aanwezig zijn. Geen dieren of dieren aan de lijn toegestaan.

Alle honden moeten aan een lijn van 1,8 meter worden gehouden

Kan het gebied niet verlaten tijdens de les

Geen gasten behalve deelnemers

Vergeet niet om schoon water en verse, niet-gerecycleerde, hondenpoepzakjes of kratten mee te nemen voor gebruik tijdens je les! Klik hier voor meer informatie en om een ​​flyer te downloaden.

Over ons

Pet Safe Pet Dog Day Camps en Dog Walking is een trainingsprogramma dat is ontworpen om studenten voor te bereiden op het veilig uitlaten van uw hond, terwijl ze hun vaardigheden op het gebied van het verzorgen en oefenen van huisdieren ontwikkelen.

Al meer dan 6 jaar trainen we hondenbezitters om hun honden veilig uit te laten, op dezelfde locatie waar we al meer dan 18 jaar trainen. Onze instructeurs zijn gecertificeerde hondengedragsconsulenten en gecertificeerde hondeneducatiespecialisten. Alle hondenuitlaatinstructie wordt elk jaar door dezelfde gecertificeerde instructeurs gegeven. We gebruiken alleen de veiligste tools en methoden voor instructie.

Gecertificeerde hondengedragsconsulenten (CBC's)

Gecertificeerde hondeneducatiespecialisten (CCES's)

Gecertificeerde Pet Safety Instructors (CPSI's)

Canine Education Specialists (CES's)

Wat kan een CBC voor u doen?

Als gecertificeerd hondengedragsconsulent kan een CBC de oorzaak van een gedragsprobleem bepalen en, met behulp van een systeem van positieve bekrachtiging, u een gedragsveranderingsplan leren om het gedragsprobleem permanent te elimineren.

Als Certified Canine Education Specialist gebruikt een CCES de principes van hondengedrag om veilige en beveiligde omgevingen voor uw huisdieren te creëren.

Zowel CBB als CES werken aan hetzelfde programma en bieden zowel een certificering als een diploma aan. U kunt het Certified Canine Behaviour Consultant Certification (CCC)-programma echter maar eens in de drie jaar volgen.

De Certified Pet Safety Instructor (CPSI) is een ander gecertificeerd trainingsprogramma. Dit programma certificeert iedereen die bekend is met hondengedrag om mensen te leren hoe ze met hun honden moeten omgaan en ermee kunnen werken om de veiligheid te maximaliseren en angst in uw huis te minimaliseren.

Dog Owner's Safety Trning, Dog Walking Safety Trning en de Pet Safety Skills Class zijn beschikbaar voor volwassenen die willen leren wat ze moeten doen als uw huisdier verdwaald is en hulp nodig hebben bij het trainen en leren van hun eigen huisdier om veilig en alert te zijn. Voor al deze lessen bieden we een gratis demonstratieles aan in de week van je favoriete lestijd.

Neem contact met ons op via 902.891.1211 voor meer informatie en om een ​​gratis demoles op te zetten!

Hondenuitlaatservice

Wij zijn gespecialiseerd in het leren van hondenbezitters hoe ze hun huisdieren veilig kunnen navigeren in openbare ruimtes, waaronder hondenparken en loslooppaden. Ons programma leert u hoe u met uw hond kunt trainen en ermee kunt werken om hem een ​​veilige, zekere en gelukkige ervaring te bieden terwijl u loopt.

We leren u en uw hond om op een georganiseerde en gestructureerde manier te lopen om te profiteren van de capaciteiten van uw hond, en leren u wanneer en hoe u een terugroepcommando moet toepassen. We leren u en uw hond hoe u veilig met andere mensen en dieren kunt werken, en leren u wat u moet doen als uw hond afgeleid, onbeheerst of in gevaar is.

Als onderdeel van ons programma leren we u ook hoe u met uw hond kunt werken en hoe u de veiligheid in uw huis kunt maximaliseren en de angst kunt minimaliseren.

Dog Owner's Safety Trning, Dog Walking Safety Trning en de Pet Safety Skills Class zijn beschikbaar voor volwassenen die willen leren wat ze moeten doen als uw huisdier verdwaald is en hulp nodig hebben bij het trainen en leren van hun eigen huisdier om veilig en alert te zijn. Voor al deze lessen bieden we een gratis demonstratieles aan in de week van je favoriete lestijd.

Neem contact met ons op via 902.891.1211 voor meer informatie en om een ​​gratis demoles op te zetten!

Voor een snelle en effectieve veiligheidsoplossing die uw kinderen zal redden van ernstig letsel of de dood in geval van nood, klik hier.

De Safety Solutions® Pet First d Safety-kit voor kinderen en volwassenen (3-100 lbs.) is de eerste van vele items in onze "Pet Essentials" -lijn.

Safety Solutions® Pet Essentials™

Onze "Pet Essentials"-lijn biedt artikelen die het leven van een kind kunnen redden in geval van nood, maar die gemakkelijk te dragen en te gebruiken zijn en veilig kunnen worden gebruikt bij veel huisdieren en zelfs kinderen. Deze productlijn omvat ons "Pet Safez" Emergency Pet CPR-masker, dat een hoogwaardig, huisdiervriendelijk siliconenmasker heeft, en ons Pet Safety Vest®, waarmee volwassenen onze "Pet Essentials" -artikelen veilig kunnen dragen en gebruiken. Voor informatie over de producten in deze lijn, klik hier.

Neem contact met ons op via 902.891.1211 voor meer informatie en om een ​​gratis demonstratieles op te zetten!

Voor een snelle en effectieve veiligheidsoplossing die uw kinderen zal redden van ernstig letsel of de dood in geval van nood, klik hier.

Safety Solutions® Pet Essentials™ For Dog Owners is beschikbaar voor eigenaren van alle huisdieren en is een handige manier om uw huisdier te helpen beschermen in geval van nood.

Safety Solutions® Pet Essentials™ For Dog Owners is beschikbaar voor eigenaren van alle huisdieren en is een handige manier om uw huisdier te helpen beschermen in geval van nood. De Safety Solutions® Pet Essentials™ For Dog Owner's Kit bevat ons Pet Safety Vest®, waarmee volwassenen onze "Pet Essentials"-artikelen veilig kunnen dragen en gebruiken, en ons CPR-masker voor huisdieren, dat is voorzien van hoogwaardige, huisdiervriendelijke siliconen masker.

Voor een snelle en effectieve veiligheidsoplossing die uw kind zal redden van ernstig letsel of de dood in geval van nood, klik hier.

De Safety Solutions® Pet Essentials™ For Dog Owners Kit is de eerste van vele items in onze "Pet Essentials"-lijn.

Safety Solutions® Pet Essentials™ voor hondenbezitters

Safety Solutions® Pet Essentials™ Kit voor hondenbezitters

De Safety Solutions® Pet Essentials™ For Dog Owner's Kit bevat ons Pet Safety Vest®, waarmee volwassenen onze "Pet Essentials"-artikelen veilig kunnen dragen en gebruiken, en ons CPR-masker voor huisdieren, dat is voorzien van hoogwaardige, huisdiervriendelijke siliconen masker.

Om onze Pet Essentials-producten gebruiksvriendelijker te maken, hebben we er een aantal "kindvriendelijk" gemaakt in een gebruiksvriendelijk ontwerp en een zachte stoffen hoes.

Huisdier Veiligheidsvest® –

Dit veelzijdige en compacte Pet Safety Vest® is zeer gemakkelijk mee te nemen in een zak, tas of rugzak. Doe het koord eenvoudig om uw nek, klik de riem aan uw riem en pas de banden over uw schouders of borst, en u bent klaar om het Pet Safety Vest® te gebruiken. Het vest wordt geleverd met gebruiksvriendelijke, verstelbare schouder- en borstriemen, een mesh zak en een opening aan de achterkant met een klittenbandsluiting. Het isOpmerkingen:

 1. Navarro

  Volgens mij geef je de fout toe. Voer we bespreken. Schrijf me in PM, we praten.

 2. Daktilar

  Genoeg

 3. Paolo

  Nu is alles duidelijk, bedankt voor de hulp in deze vraag.

 4. Nikojind

  Ik denk dat je geen gelijk hebt. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 5. Yoskolo

  Ben het helemaal met je eensSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos