Informatie

Mogen honden gele paprika's?

Mogen honden gele paprika's?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Mogen honden gele paprika's??

EEN:

Mogen honden gele paprika's eten?

Het korte antwoord is: nee.

Het lange antwoord is, honden vinden ze leuk... maar ik weet niet hoe ze weten dat het er is.

Een paar dingen die mee kunnen spelen:

Houden ze van de smaak van groene paprika's? Als dat niet het geval is, is geel misschien moeilijk te identificeren.

Zijn ze gewend om andere dingen te eten waar paprika in zit? Ik weet dat ik voorzichtiger ben met wat ik eet als ik weet dat een van mijn honden toekijkt.

Is de kleur belangrijk voor hen? Geel kan er voor honden net zo uitzien als elke andere kleur.

Zijn ze gewend om groene paprika's te zien en hebben ze misschien geleerd om het te herkennen en te vermijden?

Het algemene advies voor een plantaardig dieet is om uit een verscheidenheid aan groenten en fruit te kiezen, maar ik weet niet of een "gele" paprika een veilige keuze is.

EEN:

In de meeste hondenvoersoorten zijn wat gele paprika's vermengd met de andere dingen, en velen noemen paprika's als een van de items die met elkaar worden gemengd. Het moet dus veilig zijn om aan te nemen dat een hond, als hij het eten van een aardappel aankan, een gele paprika aankan.

Sommige honden zullen ook de voorkeur geven aan een bepaalde vorm, grootte, kleur of textuur en mogen alleen dat eten. Als je je zorgen maakt over de smaak van de peper, meng deze dan met een groene paprika. Het kan zijn dat u uw hond nog steeds in de gaten moet houden terwijl hij aan het eten is, zodat hij niet stikt.

EEN:

Mijn hond is een husky/greyhound mix en ze houdt van rode pepers.

EEN:

We hebben beide honden (poedel en lab) en het maakt ze niet uit welke geel is.

EEN:

Ik denk dat het enige waar ze echt om geven de kleur is. Je vermeldt niet hoe de gele paprika wordt bereid, maar de voor de hand liggende benadering is om het bij het andere voedsel te doen (hetzij in de vorm van een saus, of in de vorm van zoiets als kip), zodat ze niet kunnen vertel wat het is. Je kunt ook gewoon de gele paprika afsnijden als traktatie en kijken of ze er interesse in hebben.

EEN:

De smaak zal geen probleem zijn, tenzij de hond ernstig allergisch is, zoals mijn Maltezer. We hebben hem nu al meer dan een jaar op een rauw vleesdieet en hebben geen problemen gehad met de rood/gele pepermix. Hij eet zijn eten heel nonchalant en zal er af en toe zelfs mee spelen.

Sommige honden zijn misschien kieskeurig over de textuur van voedsel, dus als de rode paprika een beetje zacht is als je hem snijdt, zul je merken dat hij het niet wil eten. Als hij iemand is die een eiwitarm dieet volgt, wil je er misschien ook voor zorgen dat de gele paprika het meer substantiële, eiwitrijke deel van het voedsel is.

EEN:

Ik heb dit probleem niet bij honden ervaren. Maar bij katten is er een soortgelijk "smaakprobleem". Ze houden gewoon niet van de smaak van rode pepers. Ik kan dat begrijpen, aangezien het een van de vele oorzaken van braken is. Ook als ze voer in een bak voor de kat doen, doen ze dat daardoor wat langzamer.

Wat betreft uw vraag over de eetgewoonten van de honden, wanneer ze een nieuw voer aan hen introduceren, zullen ze in eerste instantie waarschijnlijk weigeren te eten. Voor honden kan het dagen of zelfs weken duren om hun nieuwe voer te eten, omdat ze hun routine niet willen veranderen, althans voor een paar dagen. Daarna zullen ze eten en ervan genieten, en ze zullen de rest van hun leven blijven eten. Maak je dus niet al te veel zorgen. Dit is hoe de meeste honden reageren op nieuw voedsel.

In het geval van hondenvoer, hoewel ik niet weet hoeveel "smaak" de smaak van honden is, maar mijn honden eten meestal droogvoer, ze hebben een speciale plek waar ze hun voedsel kunnen zien, ruiken en zelfs proeven. Maar ze houden nog steeds niet van de smaak van de rode paprika, dus ik heb gewoon het gele deel van de paprika afgesneden.

Het enige voedsel ter wereld dat ze het lekkerst vinden, is natvoer. Als je suiker aan je natvoer toevoegt, zullen ze het beter doen.


Bekijk de video: Hoe verzorg ik een hond (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Mosida

  Very amusing message

 2. Migrel

  Het is jammer dat ik mezelf nu niet kan uiten - ik ben te laat voor de vergadering. Ik kom terug - ik zal absoluut de mening geven.

 3. Byrne

  Het is gewoon een onvergelijkbaar onderwerp

 4. Akinonos

  domeinnaam is waardeloos

 5. Arcas

  Welke woorden ... geweldig, briljant ideeSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos