Informatie

Hoeveel kost een hulphond?

Hoeveel kost een hulphond?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoeveel kost een hulphond eigenlijk? De laatste versie van de schatting van de federale overheid is $ 50.000, wat ver boven de $ 35.000 kosten van een hulpdier is, zoals vereist door de Fair Housing Act. De schatting is gemaakt in november, op basis van gegevens van het Bureau of Labor Statistics en een onderzoek van oktober 2014 onder gebruikers van hulphonden door het Bureau of Health Care Delivery and Standards.

Dit aantal zal velen verbazen, aangezien het publiek eerder deze maand werd geïnformeerd dat de geschatte kosten van een hulphond $ 35.000 zijn. De regering gebruikte dat cijfer als onderdeel van haar verzoek om een ​​verhoging van $ 25 miljoen in haar verzoek om fondsen om de geschatte $ 500 miljoen kosten van de begroting voor 2015 te dekken. (Het verzoek om geld werd enthousiast ontvangen door leden van het Congres.)

Maar dat is niet het nummer dat u moet gebruiken bij het berekenen van de kosten van een hulphond, zei Linda J. Vines, een medewerker van een diensthondentrainingsbedrijf in San Diego. Haar bedrijf, Service Dogs International, heeft meer dan 700 hulphonden opgeleid sinds het in 1997 begon met het trainen van honden, en ze schat de kosten van elke getrainde hond op $ 35.000. (Sommige van die honden gaan verder als therapeutische honden en treden op voor mensen met een handicap zoals kinderen met autisme.)

Er zijn goede redenen om te verwachten dat de kosten veel hoger zullen zijn dan $ 35.000. Ten eerste heeft Vines geen controle over wat een nieuwe eigenaar van een getrainde hulphond ermee zal doen. Ze kan niet voorkomen dat iemand een hond koopt, hem naar een dierenasiel brengt en die hond vervolgens als hulphond claimt. De hond wordt vervolgens geadopteerd en getraind door een andere organisatie.

Vines zei dat haar bedrijf in de 30 jaar dat ze het bedrijf runde, nog nooit een hond had geadopteerd die het als hulphond had opgeleid. En ze twijfelt er niet aan dat andere organisaties een soortgelijk proces zouden doorlopen. Ze zei: "We hebben nog niemand een hond zien zoeken, trainen en vervolgens aan iemand anders verkopen." Ze zei echter dat veel van haar klanten hun honden zouden verkopen nadat ze waren opgeleid als hulphonden, maar die klanten wilden niet dat hun honden werden geadopteerd en getraind door een andere organisatie.

Het is ook niet logisch dat een hond kan worden geadopteerd, getraind en gebruikt als hulphond en toch voor minder dan $ 35.000 wordt vermeld op de schatting van de hulphond van de overheid. In haar schatting van november vermeldde de regering de kosten van het opleiden van een hulphond voor de eerste keer op $ 7.500, en de tweede keer op $ 15.000. Een hond die voor de derde keer wordt afgericht, zou wat meer kosten. Maar als iemand voor de vierde keer een hond zou willen trainen en gebruiken, zou die hond $ 21.000 kosten.

Vines zei dat de meeste gebruikers van hulphonden gehandicapt zijn. Ze hebben vaak een hond nodig die getraind is om hen te helpen met alle aspecten van het leven en ze zijn zeer bereid om te betalen wat het kost om een ​​hond aan te schaffen en te trainen. Ze wees er ook op dat de meeste van haar klanten hun honden gebruiken om hen te helpen lopen. Dit is een taak die twee mensen en veel tijd vergt. Een hond die is getraind om iemand te helpen zich door een gebouw of stad te verplaatsen, kost waarschijnlijk $ 35.000 of meer.

De hulphondentrainingsbedrijven Vines is bekend met een gemiddelde van $ 13.000 tot $ 18.000 voor het voor de eerste keer trainen van een hond. Een typische vergoeding voor het trainen van een hond om een ​​persoon te helpen rond een gebouw of stad te komen, zou dichter bij $ 30.000 liggen. Ze merkte op dat veel van de eigenaren van de honden die haar bedrijf traint, mensen zijn die voor de eerste keer een hond hebben gekocht en die niet in staat zijn geweest hem op te leiden tot hulphond. “Ze zijn niet per se in een positie om het te doen en ze worstelen met het feit dat ze hun hond niet kunnen opleiden tot hulphond. Ze komen naar ons toe en zeggen: 'Ik heb net een hond gekocht, ik wil een hulphond, hoeveel gaat me dat kosten?'"

Dit is waar de geschatte $ 35.000 binnenkomt. Vines zei dat haar bedrijf schat dat de gemiddelde kosten van een hond die voor het eerst wordt opgeleid tot hulphond ongeveer $ 35.000 zou zijn. Een hond die is getraind om iemand te helpen zich door een gebouw of stad te verplaatsen, kost waarschijnlijk ongeveer $ 55.000.

Vines zei dat het twee maanden duurt om een ​​hulphond te trainen en vervolgens twee maanden om het te evalueren. De persoon die de hond traint, moet er zeker van zijn dat hij zijn werk kan doen. Een persoon met hersenverlamming kan een hond hebben die een gevallen item kan oppakken, maar het niet kan oppakken als het item op een tafel ligt. Een persoon met een degeneratieve ziekte zoals multiple sclerose of de ziekte van Lou Gehrig kan een hond hebben die een gevallen item kan oppakken, maar het niet kan oppakken als het item op een tafel ligt. En natuurlijk hebben alle honden grenzen. Een hond kan bijvoorbeeld geen rolstoel ronddragen.

Maar Vines zei dat iemand die een hond koopt die getraind is om een ​​persoon met een handicap te helpen, geen garantie heeft dat de hond dat werk zal doen. En zelfs als het een geweldige hond is, zal het veel tijd en energie vergen om hem te trainen en te onderhouden.

Sommige hulphondentrainingsbedrijven doen ook een "trouwband" met hun klanten. Het garandeert dat de klant een andere hulphond van dat bedrijf koopt als die hond faalt. Vines zei dat een dergelijke band niet vereist was voor haar bedrijf om hulphonden voor klanten te leveren.

Vines was een van de sprekers op een symposium over hulphonden dat ik vorig jaar bijwoonde in San Diego. Andere sprekers waren mensen die honden bezitten die zijn opgeleid als hulphond en mensen die honden bezitten die een breed scala aan taken uitvoeren. Een persoon sprak over zijn hond, een golden retriever, die niet alleen spullen ophaalt, maar ook over de slapende kinderen van zijn baasje zal waken, en die hem zou waarschuwen voor een probleem als hij iemand te dichtbij zou zien komen.

Een andere man sprak over zijn hulphondOpmerkingen:

 1. Conall

  I suggest to see the site that there are many articles on the subject.

 2. Mikaktilar

  Grappige stand van zaken

 3. Ichabod

  Ik vond het leuk ... ik adviseer, voor degenen die niet hebben bekeken, kijk eens - je zult het niet kunnen gebruiken

 4. Lunn

  Nee, het gaat niet van start!

 5. Rayder

  Daarin is er iets voor mij, het lijkt erop dat het een uitstekend idee is. Volledig bij jou, ik zal het daarmee eens zijn.

 6. Aldfrith

  Opmerkelijk onderwerpSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos