Informatie

Waarom strekken honden zich uit?

Waarom strekken honden zich uit?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Waarom strekken honden zich uit?

Als ik mensen vertel dat ik een hond heb, vragen ze naar training.

Honden zijn notoir moeilijk te trainen omdat ze zo slim zijn als de dickens. Ze bedenken jouw plan voordat jij hun plan kunt bedenken, en hoe slimmer ze zijn, hoe moeilijker het is om ze te trainen.

Maar velen van ons, waaronder ikzelf, zijn misleid door de populaire media. Honden zijn erg slimme dieren. Ze zijn eigenlijk veel slimmer dan we ze de eer geven, en ze hebben veel trucs in hun tas. Hier zijn enkele dingen die elke hond weet:

Honden weten hoe ze zich moeten uitrekken om hun speelgoed te pakken.

Honden weten hoe ze "dood moeten spelen" om aandacht te krijgen.

Honden weten hoe ze "dom moeten spelen" en hun geheimen prijsgeven als ze geen antwoord kunnen geven.

Honden weten hoe ze hun baasje moeten spelen. Ze zijn getraind om te weten wat ze moeten doen, en ze zullen het doen als ze de kans krijgen.

Het probleem is dat wij mensen niet zo goed zijn in het trainen van onze honden. We weten niet wat we moeten zeggen of hoe we onze honden moeten laten weten wat we willen dat ze weten. Het enige wat we doen is ze belonen als ze doen wat we willen dat ze doen. Dit werkt niet. In het dierenrijk zijn de dieren die het beste kunnen trainen degenen die het minst lonende gedrag vertonen. Voor mensen betekent dit dat we het minst lonende gedrag vertonen wanneer we onze honden traktaties geven.

We moeten onze manier van denken veranderen. We moeten begrijpen wat de honden ons proberen te leren.

Honden weten hoe ze zich moeten uitrekken om hun speelgoed te pakken. Dit is niet zomaar een spel. Honden gebruiken dit soort trucjes om ons waardevolle dingen te leren.

Als we ons eten op het aanrecht achterlaten, zal een hond die wil eten het vinden. Als we ons eten in de koelkast laten staan, dan kunnen we er zeker van zijn dat de hond het NIET gaat eten. Dit is een klassieke truc die trainers gebruiken om honden te testen. Ze laten een "gehoorzaamheidstest" van voedsel in de keuken achter zodat de hond het kan proberen. Dan kijken ze hoe de hond presteert. Als de hond het voer niet opeet, betekent dit dat de hond je niet gehoorzaam zal zijn, en dit betekent dat je een slecht baasje bent.

In feite zijn honden uitstekende leraren. Je kunt een hond trainen om een ​​betrouwbare hond te zijn en je kunt een hond het vermogen leren om je bevelen op te volgen. Daarom is het zoveel beter om je hond te trainen dan hem trucjes voor je te laten verzinnen. Hij heeft het eerder gedaan, en hij kan het waarschijnlijk opnieuw doen. Het enige probleem is dat de meeste mensen het te druk hebben en de training niet willen doen. Ze zullen het te druk hebben met het omgaan met de hond en andere dingen, en ze zullen zeggen: "Ik kan hier gewoon geen last van hebben!" Training is het belangrijkste onderdeel van het bezitten van een hond. Zonder de training zal uw hond altijd een uitdaging voor u zijn.

Veel van de honden die ik gebruikte om te trainen, waren eigenlijk geadopteerd uit dierenasielen. Ze waren daar omdat ze in de steek werden gelaten of omdat hun baasjes niet voor hen konden zorgen. Dit is het perfecte moment om een ​​hond te adopteren. Je kunt het leven van de hond redden en jezelf ook een levenslange metgezel geven. Als je vragen hebt over het adopteren van een hond, dan kun je kijken naar dit artikel dat ik schreef over het adopteren van een hond. Je kunt informatie vinden over het adopteren van honden uit opvangcentra en reddingsgroepen in mijn artikel. U kunt ook zelf afspraken maken met een opvangcentrum of een reddingsgroep. Dit zal u veel moeite besparen.

Je zult meer gestrest zijn met een hond in huis, dus het zal helpen als je geen kinderen hebt. Dit maakt het trainen ook moeilijker, omdat je niet weet wanneer de kinderen willen spelen. Het zal moeilijk zijn om het schema van iedereen rond de training te beheren. U kunt uw echtgenoot of partner vragen om de kinderen naar school te brengen terwijl u de hond traint. Dit laat u alleen om uw hond te trainen.

De meeste mensen die een hond in het huishouden krijgen, moeten uiteindelijk veel geld betalen om voor training te betalen. Ik betaalde ergens tussen de $ 25 en $ 200 per maand. Als je het je niet kunt veroorloven om dit te doen, kun je lessen bekijken die je zullen helpen leren hoe je een hond moet trainen. Je moet een klas vinden die geschikt is voor jouw niveau. Veel mensen geven duizenden dollars uit om naar school te gaan. Er zijn veel opties voor lessen in verschillende staten en verschillende steden. Als je het collegegeld voor een les niet kunt betalen, zijn er vaak gratis trainingslessen.

Uw eerste stap bij het trainen van uw hond is om de aandacht van de hond te kunnen trekken. Je moet een hondenfluisteraar worden. Je moet je stem een ​​beetje kunnen laten klinken als die van een hond, om zijn aandacht te krijgen. Je moet ook weten hoe je met de hond moet praten. Met een eenvoudig commando, zoals zit, kun je je stem gebruiken om het commando aan de hond te geven. Ik kan je helpen met het eerste deel van het trainen van de hond. Ik kan je helpen de stem en het spreekvermogen te ontwikkelen om de hond te trainen. Je moet ook begrijpen hoe je de hond moet trainen. Hierbij maak je gebruik van de trainingsmethoden die ik je ga aanleren.

Als je nog steeds op zoek bent naar een plek om af te spreken met vrienden en familie om je speciale evenementen te plannen, ga dan naar het land. Er zijn veel mooie locaties in het land voor elk soort feest of buitenevenement, en het is de perfecte plek om zo'n evenement te organiseren. U kunt een aantal van deze prachtige locaties bezoeken door simpelweg een boek te gebruiken of op internet te zoeken om een ​​willekeurig aantal van deze plaatsen te vinden.

Er zijn verschillende soorten evenementen die je op een prachtige locatie kunt houden, zoals de vele mooie parken die door het hele land liggen. Deze prachtige parken bieden u een aantal prachtige opties bij het plannen van uw evenement. U kunt feesten, barbecues en picknicks houden voor familie en vrienden. Natuurlijk kunt u ook evenementen zoals bruiloften en andere belangrijke evenementen houden. Er zijn zoveel mooie locaties beschikbaar voor uw evenement, maar u moet ervoor zorgen dat de plaats die u kiest voor uw speciale gelegenheid veilig is en dat deze geen impact heeft op de natuurlijke schoonheid van het park.

Het land is gewoon een perfecte plek voor buitenevenementen, maar je kunt ook binnenevenementen doen. U kunt bijvoorbeeld een feest organiseren voor uw goede vrienden in uw eigen huis, of u kunt binnen picknicken. Dit is de perfecte plek om dit soort evenementen te houden, want het land is perfect voor elk soort buitenevenement. Veel mensen houden hun bruiloft op prachtige locaties, en ze beschouwen het land als de perfecte plek


Bekijk de video: Hoe duur is een hond? (Augustus 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos