Informatie

Honden die op gebakken kip lijken

Honden die op gebakken kip lijken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Honden die op gebakken kip lijken zijn nu toegetreden tot de lange lijst van ongewone huisdieren.

Voor het eerst hebben wetenschappers DNA-codering geïdentificeerd in koekjes met vleessmaak voor honden.

Honden likken elkaar, hun eigenaren, de vloeren en andere oppervlakken en nemen een aantal verontreinigingen op, waaronder gevaarlijke bacteriën en parasieten. Als gevolg hiervan zijn een aantal ziektes en sterfgevallen bij honden gelinkt aan voedingsproducten.

De koekjes, een mix van varkensvlees en kip en gemaakt in de vorm van stukjes brood, zijn samen met pindakaas en melk toegevoegd aan de lijst van potentieel gevaarlijke producten voor honden.

De koekjes kosten ongeveer $ 15 om te maken en worden verkocht in dierenwinkels. Ze zijn gemaakt door Dixie's Pet Foods, in Zuid-Florida, en verkocht onder de naam "Tough Chicken Biscuits" en "Real Pig Treats".

Dixie's zegt dat het de koekjes na de ontdekking uit zijn winkels zal verwijderen en ook een terugroepactie zal uitgeven.

De koekjes werden getest met een combinatie van een computerprogramma en traditionele tests, het bedrijf sd. De resultaten van de geautomatiseerde test kwamen overeen met 100 procent van de DNA-informatie van het voedsel en de ingrediënten die werden gebruikt om het te maken, aldus het bedrijf.

"We kunnen niet zeggen of deze producten ooit door een van onze klanten zijn geconsumeerd", zegt een vertegenwoordiger van Dixie.

De koekjes worden vervaardigd door Dixie's Pet Foods. (Afbeelding: Dixie's Pet Foods)

De hondenkoekjes zien eruit als stukjes brood en hebben de vorm van vlees, zoals dit kippenkoekje.

De koekjes worden vervaardigd door Dixie's Pet Foods. (Afbeelding: Dixie's Pet Foods)

"Ons doel is om onze klanten en hun huisdieren veilig te houden", zegt het bedrijf in een verklaring. "Uit voorzorg roepen we het product terug omdat het een bacterie bevat die Salmonella wordt genoemd."

Salmonella is een bacterie die allerlei problemen kan veroorzaken, variërend van een maagvirus tot de meer ernstige Salmonella-infectie. Het kan ook symptomen veroorzaken zoals diarree, koorts en abdominale pn.

Het is de belangrijkste oorzaak van voedselvergiftiging bij kinderen en de tweede meest voorkomende oorzaak van diarree bij mensen die geen kinderen zijn.

Als een hond het koekje eet en ziek wordt, kan de salmonella via de ontlasting worden overgedragen, wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken voor mensen en hun huisdieren.

"We maken ons hier grote zorgen over en zullen nauw samenwerken met onze klanten om deze situatie op te lossen", aldus het bedrijf.

De Amerikaanse Food and Drug Administration beveelt consumenten aan de teruggeroepen koekjes in de koelkast te bewaren en weg te gooien. Volgens het agentschap zijn er geen ziektes gemeld die verband houden met de koekjes.

Salmonella-infecties komen het meest voor bij zuigelingen, ouderen en mensen met een verzwakt immuunsysteem. Symptomen bij jonge kinderen kunnen bijzonder ernstig zijn en in sommige gevallen fataal.

Salmonella komt voor in uitwerpselen van dieren.

Hoewel Salmonella-infecties meestal niet van de ene persoon op de andere worden overgedragen, zijn honden vatbaarder voor infecties dan andere huisdieren.

"Het komt vaak voor dat honden ziek worden en diarree hebben of braken als ze een Salmonella-infectie hebben", zegt Dr. David Silverman, een dierenarts in New York City die gespecialiseerd is in voeding voor huisdieren.

"Het probleem is dat de ziektekiemen door hun baasjes, hun kinderen of zelfs de speelkameraadjes van hun kinderen naar andere honden kunnen worden verspreid", sd. "Deze infecties kunnen veel gecompliceerder en moeilijker te behandelen zijn dan bij een gezond persoon, omdat honden minder witte bloedcellen hebben die de ziektekiemen kunnen bestrijden."

Symptomen van Salmonella bij honden kunnen variëren van diarree tot braken en koorts.

"Het goede nieuws is dat het over het algemeen een relatief kleine ziekte bij honden is", zegt Silverman sd. "Je behandelt het met een middel tegen diarree, maar je hoeft geen antibiotica te gebruiken."

Honden zijn bijzonder vatbaar voor Salmonella-infecties omdat ze een soortgelijk maagsysteem hebben als mensen, dus ze verteren voedsel anders, Silverman sd.

"Honden hebben niet echt het voordeel van de menselijke maagzuren, waardoor ze eiwitten sneller kunnen afbreken tot aminozuren die door hun systeem kunnen worden opgenomen", zegt hij. "Dus het kan veel langer duren voordat honden hun voedsel verteren."

Het is belangrijk op te merken dat de Salmonella-bacterie een veelvoorkomende oorzaak is van voedselvergiftiging bij zowel mensen als honden.

"We horen van onze klanten dat honden vaak ziek kunnen worden in hun huishouden, waar ze voedsel eten of eten van de bereidingstafel voor menselijke voeding", sd. "Zelfs honden die bij een dierenarts worden behandeld, kunnen ziek worden als ze voedsel uit een restaurant eten."

De Food and Drug Administration heeft echter specifieke voedselveiligheidsnormen uitgevaardigd voor honden jonger dan vier maanden. De minimumnormen voor het voeren van oudere honden zijn dezelfde als die voor mensenkinderen.

“Voor kinderen jonger dan 12 maanden beveelt de FDA het gebruik van een kindveilige verpakking aan. De verpakking is ontworpen om te voorkomen dat een kind van die leeftijd de verpakking opent en om te voorkomen dat kleine stukjes voedsel door kinderen in de verpakking vallen,” Silverman sd. “Deze oefening is ook effectiever voor jonge honden.

"Voor elk product dat u aan een hond voert, moet u ervoor zorgen dat de verpakking is afgesloten en dat het voergerei tussen elke voeding wordt schoongemaakt."

Neem voor meer informatie over de juiste verzorging van huisdieren contact op met uw plaatselijke PetSmart.


Bekijk de video: Met hond spelen en kip laten zien (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Leodegan

  Dus men kan oneindig bespreken.

 2. Pruet

  Trouwens, ik feliciteer deze opmerkelijke gedachte

 3. Grogore

  I want myself ...

 4. Kazrar

  Wat wil je precies zeggen?Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos