Informatie

Antikrasspray voor katten

Antikrasspray voor katten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Antikrasspray voor katten, verkrijgbaar in de meeste goede gezondheidswinkels.

Een vriend van mij had een groot probleem met haar twee jaar oude krabben aan de onderkant van haar ogen. Ik vond deze oplossing voor hem en het was levensveranderend. Hij gebruikte het een week aan en uit en zijn moeder hoefde nooit 's nachts op te staan ​​om crème op te smeren. Het beste deel, het is super goedkoop en gemakkelijk te vinden in de meeste gebieden.

5. Zuiveringszout

Wat het is: Zuiveringszout is een geweldige natuurlijke manier om de binnenkant van de oren van je peuter schoon te maken. Je kunt zuiveringszout in elke supermarkt krijgen en je kunt het in de meeste natuurwinkels vinden.

U kunt het gebruiken door het op te lossen in water en in de gehoorgang te gieten. Dit zorgt voor een antiseptisch middel en helpt oorsmeerophoping te voorkomen.

Voordelen: Een vriend van mij vertelde me dat het oorsmeer van haar zoon zo erg was dat hij 's nachts niet kon slapen en erg gefrustreerd was over het constante krabben aan zijn oren. Toen ze baking soda begon te gebruiken, was het enige wat ze voelde dat de aanslag in zijn oren wegsmolt. Zijn arts merkte ook een verschil op in hoe snel het oorsmeer niet meer naar buiten kwam toen hij het eenmaal begon te gebruiken en het was alsof het helemaal weg was.

Hoe te gebruiken: Je kunt zuiveringszout aan de binnenkant van het oor van je baby aanbrengen door het rechtstreeks in de gehoorgang te gieten of je kunt het in een vochtig washandje gieten en het gebruiken om de binnenkant van de oren van je baby schoon te maken.

6. Olijfolie

Wat het is: Olijfolie is geweldig voor baby's met eczeem en het helpt infecties onder controle te houden en roos te voorkomen.

Voordelen: Olijfolie is geweldig voor de huid van je baby omdat het erg rijk is aan antioxidanten en de vitamine E is ook erg goed voor baby's.

Gebruik: Heb je een baby met eczeem of een jeukende, droge huid, dan is een lekker warm bad precies wat je nodig hebt. Zorg er wel voor dat je baby niet allergisch is voor de olijfolie die je gebruikt of als je het niet zeker weet, probeer het dan op een klein plekje aan de binnenkant van de voet van je baby aan te brengen om te zien of het effect heeft.

7. Zeezout

Wat het is: Zeezout bevat veel mineralen en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

Voordelen: Zeezout is geweldig voor keelpijn en een droge huid en een lekker warm bad met zeezout is een geweldige manier om de huid van je baby mooi schoon te krijgen.

Hoe te gebruiken: Voor keelpijn kun je een paar theelepels zeezout toevoegen aan een warm bad of gewoon een klein beetje zeezout op de borst van je baby gieten. Je kunt ook zeezout op een watje doen en het in de buurt van de neus van je baby leggen of ze kunnen in plaats daarvan op het zout zuigen.

8. Epsom-zout

Wat het is: Epsom-zout staat bekend om het kalmeren en ontspannen van pijnlijke spieren, het verlichten van krampen en het verminderen van ontstekingen.

Voordelen: U kunt veel voordelen van Epsom-zout vinden als een remedie voor thuis voor uw baby. Een van de beste voordelen van Epsom-zout is dat het echt goed is in het kalmeren van elke vorm van pn. Van tandjes krijgen tot oorinfecties, Epsom-zout is het perfecte antwoord voor elke vorm van pn die uw baby zou kunnen voelen.

Hoe te gebruiken: Als je een baby hebt die lijdt aan een vorm van pn, zoals een oorontsteking, kun je proberen een paar druppels Epsom-zout in een warm bad toe te voegen. Zorg ervoor dat u puur, op mineralen gebaseerd Epsom-zout gebruikt, zodat het niet vol zit met natriumchloride. Je kunt ook Epsom-zout in de billen en benen van je baby wrijven, vooral tijdens het verschonen van luiers.

9. Zeezout

Wat het is: Zeezout is eigenlijk gewoon zeewater vermengd met zout.

Voordelen: Zeezout is perfect voor baby's omdat het hun huid niet irriteert. Het heeft ook veel van dezelfde helende eigenschappen van Epsom-zout, maar het is een beetje anders vanwege de natuurlijke bronnen van het zout. Zeezout heeft het potentieel om huidproblemen te genezen door de bloedsomloop te stimuleren. Het helpt ook bij het verminderen van keelpijn en is geweldig voor de behandeling van een breed scala aan kleine snijwonden en schaafwonden.

Hoe te gebruiken: Je kunt een klein beetje zeezout in het badje van je baby doen om spierpijn te verlichten en keelpijn te verzachten.

10. Duindoornolie

Wat het is: Duindoornolie heeft veel ontstekingsremmende, antibacteriële en schimmelwerende voordelen.

Voordelen: Duindoornolie bevat chemicaliën zoals alfa- en bètacaroteen, lycopeen en luteïne die werken om het immuunsysteem van uw baby te stimuleren en de celgroei te versnellen. Het bevat ook een enzym, lipase genaamd, dat de opname van bepaalde voedingsstoffen zoals ijzer en zink door het lichaam verhoogt. Ten slotte is duindoornolie bedoeld om het energieniveau te verhogen en triglyceriden te verlagen.

Hoe te gebruiken: U kunt de olie direct op de huid van uw baby gebruiken om eczeem, huiduitslag, droge huid, korstjes, zweren en gesprongen lippen te verlichten.

En dat is nog maar de top van de lijst

Deze lijst met natuurlijke remedies voor baby's is nog maar het begin! Er zijn zoveel natuurlijke manieren om je kleintje verlichting te geven van veelvoorkomende aandoeningen, dus lees alle manieren om je kleintje zich beter te laten voelen. Er zijn zoveel eenvoudige remedies die u kunt proberen, maar vergeet niet om uw kinderarts te raadplegen voordat u nieuwe supplementen of behandelingen toevoegt aan het dieet of medicijnkastje van uw baby.

Over de auteur

Rina Shokr is een freelance schrijver en onderzoeker die in New York City woont. Ze behaalde een Bachelor of Arts-graad in Engels en Milieustudies aan de Binghamton University en werkte eerder als paralegal, redacteur en tutor. Ze is gepassioneerd door reizen, holistische gezondheid, veganistisch eten en yoga.

Dit bericht wordt gesponsord door Naturaful, die pd voor de creatie van dit bericht. Alle meningen zijn en zouden alleen van mij moeten zijn.

Deel en heb lief

De natuurlijke baby

De inhoud van deze website is de mening van Rina Shokr, tenzij anders vermeld. De inhoud is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. U dient medisch advies in te winnen bij een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg voordat u een van de suggesties op deze website gaat gebruiken. Alle geuite opmerkingen en meningen zijn die van de auteur alleen en zijn niet beoordeeld of goedgekeurd door een professionele zorgverlener.


Bekijk de video: Cara Menggunakan Ubat Kutu Kucing Jenis Spray by DrLynn Yamin (Mei 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos