Kort

Loop in het bos met de blinde kat Honey Bee


Honey Bee is een heel speciale kat. Zonder enig gezichtsvermogen geniet ze volop van haar leven en durft ze zelfs het bos in te gaan met haar eigenaren. Hoe ze de indrukken om zich heen met alle andere zintuigen lijkt op te nemen, is geweldig om te zien ...

Honey Bee is een vondeling en werd na zijn redding in eerste instantie naar een dierenasiel gebracht. Kort daarna vond ze een prachtig nieuw thuis in Amerika en werd daar een echte kleine avonturier. Natuurlijk is ze afhankelijk van bijzonder zorgvuldige eigenaars die goed voor haar zorgen, evenals een bijzonder kattenveilig huis, maar gelukkig vond ze het.

Een heel bijzondere wandeling

Het is echt verrassend dat Honey Bee haar mensen zoveel vertrouwt dat ze er zelfs van houdt om met ze te wandelen. Beveiligd met een katentuig, geniet ze erg van de frisse boslucht en de nieuwe omgeving, wat echt heel ongebruikelijk is voor een kat. Als ze uitgeput is, gaat ze op de schouder van de eigenaar zitten en kan ze worden gedragen, en tussendoor mag een pauze met water en voedsel niet ontbreken. Ze kan zelfs onderweg slapen, namelijk in de draagtas die haar eigenaar voor haar heeft meegenomen.

Als je meer wilt weten over de geweldige kat Honey Bee, kun je veel leuke foto's en informatie over haar vinden op haar Facebook-pagina.

Ontroerende hereniging in het asiel

Na een huisbrand verdween kater Mao en ontbrak anderhalf jaar. Toen zijn minnares ...

Nieuws Bekijk nu

Video: Beth Hart - Fire On The Floor Official Lyric Video (Mei 2020).