In detail

Dassen: nachtelijke marter soorten


"Ben ik niet schattig?" - Afbeelding: Shutterstock / Graham Bloomfield

De nachtelijke dassen graven hun schuilplaatsen in de grond of zoeken overdag een dutje. U kunt meer te weten komen over de dieren in onze fotogalerij. "Ben ik niet schattig?" - Afbeelding: Shutterstock / Graham Bloomfield Dassen zijn nachtdieren en brengen de dag door in hun schuilplaats - Afbeelding: Shutterstock / Eduard Kyslynskyy Dassen hebben een lengte van ongeveer 55 tot 90 centimeter - Afbeelding: Shutterstock / Volodymyr Burdiak De dieren wegen ongeveer 4 tot 17 kilogram - Afbeelding: Shutterstock / Clinton Moffat "Is dat een camera? Hallooo!" - Afbeelding: Shutterstock / Jiri Balek "Wat snuffel ik daar?" - Afbeelding: Shutterstock / Tom linster Dassen zijn alleseters en voeden zich bijvoorbeeld met insecten en planten - Afbeelding: Shutterstock / JKlingebiel Gewoonlijk worden er twee tot vier jongen geboren per nest - Afbeelding: Shutterstock / KOO De reproductie van dassen wordt gekenmerkt door rusttoestand - Afbeelding: Shutterstock / Sue Robinson "Hier bijt ik mezelf stevig vast!" - Afbeelding: Shutterstock / MARKABOND

0 reacties Log in om te reageren