Informatie

Dierlijke kracht: de sterkste dieren ter wereld

Dierlijke kracht: de sterkste dieren ter wereld


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dieren zijn in staat tot indrukwekkende uitvoeringen. In de fotoserie presenteren we zes van de sterkste dieren ter wereld. Je moet niet rotzooien met deze powerpacks. Gorilla. De gespierde primaat kan meer dan 2.000 kilogram tillen - Afbeelding: Shutterstock / Nagel Photography

Mestkever: sleept duizend keer zijn eigen gewicht - Afbeelding: Shutterstock / claffra Os: 900 kg hijsen - Afbeelding: Shutterstock / Horst Kanzek Adler: Het sterkste dier in de lucht - Afbeelding: Shutterstock / BMJ Anaconda: Kan dieren met een gewicht van 250 kilogram doodstikken - Afbeelding: Shutterstock / Patrick K. Campbell Afrikaanse olifant. 9.000 kilogram is geen probleem voor de dikhuid - Afbeelding: Shutterstock / Four Oaks Gorilla. De gespierde primaat kan meer dan 2.000 kilogram tillen - Afbeelding: Shutterstock / Nagel Photography

Het dierenrijk heeft een oneindig aantal fascinerende wezens te bieden, waaronder natuurlijk bijzonder krachtige wezens. Een van de sterkste dieren ter wereld is de gorilla. De gespierde primaat kan meer dan 2.000 kilogram tillen, wat tien keer zijn eigen gewicht is. De Afrikaanse olifant is ook niet zwak op de borst. 9.000 kilogram is geen probleem voor de dikhuid. De olifant weegt zelf echter ongeveer 6.200 kilo.

Adler: Het sterkste dier in de lucht

De anaconda heeft ook geconcentreerde kracht te bieden. De grote slang kan dieren met een gewicht tot 250 kg doodstikken. Capibara's of kaaimannen staan ​​daarom zeker op haar menu. Niemand kan de adelaar in de lucht voor de gek houden. De King of the Skies kan andere dieren pakken die vier keer zijn gewicht wegen en nog steeds vrolijk vliegen.

Mestkever: trekt duizend keer zijn eigen gewicht

Nogmaals in het land is de os een echte spierman: 900 kilo is genoeg voor het boerderijdier en dus anderhalf keer zijn gewicht. Eindelijk een weliswaar ietwat vreemde krachtpatser, een mestkever. Het insect slaagt er zelfs in om duizend keer zijn eigen gewicht door het gebied te slepen.


Video: 15 Incredible Animals With Real Superpowers (December 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos