Informatie

Cole Clark schoothondje

Cole Clark schoothondje


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Cole Clark schoothondje

Cole Clark schoothondje

Het verhaal van het schoothondje van de Cole Cliark lijkt erg op dat van zijn baasje. Zoals zoveel kinderen waren haar familie en vrienden zo bezorgd om haar welzijn, dat ze naar de dierenartskliniek werd gebracht waar ze werd genezen. Ze was een gelukkige hond, goed gevoed en goed verzorgd. Op een dag werd ze met een vervelende hoest naar de dierenarts gebracht en haar toestand verslechterde heel snel. Ze stierf ongeveer 2 weken later in een hospice.

Cole's ouders besloten een website te maken om hun ervaringen met andere gezinnen te delen, aangezien de wereld van de hondengezondheidszorg nog steeds erg ongereguleerd is en het erg moeilijk kan zijn om een ​​deskundige te vinden die u kan aanbevelen of adviseren over wat een oorzaak zou kunnen zijn van dood. In het geval van deze hond konden ze alleen maar met zekerheid zeggen dat ze aan longkanker leed.

Op de Cole Cliark schoothondwebsite hopen ze families van andere honden in een vergelijkbare positie te helpen. Ze zijn van mening dat het delen van hun ervaring en bevindingen met families die soortgelijke ervaringen delen, andere honden kan helpen redden.

Ga naar de Cole Cliark Lap Dog-website om meer te lezen over het verhaal van deze familie, inclusief meer foto's.

Cole's familie en vrienden hebben een website gemaakt om hun ervaringen met andere families te delen

Cole Clark schoothondje

Een hond is een echte vriend. Ik heb mijn hele leven honden gehad en ze betekenen veel voor mij. Ik ben opgegroeid met honden en ze speelden een grote rol in mijn jeugd. Het is een natuurlijk instinct voor honden om een ​​band met kinderen op te bouwen en ik geloof dat ze juist om die reden hier zijn geplaatst. Mijn hond, Cole, is de enige hond die ik ooit heb gekend. Ze was een puppy die ik van mijn vader cadeau kreeg. We zijn samen opgegroeid en zijn onafscheidelijk. Ze is een groot schoothondje. Haar favoriete plek in de wereld is aan mijn zijde. Ik denk graag dat ze me beter kent dan wie dan ook. Ik vind het heerlijk om haar te aaien en ze kwispelt altijd met haar voor mij.

Zoals veel honden begon Cole niet als showhond. Ik bracht haar naar mijn familie toen ze een puppy was. In die tijd hadden mijn ouders niet veel geld om aan een hond uit te geven en was er geen show voor Cole. Ze werden echter gewoon verliefd op haar. Ze was zo'n lieve puppy, ze wisten meteen dat ze een geweldige metgezel zou zijn. Ik herinner me dat ze in haar eerste jaar ongeveer 15 cm groeide en haar hoofd ongeveer een derde groter werd. Ze was een beetje groot, maar mijn ouders dachten niet lang na over een grotere bench. Het was alsof ze wist dat ze langer zou kunnen slapen met een grotere kamer.

Ik denk dat de grootte van Cole's hoofd groter werd omdat het een beetje vulde. Ik vind het moeilijk om het uit te leggen, maar er was zeker meer ruimte in haar hoofd. Ik weet voor mij dat mijn hoofd groter werd toen ik actiever werd. Als ik moe was, rolde ik me op tot een bal. Als ik gelukkig was, zou ik beginnen te springen. Toen ze opgroeide, merkte ik dat ze een beetje extra energie had en ik denk dat ze een beetje kieskeurig begon te worden. Ik herinner me dat ze, toen ze jonger was, de neiging had om niet te veel te slapen. Er waren momenten dat ze niet at en gewoon op haar bed lag. Het was iets waar we mee te maken hadden toen we jonger waren en het werd nooit erg genoeg om ons er zorgen over te maken. Maar naarmate ze ouder werd, werd het erger. Ik dacht altijd dat het misschien kwam doordat ze groter werd en meer begon te eten. Het gebeurde niet van de ene op de andere dag, maar na verloop van tijd verloor ze gewicht en werd ze kieskeurig. Het was een geleidelijke verandering, maar tegelijkertijd was het iets dat we niet konden begrijpen omdat we altijd een gelukkige, energieke hond hadden gehad.

Terwijl ik sd, was Cole een hond waarmee ik opgroeide. Ik ging elke dag naar school en kwam thuis met mijn lunch. Mijn familie en ik speelden altijd een balletje en dan kwam ik thuis om te eten. Cole ging altijd met me mee naar het park, naar de bibliotheek, naar de school. Soms had ik mijn vrienden op bezoek voor een partijtje tennis en nodigden we Cole uit. Ze was er altijd voor in. We zouden tennissen en een hapje eten in het park. Dat was het leven dat Cole leidde voordat ze gezondheidsproblemen kreeg.

Het eerste wat ik wist was dat ze erg stil was. Ik kwam na school thuis en ze lag opgerold bij de deur. We gingen naar boven naar mijn kamer en zij sliep daar op mijn bed. We gingen er altijd vanuit dat ze gewoon moe was omdat ze een drukke dag had gehad. Toen ze ouder werd, begon ze kieskeurig te worden


Bekijk de video: KO SKATĪTIES LATVIJAS YOUTUBE (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Najora

  Ja, ik ben het absoluut met je eens

 2. Faejind

  Ik feliciteer, het opmerkelijke bericht

 3. Talal

  original and useful!

 4. Samuzil

  Ik zou er niet aan gedacht hebben.

 5. Tegid

  I think it's the wrong way And you have to curl up from him.

 6. Mordred

  coole padborkaSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos