Informatie

Moederpudding voor honden

Moederpudding voor hondenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Moederpudding voor honden en kinderen!

Hoofdmenu

Maandelijks archief: november 2014

‘The Art of Happiness’: een serie van drie zeer verschillende korte documentaires die het onderwerp innerlijk en uiterlijk geluk onderzoeken, met de mensen die gelukkig kunnen en zullen leven, ook al geloven ze niet dat er een gemakkelijke manier is.

The Art of Happiness, met een voice-over van Sir Michael Caine, is vanaf maandag 14 december 2014 beschikbaar op https://www.amazon.com/The-Art-Happiness-Blessings-Ease-ebook/dp/B008M5K6CU. Het komt op de Kindle, Kobo, Nook, Apple en PDF voor pc, Mac en Android-apparaten.

Dit artikel is een recensie van The Art of Happiness door Richard Bandler.

The Art of Happiness is een interessante introductie tot Bandlers filosofie van ‘innerlijk’ geluk. Het vertelt het verhaal van zijn eigen worsteling om geluk te vinden en het leven te leiden dat volgens hem nodig is in zijn werk en zijn interesses, en volgt de ontwikkeling van zijn filosofie en zijn benadering van zijn eigen leven en zijn ontwikkeling als therapeut. Hoewel Bandler nooit de 'wijsheid' van sommige van zijn beroemde collega's volledig overneemt, geven deze en andere films ons inzicht in enkele van de technieken en benadering die hij gebruikt.

Maar de film vertelt ook het verhaal van hoe zijn filosofie en benadering van het leven evolueerden. De focus van zijn eerste boek, 'The Art of Choose', ligt op keuze. Bandler stelt dat we de vrijheid kunnen vinden om een ​​keuze te maken en ernaar te handelen, zelfs als we vaak keuzes krijgen die onmogelijk lijken of moeilijk te volgen lijken. Het vermogen om keuzes te gebruiken om een ​​situatie in ons voordeel te veranderen, is geen eenvoudig vermogen om keuzes te maken. Het is niet zoals het kiezen van 'komkommers' of 'auto's'. Kiezen voor een nieuwe baan of een andere levensstijl is niet zomaar iets kiezen.

Het kiezen van een ander levenspad is een proces van verkennen en ontdekken. Het omvat nieuwe manieren van zien, denken en zijn. En het betekent openstaan ​​voor nieuwe ideeën, uitdagende overtuigingen en nieuwe mogelijkheden. Kortom, het is een moeilijk en vaak verwarrend proces. Toch suggereert Bandler dat we de beschikbare keuzes kunnen gebruiken om ons leven en onze werkomgeving te verbeteren. En er zijn heel veel keuzes. En een nieuwe manier van kijken naar keuzes is een middel tot verbetering.

Enkele van de vragen die we onszelf stellen zijn: hoe weten we wanneer we de juiste keuzes hebben gemaakt? Hoe kunnen we zien wanneer we de beste keuzes hebben gevonden? Wat doen we als we ontdekken dat een bepaalde keuze niet zo goed is uitgepakt? Hoe leren we van fouten? Hoe gaan we om met pech en moeilijke situaties?

Als samenleving geloven we graag dat we een goed leven voor onszelf kunnen maken. We denken dat we onze werkomgeving comfortabeler, onze huizen handiger en onze vrijetijdsactiviteiten spannender en bevredigender kunnen maken. We denken vaak dat we de baas zijn over ons eigen leven en dat we de baas zijn over ons eigen lot. Onze keuze is beperkt tot de keuzes die ons ter beschikking staan. Toch wijst Bandler erop dat de keuze die we op een bepaald moment maken gevolgen heeft die zowel op korte als op langere termijn kunnen zijn. Soms zijn de resultaten van de keuze die we maken in ons voordeel, en soms ook niet.

Keuzes hebben consequenties en het is belangrijk dat we de consequenties begrijpen van de keuzes die we maken. In feite is het belangrijk dat we de gevolgen begrijpen van alle keuzes die we maken. Het is een effectieve manier om ons leven te verbeteren en het is een manier om troost te vinden in het licht van onzekerheid en onzekerheid. Als gevolg hiervan kan het een krachtige bron zijn voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Deze bron komt uit een hoofdstuk van mijn boek, Learning to Grow Older, dat voor het eerst werd gepubliceerd in 2001.

"In zijn boek, Changing Your Life Through Growing Older, geeft Richard Bandler praktisch advies over hoe je kunt groeien en ontwikkelen als een volwassen persoon. Hij laat zien hoe je betekenisvolle veranderingen kunt aanbrengen en wat je weet uit je eerdere ervaringen kunt gebruiken om nieuwe ontdekkingen en keuzes over jezelf en je leven. Hij laat zien hoe je een positieve relatie met anderen kunt ontwikkelen. Hij biedt ook inzicht in je keuzes naarmate je ouder wordt, zodat je een zin in het leven kunt ontwikkelen. Hij laat ook zien hoe je plezier kunt vinden in gewone momenten."

Ik heb dit op de "Cultuur" en "Cultuur" Forums gepost, maar ik dacht dat je het hier ook wel zou willen zien.

In de laatste editie van het populaire tijdschrift Psychology Today staat een artikel in het meinummer dat de kwestie van keuze en de kracht van keuze aan de orde stelt. Ik heb het op de "Cultuur" en "Cultuur" Forums geplaatst.

"Het leven is één grote keuze", herinnert het populaire tijdschrift Psychology Today ons eraan. Je zou kunnen zeggen dat de keuzes die we maken de motor zijn die ons leven drijft. Hoe we die keuzes maken, vormt onze ervaring van de wereld, en als gevolg daarvan de manier waarop we over onszelf denken. De auteur van dit artikel, Daniel Nettle, biedt het perspectief dat we in de moderne wereld steeds vaker worden geconfronteerd met een keuze in hoe we denken over wie we zijn.

"We zijn allemaal geboren met het vermogen om keuzes te maken, zegt Nettle. Maar als we even stilstaan ​​bij de afgelopen vijfduizend jaar menselijke geschiedenis, wordt het duidelijk dat de manier waarop we onze keuzes maken een proces van verandering heeft ondergaan. geschiedenis heeft keuze veel verantwoordelijkheid betekend. “We kiezen wie we zijn met ons lichaam, met onze overtuigingen, onze vaardigheden, onze kennis en ons gedrag, zegt Nettle, en daardoor zijn we verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze leeft. Het is onze keuze. Maar als we volwassen zijn, hoeven we ons meestal geen zorgen te maken over de keuzes die we maken, want, zegt Nettle, zolang ons lichaam en de rest van ons leven goed werken, kan het niemand anders iets schelen.

Nettle vervolgt: "Het lijkt erop dat de afgelopen honderd jaar dingen zijn veranderd. Nu leven we langer en gezonder, en als gevolg daarvan hebben we meer keuze dan ooit in de geschiedenis. Maar in plaats van ons vrijer en onafhankelijker voelen naarmate we ouder worden, naarmate we volwassen worden, in deze nieuwe wereld worden we vaak overweldigd door de keuzes die we moeten maken. Hoe ga ik mijn belastingen betalen? Welk carrièrepad zal ik kiezen? Hoe zal ik mijn werk in evenwicht houden en mijn familie? Wat zullen mijn vrienden van mij denken als ik ze niet uitnodig voor mijn feest? Moet ik op vakantie gaan of thuis blijven? Als gevolg hiervan geven veel mensen aan dat ze zich gestrest voelen over het kunnen maken van goede keuzes en het vermijden van arme mensen maken, maar ze weten niet hoe ze ermee om moeten gaan."

In deze moderne wereld is de keuze van het werk van groot belang. Generaties lang, toen mijn grootmoeder ouder werd, kon ze haar familie onderhouden door een uniek product te maken en te verkopen. Nu zijn de keuzes voor de meesten van ons heel anders. Onze mogelijkheden om van te leven zijn veel gevarieerder. We kunnen werken voor een groot bedrijf, voor een klein bedrijf of een individu, of we kunnen thuis blijven. De meesten van ons hoeven zich geen zorgen te maken over het onderhoud van onszelf of ons gezin, omdat de meesten van ons in een positie verkeren waarin onze gezinsleden niet van ons afhankelijk zijn voor hun inkomen. Maar voor miljoenen mensen die niet aan deze beschrijving voldoen, kan de beslissing over werk ontmoedigend en uitdagend zijn, vooral als er geld op het spel staat. En dit zijn de mensen die zichzelf steeds meer gestrest en overweldigd kunnen voelen door het aantal


Bekijk de video: Mothers Pudding Recipe For Nursing Dogs (Augustus 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos