Informatie

Hoe vaak per dag moet ik mijn hond voeren?

Hoe vaak per dag moet ik mijn hond voeren?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoe vaak per dag moet ik mijn hond voeren?

Deze pagina is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt. Houd er rekening mee dat de inhoud op deze pagina van december 2014 is en mogelijk niet de huidige praktijken of nationale

CFA.

CFA heeft onlangs het nationale gemiddelde dagelijkse gewicht (NADW) voor kleine honden 2015 aangekondigd als 28,54 pond. De NADW kent de volgende formule: gewicht * 0,9 = NADW. De formule voor grote honden is ook vergelijkbaar, maar gebruikt 1,3 in plaats van 0,9 en 0,6 in plaats van 0,9. De Nationale Gemiddelde Dagformule is het gewogen gemiddelde van deze formules.

De eerste vraag die u misschien wilt stellen, is: "Wat is het juiste voedingsschema voor mijn hond?"

Als algemene regel geldt dat grotere honden minder vaak moeten eten en kleinere honden vaker. Wanneer u uw hond weegt, kunt u die informatie gebruiken om u te helpen bij het nemen van beslissingen. CFA raadt aan om uw hond één keer per week te wegen (of wanneer hij/zij de mogelijkheid heeft om gewogen te worden), zelfs als u uw hond twee keer per dag voert.

Honden eten meestal één keer per dag, of één keer per twee dagen. Ongeacht wat uw hond eet of hoe vaak, CFA beveelt aan dat honden elke keer tussen de helft en tweederde van hun dagelijkse gewicht consumeren. Dat betekent dat als uw hond 40 pond weegt, hij tussen de 18 en 20 pond per dag zou moeten eten. Als hij kleiner is, kun je hem misschien nog minder vaak voeren. Als hij bijvoorbeeld 20 pond weegt, zou hij waarschijnlijk slechts 12 tot 16 ons mogen eten (ongeveer twee en een half tot drie keer per dag).

De beste manier om te bepalen hoeveel voer uw hond moet voeren, is door te controleren hoeveel voer hij/zij eet. Dit is waarschijnlijk het moeilijkst, omdat het moeilijk is om te beoordelen hoeveel een hond over een lange periode eet. Als u bijvoorbeeld de verhouding 1/3 tot 2/3 van het gewicht gebruikt en uw hond eet slechts één ons voer per dag, dan zal hij slechts een zesde tot een derde van de hoeveelheid voedsel binnenkrijgen die hij zou moeten krijgen. eten om zijn aanbevolen calorie-inname te bereiken. Als u hem echter maar een zeer kleine hoeveelheid per dag voedt, heeft uw hond misschien maar 3 tot 4 dagen nodig om de benodigde hoeveelheid te eten. Je moet dus geduld hebben.

Wanneer is een hond de juiste maat?

Als u overweegt een hond aan te schaffen, wilt u er zeker van zijn dat u de juiste maat hond koopt. Als u een kleinere hond koopt, moet u voorbereid zijn op enkele maanden dagelijkse wandelingen, misschien wel een uur of langer, om uw hond van het ene uiteinde van uw buurt naar het andere te krijgen. Een middelgrote hond kan bijvoorbeeld dichter bij 45 pond wegen en ongeveer 30 minuten aan dagelijkse lichaamsbeweging nodig hebben. De grootte van de hond die je krijgt, bepaalt niet alleen de grootte van de tuin die je voor hem nodig hebt, maar ook zijn behoefte aan beweging. Grotere rassen hebben doorgaans meer beweging nodig dan kleinere rassen. Ook hebben grotere honden een grotere tuin nodig.

Het belangrijkste om op te letten is het juiste gewicht. Hoewel sommige fokkers hun fokdieren als "excessief" adverteren, zijn de meeste van deze honden erg jong en fysiek niet in staat om aan de gewichtsvereisten te voldoen die nodig zijn om een ​​erkend huisdier te worden. Deze honden worden overwogen, omdat ze minstens tien pond meer zijn dan het minimum. Als u een puppy vindt die minder dan tien pond boven het minimum voor dat ras ligt, is hij zeer waarschijnlijk een gezonde, gezonde puppy.

Een gezondere, blijere hond

Als u vindt dat uw hond te dun of te dik is, heeft hij verschillende problemen, die in de verschillende gezondheidssecties van dit boek worden besproken. Te veel vet maakt uw hond zeer kwetsbaar voor hittestress, en te weinig vet maakt hem zeer kwetsbaar voor onderkoeling en de mogelijkheid van uitdroging. Onthoud dat honden met overgewicht, vooral puppy's met overgewicht, niet zo goed tegen ziekte kunnen vechten als een hond met een gezond gewicht. Ze hebben niet de kracht of de enzymen om ziekten te bestrijden, dus het is beter om een ​​mogelijk probleem zo snel mogelijk te elimineren. Een gezond gewicht voor uw hond houdt hem vrij van ziektes.

Een naam kiezen voor uw nieuwe hond

Het lijdt geen twijfel dat de naam van uw hond een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid en voorkeuren. Als u een eenvoudige naam wilt, kunt u uw hond gewoon 'Hond' noemen. Dit is prima als uw hond niet zal deelnemen aan een showring. Maar als het potentieel van uw hond zelfs beperkt is tot het tonen in een AKC of niet-AKC gesanctioneerde showring, wilt u misschien een meer uitgebreide, meer beschrijvende naam overwegen. Dit is vooral belangrijk in het geval van een showwaardige hond die zal worden gefokt. In dit geval wordt een showhond een dekreu, een moeder of een teef, een dekreu of een teef genoemd. De meeste fokkers geven een vader meestal niet zijn eigen naam en de meeste dekreuen hebben geen eigen naam. De meeste honden krijgen beschrijvende namen zoals 'Buck', 'Quarter Buck', 'Black Labrador', 'Blue Merle Collie', 'Black Poodle' of een naam voor het ras dat hij is geregistreerd bij de AKC of een nationale vereniging.

U bent degene die uw hond hoogstwaarschijnlijk een naam zal geven en moet uw hond dienovereenkomstig noemen. U moet eerst beslissen wat de persoonlijkheid van uw nieuwe hond is en dat gebruiken als basis voor het benoemen van uw hond. Je zou hem een ​​naam kunnen geven die lijkt op een naam die jij verkiest. Als u bijvoorbeeld een vriend heeft die haar hond 'Gumdrop' heeft genoemd, kunt u besluiten uw hond 'Gumdrop' te noemen.

Dan zou je een naam kunnen kiezen die een nauwkeurige beschrijving geeft van de eigenschappen die je hoopt dat je hond zal hebben. Als u bijvoorbeeld een hond wilt met "liefde om te leren en liefde om te behagen" in zijn aard, kunt u uw hond vernoemen naar het ras dat u opvoedt. Als u bijvoorbeeld een Grote Pyreneeën grootbrengt, kunt u uw hond 'Aristocraat' noemen. Als u echter een raszuivere Engelse Bulldog grootbrengt, kunt u uw hond "Eddie de Bulldog" noemen. Nogmaals, het is jouw keuze.

Wanneer u een beschrijvende naam voor uw hond kiest, vergeet dan niet het belang van beknoptheid en vermijd lange namen. Kortheid is erg belangrijk bij het benoemen van uw hond, en zeer lange namen worden zelden gebruikt in de Engelse taal. U kunt uw hond bijvoorbeeld "King of the World" of "Heerser van de aarde" noemen en dat zou een geweldige naam kunnen zijn. Dit zijn echter namen die gemakkelijk kunnen worden ingekort en die erg moeilijk te onthouden zijn. Maak de naam van uw hond niet zo moeilijk mogelijk. Misschien wilt u nadenken over de eerste drie tot vier woorden van een lange naam en dan beter hanteerbare woorden gaan gebruiken. "Ruler" is te moeilijk om te zeggen, "King" is te lang. "Opperste Heerser" is gemakkelijker te zeggen.

# **Wat als ik een naam uit een andere cultuur gebruik?**

Wanneer u voor het eerst op zoek gaat naar een naam voor uw hond, denkt u misschien dat u een naam uit de Engelse taal moet zoeken. De waarheid is dat de Engelse taal veel namen bevat en dat je een ruime keuze hebt bij het kiezen van een naam voor je hond. Maar de keuzes zijn misschien niet zo breed. Er zijn hondenrassen, zoals de Bichon Frise, die een aantal ongebruikelijke namen hebben.

Dus, hoe zit het met een naam uit een andere cultuur? Er zijn een aantal hondenrassen met namen die uit een andere cultuur komen. In de Verenigde Staten worden deze namen als 'bizar' beschouwd. Sommige van deze honden hebben namen gekregen zoals deze:


Bekijk de video: BOLEHKAH MEMBERI MAKAN PADA ANJING PENJAGA YANG KONDISINYA MEMPRIHATINKAN (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Muenda

    Ik geloof dat dit jouw fout is.

  2. Cnut

    Expert SEO -optimalisatie in korte tijd. Wij bieden eventuele websitevorigingsservices. We bieden betaald overleg om problemen met uw site op te lossen. Neem contact met ons op en wij zullen al uw zorgen bespreken.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos