Informatie

Kerel waar is mijn auto hond

Kerel waar is mijn auto hond


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kerel waar is mijn auto hond? Heb je de sleutels? Wat ga je doen?

Ja! Ja gast! Dit is de beste auto! Laten we gaan! Ja! Man!

Oh nee, wat de fuuuuck! Wat verdomme! Holy shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) A, als de andere twee.

bijv. E. g., E. fiebrii, E. goshae, E. pessieri, E. vampalasi, E. pessarii

en E. zenkeri zijn de enige soorten die zijn gemeld uit Brazilië en de nieuwe soort is alleen bekend van de typelocatie en is zeer zeldzaam, zelfs daar.

iii) De soorten hebben een vergelijkbare morfologie, aangezien er vijf soorten Euprostetra (Euprostetra) zijn waarin de trifoliate strobilus dezelfde kenmerken heeft als de Braziliaanse soort.

iv) De nieuwe soort verschilt van de andere soort doordat hij een tweekleurig bloemdek heeft, de twee bladeren in de buitenste krans dezelfde vorm hebben en de bloeiwijze van de nieuwe soort een dichte, losse en vertakte bloeiwijze heeft.

v) Aan de andere kant verschillen ze in de vorm van de vruchtcapsules en zaden, de nieuwe soort heeft een bolvormige fruitcapsule, die korter is dan de fruitcapsules van de andere soorten.

vi) De nieuwe soort wordt jaarlijks verspreid in de regio Serra da Capibaribe in de staat Parana en in de staat Paraná in Argentinië.

Dit is een bijdrage aan het Fazenda Monte das Graças (FMG) herbarium van de staat Minas Gers, Brazilië, verzameld in de rivier de São Francisco in november 1999.

Herbarium acroniem

Euprostetra zenkeri

Gastrotheca pesso

Een beschrijvende en bibliografische herziening van de soort van het geslacht Euprostetra werd gedaan door Nascimento, et al., 2008 (8: 17-22).

Een beschrijvende en bibliografische herziening van de soort van het geslacht Euprostetra werd gedaan door Nascimento, et al., 2010 (9: 13-23).

Nascimento en A.S. Almeida (2013) maakte een kritische herziening van het geslacht Euprostetra, verdeelde het in twee secties op basis van geografische verspreiding en verspreiding van de soort, en gaf ze het volgende nummer: Sect. Euprostetra (3), afd. Euprostetra s.l. (4).

Nascimento en A.S. Almeida (2014) maakte een kritische herziening van het geslacht Euprostetra, verdeelde het in twee secties op basis van geografische verspreiding en verspreiding van de soort, en gaf ze het volgende nummer: Sect. Euprostetra (2), afd. Euprostetra s.l. (2).

Camps, WR &, Stearn, WR 1992. De geslachten van de Orchid Family. 2: 15-137. De elektronische versie van dit boek is beschikbaar op http://www.kew.ac.uk/ipni/circulars/calsns/genus/index.htm.

Camps, WR 1998. Classificatie van de Orchidaceae. New York, NY en Cambridge: Cambridge University Press.

Gastrotheca (Euprostetra) s.l., Nascimento, A.S. &, Melchior, G.V. 2004. Herziening van het geslacht Gastrotheca (Orchidaceae, Epidendroideae) in Braziliaanse Orchidaceae: beschrijving van het nieuwe geslacht Hylochilus en nieuwe combinatie Hylochilus tatuipau (H.Karst.) C.R.Bacchi, Nascimento, A.S. &, Melchior, G.V. Flora Neotropica 21(2): 67-72.

Nascimento, A.S. &, Melchior, G.V. 2006. Herziening van het geslacht Euprostetra Lourteig ex Lindl., met beschrijving van twee nieuwe soorten (Orchidaceae: Epidendroideae) en een nieuwe combinatie. Vleesetende planten 39: 25-30.

B.H. Smith, C.F. Smid &, P.G.H. Beusse 1997. Een sleutel tot 's werelds orchideeën. De familie Orchideeën. Deel 2. 3e druk. Amsterdam: Uitgeversmaatschappij Nederlandse Orchidrijks Kring (NIOK). (Dit is de originele tekst van de eerste editie in het Engels, gepubliceerd in 1976.)

JWJ Spooner 2001. "Dalbergia clavata" (Orchidaceae), een nieuwe soort uit het Braziliaanse Atlantische Woud. Vleesetende planten 33: 19-22.

AK Tiwari et al. 2012. Een nieuw record van Rhipsalis rmondii (Orchidaceae) uit de West-Ghats, India. Orchideeënforum 6 (3): 153-155.

B.H. Smith, C.F. Smid &, P.G.H. Beusse 1997. Een sleutel tot het orgel van de wereld


Bekijk de video: Man Bijt Hond - They speaken english (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Ualtar

  Duizendmaal dank.

 2. Vir

  Bedankt voor de steun.

 3. Dikasa

  Het spijt me, maar het is niet absoluut nodig voor mij. Zijn er andere varianten?

 4. Twiford

  Je vergist je. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 5. Nigrel

  Werkt niet

 6. Bakree

  zeer goed idee en komt op tijdSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos