Informatie

Lakeland Terrier: wat is de aard ervan?

Lakeland Terrier: wat is de aard ervan?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het wordt niet saai met de Lakeland Terrier: de vrolijke, zeer heldere hond is een fijne kleine jongen en is beschikbaar voor elke speel-, ravotten- of loopsessie. Als een gezinshond is het geweldig. De Lakeland Terrier heeft een karakter met veel kleurrijke eigenschappen - Afbeelding: Shutterstock / mjt

Vertegenwoordigers van dit ras zijn uiterst speels en levendig. Ze spelen niet alleen graag, ze zijn er ook heel goed in. Wat maakt jouw karakter nog meer?

Lakeland Terrier: Een gelukkige avonturier

De schattige terriërs met de draadachtige vacht worden als zeer nieuwsgierig, avontuurlijk en enthousiast om te verwachten beschouwd. Honden van dit ras zijn helemaal niet verlegen. Ze presenteren zich op een vriendelijke maar zeer zelfverzekerde en onbevreesde manier aan hun omgeving en zijn compatibel met dieren en mensen.

De wervelwinden in het VK kunnen een beetje koppig zijn, maar zijn nooit boos of agressief. Haar kindvriendelijke karakter maakt haar liefhebbende en betrouwbare familiehonden. In deze rol voelen de aanhankelijke honden die familieband waarderen ook bijzonder comfortabel.

Kenmerken van het karakter van dit hondenras

De Lakeland Terrier is een grote waterfan die blij zal zijn als je zo vaak mogelijk routes opneemt tijdens je wandelingen, waarop hij een kleine tocht in het koele water kan maken.

Deze tien schattige familiehonden zijn dol op kinderen!

Voor een terriër is hij vrij rustig thuis, op voorwaarde dat hij zijn drang om dagelijks te bewegen kan volgen. Hij heeft zich ook vaak bewezen als een uitstekende waakhond - de attente, maar niet geneigd om te keffen, mist gewoon niets.Opmerkingen:

 1. Aconteus

  Tussen ons praten het antwoord op uw vraag op google.com

 2. Zulurisar

  De grappen terzijde!

 3. Morenike

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 4. Jacy

  Ja, dat is het zeker

 5. Rygeland

  Not a bad topicSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos