Opmerkingen

De tuin omheinen voor katten: waar u op moet letten


Als u uw kat veilige toegang wilt bieden, kunt u uw tuin omheinen - om lang van uw nieuwe tuingrens te genieten, zijn er een paar dingen die u moet overwegen. Als je je tuin katvrij wilt omheinen, zijn er een paar dingen die je moet overwegen - Afbeelding: Shutterstock / DavidTB

Een normaal tuinhek is helaas niet genoeg om katten te laten afdwalen - onze Stubentiger zijn tenslotte klim- en bevrijdingskunstenaars. Je hebt een speciaal, hoog en veilig kattenhek nodig dat geen openingen biedt om te ontsnappen. Het is belangrijk dat u zich aan de volgende regels houdt bij het bouwen.

Omheining van de tuin: vraag buren en krijg bouwvergunning

Voordat u in de problemen komt en de goede buurt in gevaar brengt, moet u uw bouwplannen goed bespreken met de mensen die om u heen wonen. Misschien kunt u het erover eens zijn dat het hek, dat enigszins lelijk is vanwege zijn hoogte, zal worden bedekt met prachtige planten die niet giftig zijn voor katten.

U moet de constructie niet alleen met uw buren bespreken, maar ook met de bouwautoriteit. Afhankelijk van de voorschriften in uw woonplaats, vereisen omheiningen een bepaalde hoeveelheid goedkeuring en vereisen dat u uw project nauwkeurig met de bouwautoriteit bespreekt en laat goedkeuren.

Selectie van een geschikte omheining en planning

Als het gaat om het vinden van het juiste hek dat echt voorkomt dat uw kamertijger verdwaalt, is het het beste om professioneel advies te krijgen. Omdat de kosten voor een bijbehorend hek twee keer zo hoog kunnen zijn als voor een normaal hek, is het natuurlijk des te belangrijker dat alles perfect is ontworpen en ingesteld.

Cats by Nature: katten op ontdekkingstocht

Overweeg tijdens het bouwen ook mogelijke ontsnappingsroutes die uw huisdier zou kunnen nemen door in bomen of struiken te klimmen die dicht bij het hek staan. Deze moeten daarom ook worden verwijderd of getransplanteerd.

Video: #11 Schutting van Tuinschermen plaatsen, GaderoTV geeft tips (April 2020).