Informatie

Welke hond ben jij quiz

Welke hond ben jij quiz


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Welke hond ben jij quizmelden?

In deze aflevering kijken we naar een nieuwe quizotificatiemethode genaamd "The Dog Method" en ontdekken we of het goed is!

Een korte opmerking voordat we beginnen: deze aflevering wordt gesponsord door Skillshare – onze podcastpartner op Facebook en Instagram! Ze hebben cursussen over alles, van stemacteren en animatie tot digitale marketing en creatief schrijven. Ga ze bekijken!

Laat notities zien

De hondenmethode

The Dog Method is een nieuwe quizotificatiemethode die voor elk type podcast kan worden gebruikt.

Als je nog niet eerder een podcast hebt gebruikt, is het tijd om kennis te maken. Een podcast is in feite een reguliere aflevering van een show die volgens een vast schema wordt gepubliceerd. In tegenstelling tot gewone tv-programma's kunnen podcasts echter online worden gestreamd of gedownload om ze later te beluisteren.

Podcasts zijn begonnen als een manier om radioprogramma's of audiopodcasts te delen via webpagina's of andere online services. In de loop van de tijd is podcasting geëvolueerd tot een vorm van entertainment die even rijk als toegankelijk is.

Er zijn tal van redenen waarom je een podcast zou willen gebruiken. Misschien heb je een hobby waarin je geïnteresseerd bent, maar wil je er doordeweeks niet over praten of wil je iets nieuws leren dat niet op school is. Als je nieuws en informatie van mensen leuk vindt, wil je misschien naar een podcast van het nieuws luisteren. Of je luistert naar een podcast van een programma waar je al een tijdje naar wilt luisteren, maar waar je de kans niet voor hebt gehad.

Waar je ook naar luistert, er is een enorme kans voor jou om geweldige verhalen te horen en contact te maken met andere mensen die geïnteresseerd zijn in dezelfde dingen als jij.

Maar voordat je in een podcast duikt, moet je enig idee hebben hoe je aan de slag kunt. Daarom hebben we deze beginnersgids voor podcasting samengesteld. Je leert over alles, van het kiezen van een podcast tot een snelle start om je podcast in de lucht te krijgen.

Wat heb je nodig om te beginnen?

Zelfs als je niets weet van podcasts, kun je een podcast starten door gewoon je eigen site op te zetten en een microfoon en een computer te kopen. U wilt een van deze dingen instellen voordat u begint na te denken over het daadwerkelijk lanceren van een podcast.

Dat betekent niet dat je een expert of een genie moet zijn om je podcast te maken. Je hoeft alleen maar te weten hoe je podcast eruit moet zien en een basiskennis hebben van hoe de podcastwereld werkt.

De beste podcasts zijn gemaakt voor mensen die graag praten over de dingen waar ze van houden. Maar voordat je te diep ingaat op het maken van je eigen podcast, wil je misschien beginnen met een paar verschillende om een ​​idee te krijgen van hoe podcasting werkt.

Deze bronnen helpen je om je podcast aan het rollen te krijgen. Of het nu over boeken, films of het laatste nieuws gaat, er zijn veel podcasts. Misschien vind je er zelfs een die helemaal bij jou past.

Podcasting is de perfecte manier om mensen uw site te laten bezoeken. Ze gaan door uw site en willen meer horen van wat u te zeggen heeft. Maar ze moeten wel eerst naar je willen luisteren.

Er zijn heel veel podcasts, dus we hebben er hier een paar gedaan, maar dit is niet de beste plek om te beginnen. Ga gewoon naar podcast-mappen en luister daar naar alle podcast-aanbevelingen. Je zult je keuzes bijna 10 keer vermenigvuldigd zien en in veel verschillende talen.

Om serieuze podcasts te maken, moet je een niche kiezen. Waar houd je van? Wat is jouw passie? Hoe kun je het gebruiken om mensen aan het lachen te maken?

Wat zijn de dingen waar je niet goed in bent? Misschien zijn er veel dingen. Maar kies er een waarvan je denkt dat je het kunt. Als je geen idee hebt waar je over moet praten, zou dit artikel je moeten helpen.

Je hebt een goede microfoon en goede opnamesoftware nodig. Mogelijk hebt u ook een bewerkingsprogramma nodig om de opname op te schonen, maar dit is niet strikt noodzakelijk.

De eerste stap is om je podcast in te stellen op je webhostingaccount. Dit geeft je een plek om je audiobestanden toe te voegen.

U wilt Audacity downloaden, een gratis programma waarmee u audio en video aan uw website kunt toevoegen.

De eerste keer dat u het gebruikt, krijgt u mogelijk een bericht over licenties. Klik gewoon op Doorgaan en u bent helemaal klaar.

Stap 2: Ga aan de slag met je stem

Als je nu wilt dat je podcast in je eigen stem is, moet je deze instellen.

Start het programma en selecteer Bewerken >, Voorkeuren. Vanaf hier kunt u de opties Spraak en Luidsprekers inschakelen.

U moet ook beginnen met opnemen.

Zo ziet de opnamesoftware eruit.

Stap 3: Stel een podcast in

Je audiobestanden zullen hier leven. Ik heb er drie van mij geüpload, zodat je kunt zien wat je nodig hebt.

Kies een audiobestand en klik op Openen.

Klik nu op de knop Opnemen en begin met het opnemen van uw podcast.

U kunt hier ook de instellingen aanpassen.

Je audio wordt opgenomen als MP3, wat verliesgevend is, wat betekent dat er enkele stukjes audio zijn die je niet meer kunt horen. De audiokwaliteit is veel beter als je de podcast naar een webhost gaat uploaden, maar omwille van dit artikel is het voldoende.

Stap 4: Voeg je podcast toe aan WordPress

Klik op de link Nieuw toevoegen in de linkerbovenhoek van uw WordPress-dashboard.

Zoek naar "Blab.fm" en je zult het daar zien.

Klik erop en klik op Doorgaan.

Hier kunt u uw bestanden op uw WordPress-server bekijken.

U wilt uw audiobestand uploaden.

Nadat het is geüpload, wordt u in het volgende scherm gevraagd om wat informatie aan uw podcast toe te voegen:

Vertel mensen eerst waar ze je podcast kunnen vinden. Hier kunt u ervoor kiezen om het op Facebook of Twitter uit te zenden, of u kunt een URL voor uw website invoeren.

U kunt ook een thema en een logo kiezen.

Stap 5: Publiceer je podcast

U wilt op de knop Publiceren klikken.

Op dit punt kun je naar je podcast luisteren in je WordPress-dashboard en ook op iTunes.

Deze podcast is nu klaar om te streamen op je website en ook op je Facebook- en Twitter-accounts.

Wanneer mensen naar je podcast luisteren, verdien je geld voor elke keer dat ze luisteren. Hoe meer mensen luisteren, hoe meer geld je verdient.

Maar u kunt alleen naar uw podcast luisteren als u ervoor zorgt dat uw website streaming audio accepteert.

Stap 6: Laat uw website uw podcast afspelen

Om dit te doen, moet u de plug-in voor audiostreaming, Stream Deck, installeren.

Deze plug-in is gratis en gemakkelijk te gebruiken, dus je kunt er niet echt fout mee gaan.

Navigeer in uw WordPress-dashboard naar Plugins >, Add New >, Upload en selecteer Stream Deck.

Stap 7: Selecteer hoe vaak je je podcast per minuut wilt laten afspelen.

U kunt ervoor kiezen om het meerdere keren per minuut, één keer per minuut,


Bekijk de video: Gelagat Berani Anak Kucing Duduk Tengok Anjing Dalam Pagar. (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Perren

  Boyan

 2. Terr

  Geweldige, heel grappige mening

 3. Badu

  Het thematische online magazine over stijl en mode nodigt je uit om kennis te maken met materialen en artikelen over hedendaagse mode. Onze foto's zullen het leesproces opfleuren en u plezier bezorgen. Onze site wordt regelmatig bijgewerkt en we plaatsen nieuwe artikelen en foto's.

 4. Chilton

  Bravo, het uitstekende berichtSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos