Informatie

Alley kat romperpatroon baby

Alley kat romperpatroon baby


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Alley kat romperpatroon baby meisje luieruitslag

baby romper print voor peuters

baby romper print voor peuters

baby romper print voor peuters in de uitverkoop

Zoek en koop babyrompertjes voor peuters in de winkel Baby &, Kids Accessories op eBay. Ontvang GRATIS levering wanneer u online koopt bij eBay!

Ik zag dit bericht op facebook en wist meteen dat ik een luierhoes wilde maken die er zo uitziet! Ik heb zoveel luierhoezen gezien met een soort ruches, ik was opgewonden toen ik ontdekte dat de romper die ik heb gezien ook kan worden gebruikt om een ​​luierhoes met ruches te maken! Hier is hoe ik de ruches heb gemaakt en toen heb ik de ruches van de romper voor de luierhoes gesneden. Veel plezier en ik hoop dat je geniet van het maken van deze luierhoes!

Luierhoes voor babypakje met ruches

Het eerste dat u hoeft te doen, is de romper kopen of maken die u wilt gebruiken om de luierovertrek met ruches te maken. Hier is een tutorial voor het maken van een romper met ruches als je er zelf een wilt maken!

De romper is ongeveer 13-15 inch lang. Het heeft een voor- en achterpaneel van 6 inch breed. Elke kant van de romper is 5 inch breed. Het achterpaneel is gemaakt van een groene stof die hetzelfde is als de romper. Het voorpaneel is wit met een lichtroze print. Je kunt ervoor kiezen om een ​​effen kleur te gebruiken voor het frontpaneel of om een ​​print te gebruiken.

Ik maakte de mijne in een blauwe bloemenprint die ik erg mooi vond. Het patroon dat ik heb gekozen heeft een geschulpte rand aan de onderkant van de romper.

Het volgende dat u hoeft te doen, is de ruches die u wilt gebruiken afknippen. Voor de mijne gebruikte ik 1 werf van een effen blauwe bloemenprintstof.

Ik heb een liniaal en een rolmes gebruikt om een ​​1 1/4 "brede strook van 2 1/4" lang te snijden en in drieën te snijden. Nadat ik het in drieën had gesneden, kon ik er 1/3 van afsnijden. Daarna vouwde ik 1/3 van de strook om en knipte er 1/3 van af. Daarna vouwde ik de 1/3 van de strip om. Nadat ik de hele lengte van de strip had afgesneden, sneed ik hem doormidden.

Nadat u de strook in stukken van de juiste maat hebt geknipt, kunt u ze aan elkaar naaien met een zigzagsteek op de machine. Voor de bovenkant van de ruche naai je deze aan de bovenkant van de luierovertrek en draai je de stof eronder zodat deze onder de stof aan de zijkanten van de luierovertrek zit.

Zodra je dit hebt gedaan, kun je de romper binnenstebuiten keren en aan de luierhoes rijgen.

Om de luierovertrek te maken, moet je 2 stukken stof van dezelfde grootte knippen. De stukken die u voor de luierhoes gebruikt, zijn ongeveer 21 "x 7".

Het stuk dat je gaat gebruiken om de buitenkant van de luierovertrek te bedekken, moet gemaakt zijn van een stuk stof met een ruche erop.

De luierovertrek die ik heb gekocht heeft een ruche aan de buitenkant. De stof is effen van kleur en heeft een geschulpte rand langs de onderkant.

Ik gebruikte een liniaal en een rolmes om een ​​3 1/2 "brede strook van de effen kleurstof te snijden. De stof moet minimaal 1/4 "dik zijn.

Ik sneed het in de lengte doormidden. Daarna sneed ik het eerste stuk doormidden.

Vervolgens naaide ik de 2 stukken aan elkaar met behulp van een zigzagsteek op de machine.

Daarna keerde ik de stof binnenstebuiten en vouwde de ruche over zichzelf.

Daarna naaide ik de zijstukken van de luierovertrek aan elkaar zodat de ruche onder de luierovertrek komt.

Ik naaide het bovenste stuk van de luierovertrek aan elkaar zodat de ruche in de luierovertrek zit.

Voor de luierovertrek gebruik ik graag de inklikbare luierhoezen omdat ze duurzamer zijn. De hoezen die ik heb gekocht zijn snaps in, dus ik heb geen snap-in hoes gebruikt.

Als je de luierovertrek hebt gemaakt, kun je de romper binnenstebuiten keren en aan de luierovertrek rijgen.

Voor de luierovertrek moest ik ongeveer 1/2 "ruimte aan de achterkant van de luierovertrek overlaten omdat er geen ruche aan de binnenkant van de luierovertrek was. Als er niet genoeg ruimte is voor de luierovertrek, dan kunt u deze luierovertrek niet gebruiken bij een babyromper met ruches.

Om de luierhoes te gebruiken bij een babyromper met ruche bies, knip ik eerst de ruche bies van de luierhoes. De ruches moeten minimaal 2 1/2 "lang en 6 inch breed zijn. De ruches op de luierovertrek die ik kocht was 2 1/2 "lang en 6" breed.

Ik sneed de ruches van de luierovertrek af, zodat ik er genoeg van had om op de luierovertrek te naaien. U moet een opening van 6″ laten tussen de onderkant van de luierovertrek en de ruches, zodat de luierovertrek kan worden vastgenaaid.

De romper die ik gebruikte had een ruche rand die ongeveer 2 "breed was. Ik knipte gewoon de ruches af zodat ik genoeg ruches had om op de luierovertrek te naaien.

Ik sneed het ook in stroken van 2,5 cm breed, zodat ik de luierhoes gemakkelijk op de romper kon naaien.

Vervolgens naaide ik de bovenrand van de luierhoes op de bovenrand van de romper zodat de luierhoes op zijn plaats op de romper zou blijven. Daarna naaide ik de zijkanten van de luierhoes aan de zijkanten van de romper zodat de luierhoes op zijn plaats zou blijven op de romper.

Om ervoor te zorgen dat de luierhoes op zijn plaats zou blijven, naaide ik een overlocksteek


Bekijk de video: AbBeerGuide presents: Scona Gold Kölsch by Alley Kat Brewing Company (December 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos