Informatie

Hoe de nagels van mijn hond te knippen

Hoe de nagels van mijn hond te knippen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoe de nagels van mijn hond te knippen

Door: Danyle

1-21-2013

2 minuten lezen

Hoe de nagels van mijn hond te knippen

Het is een veel voorkomend scenario dat u een hond thuis krijgt, of een hond die u adopteert. Als het aankomt, is het altijd erg opgewonden om je te zien en gaat hij op zoek naar een plek om je gezicht te likken en al zijn aandacht op je te richten. Na een tijdje realiseer je je dat hij meer heeft dan alleen een likje in zijn pootjes. Een klein sneetje, een nagel die heel snel lijkt te groeien en je hond heeft nu een hele scherpe en pijnlijke poot, waar hij je nu even naar aankijkt voor wat aandacht. Je zou geluk kunnen hebben als je een hondentrimsalon in de buurt vindt, maar in dit geval heb ik het over je eigen huis, er zijn veel oplossingen die je kunt gebruiken om de nagels van je hond te knippen, zelfs als je hier geen speciale training in hebt gehad Oppervlakte.

Om te beginnen met het knippen van de nagels van uw hond, denk ik dat het belangrijk is om te zeggen dat we eerst de poten van uw hond moeten beschermen, dat we ze schoon moeten houden en proberen te voorkomen dat de poten weer vies worden. Zo proberen we te voorkomen dat de nagels nog langer en scherper worden.

Nadat je het eerste deel hebt gedaan, moet je nu nadenken over het tweede deel. We moeten een heel scherp mes vinden, hiervoor heb ik een keukenmes gebruikt, en ook moet je wat sterk plakband hebben. Je wilt dat de tape sterk is omdat je hem onder de poot van de hond gaat leggen, hij moet lang blijven plakken.

Het mes wordt gebruikt om de nagels te knippen die in de poot van je hond komen, en natuurlijk haal je ook de afgeknipte nagel eruit. Zo kun je de nagel bewaren en in de toekomst hergebruiken, zodat ze niet te lang worden. Dit is allemaal heel belangrijk, je wilt de nagels niet hoeven knippen, knippen en dan weer laten groeien.

Je bent nu klaar om te beginnen, je hebt een veilige plek om je hond neer te zetten, je hebt je mes en je hebt een lang stuk tape, dus het eerste wat je hoeft te doen is de poot van je hond in je hand houden en dan beginnen met knip de nagels. Je kunt dit in elke gewenste volgorde doen, maar ik raad de eenvoudigste methode aan.

Bij deze methode knip je alle nagels van onder naar boven en vervolgens van voor naar achter. Dit is heel gemakkelijk te doen, en je zult eindigen met een veel schonere snit en minder nagel die moeilijk te knippen zal zijn.

Begin met het nemen van de tape en vanaf het einde van de nagel ga je hem op de tape plakken. De tape begint op de poot van je hond te plakken, je wilt hem onder de nagel krijgen, zodat je tape eraan kan blijven plakken. Als de tape niet plakkerig genoeg is, kun je de tape eronder leggen en proberen de nagel naar de onderkant van de tape te duwen. Als dit niet werkt, kunt u ook proberen de spijker als hamer te gebruiken en deze op de onderkant van de tape te slaan. Dit zou moeten helpen. Als de nagel te lang is, kun je ook proberen hem helemaal onder de nagel te duwen, zodat je hem van de huid weg kunt trekken. Als je begint te trekken, is dat je nagel.

Dus, in een paar woorden, alles wat u hoeft te doen is om te beginnen met het verwijderen van de spijkers van onder naar boven en dan van voren naar achteren, dat is alles wat u hoeft te doen om het proces te starten.

In sommige gevallen kunnen de nagels meteen teruggroeien, en andere keren kan het wat langer duren om uit te knippen, maar ik denk dat deze methode heel gemakkelijk is en dat je dat kunt volgen, het enige wat je hoeft te doen is wachten op de nagel om weer uit te groeien, als je voelt dat het weer begint te groeien, begin eraan te trekken en snijd het meteen af.

Als de nagels te lang zijn, kun je ook een schaar of een mes gebruiken en beginnen met knippen. Het is echter gemakkelijker om het mes te gebruiken en het beschadigt je nagels niet zo veel.

Nadat je alle nagels hebt verwijderd en je zeker wilt zijn dat je het beste resultaat krijgt, moet je de hond een bad geven. We willen er zeker van zijn dat de nagels niet te scherp worden en dat we beginnen met het verwijderen van een deel van de dode huid die de nagels gaan schrapen.

Nadat je de hond hebt schoongemaakt, moet je een vijl gebruiken om er wat af te halen, je kunt ook proberen de vijl te gebruiken door de vijl te pakken en een deel van de vijl weg te scheren van de bovenkant van de nagel. Dit zal ook helpen om de nagels er beter uit te laten zien en het zal ook helpen om een ​​deel van de huid te verwijderen.

Als je merkt dat de nagel nog steeds te scherp is, kun je een tang gebruiken om hem nog wat verder te vijlen, en als je dit eenmaal hebt gedaan, kun je ook een deel van de nagelriem onder de nagel vijlen.

Als je het hele proces hebt voltooid, moet je ook wat van de nagellak die je hebt aanbrengen. Je moet er zeker van zijn dat je er een gaat gebruiken die waterdicht is, als:


Bekijk de video: Nagels knippen bij een hond (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Mardel

    Het is nogal een waardevolle zin

  2. Karmel

    Ik ben eindig, mijn excuses, maar het komt niet in de buurt van mij. Zijn er andere varianten?

  3. Kirby

    Jij, waarschijnlijk, je vergist je?Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos