Informatie

Bijpassende hondenbandana en scrunchie

Bijpassende hondenbandana en scrunchieWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bijpassende hondenbandana en scrunchie $6.95

‘Geen probleem, we hebben niet veel nodig, we hebben niet veel nodig!’, hadden de kinderen me verteld. Ze wilden me gewoon hun collectie handgemaakte kettingen laten zien, die ze hopen te verkopen. Ze hebben sieraden gekregen van hun lokale gemeenschap, zodat ze weten dat ze een uniek ambacht hebben om te delen met de rest van de wereld.

Voor deze groep jongeren is dat unieke ambacht haken. Hun ouders weten niet dat hun kinderen in hun vrije tijd aan het haken zijn, maar ze zeggen dat het de passie van hun kinderen is. Wat ze niet weten, is dat ze een van de weinige groepen vrouwen in Australië zijn die hun kinderen leren haken.

Hoewel het allemaal jonge kinderen zijn, is het duidelijk dat ze allemaal ongelooflijk creatief en enthousiast zijn. Hun werk was al te zien op de recente Australian Grandmother Crochet Guild (AGCG) Convention, die in februari in Melbourne werd gehouden. Op de Conventie belde een haaklerares uit een andere buitenwijk om te zeggen dat ze haar dochter het vak heeft geleerd en dat ze graag meer vrouwen zoals zij wil vinden om de vaardigheid door te geven.

Voor deze kinderen, en vele anderen, is haken een hulpmiddel om meer over zichzelf en hun gemeenschap te leren, terwijl ze ook kunnen pronken met hun eigen unieke talenten. Dit is een vaardigheid die ze nooit zullen vergeten of verliezen.

Voor deze diavoorstelling is JavaScript vereist.

Mandy en haar moeder op het C&,K Festival

Mandy en haar moeder waren vorig jaar op het C&,K Festival in Melbourne, zoals ze de afgelopen vier jaar elk jaar waren geweest. Het festival moedigt jonge vrouwen aan om trots te zijn op hun roots door de Australische Aboriginal en Torres Strt Islander-vrouwen te vieren die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de culturele en hedendaagse kunst en ambachten van Australië. Mandy was daar als artiest, dus haar doel was om haar moeder de verschillende ambachten te laten zien, maar ze was ook erg enthousiast om de displays van traditioneel werk te zien en om de kunstenaars te bezoeken die het hebben gemaakt.

Mandy was ook verheugd om te horen dat er een heel scala aan verschillende gehaakte producten is die ze nu kan gebruiken, ook al is ze pas een paar maanden geleden geboren. Er is een reeks hoeden, omslagdoeken, rokken en tassen die bij haar zullen passen naarmate ze ouder wordt. Ze is er zelfs trots op een gehaakt vloerkleed in haar speelkamer te hebben, dat bij haar speelgoed past en nooit zal vervellen. Het gehaakte vloerkleed is gemaakt door de oma's in haar familie, die allemaal van hun eigen oma's hebben leren haken. Het is belangrijk dat Mandy zich met hen verbonden voelt, zodat ook zij het verschil zal maken door hun traditie voort te zetten.

Het zal je misschien verbazen dat Mandy's vader ook een getalenteerde haakkunstenaar is en hij maakt een reeks gehaakte kussens en babydekens. Hij begon het vak te leren toen hij 10 was, net toen Mandy werd geboren. Tegen de tijd dat Mandy vier jaar oud was, was hij in staat haar enkele basishaaktechnieken te leren, zodat ze de familietraditie kunnen voortzetten.

De handwerkshow die Mandy bijwoonde stond open voor iedereen die geïnteresseerd was in het leren haken, wat betekende dat haar vader een van de velen was die er een leerzame ervaring voor Mandy van maakten. Naast het leren over haar Aboriginal en Torres Strt Islander-geschiedenis, konden de kinderen ook leren over het maken van hoogwaardige haakproducten.

Mandy's moeder is erg gepassioneerd om de traditie levend te houden door kwaliteitsproducten voor de markt te leveren. Hoewel de oma's begonnen met haken voordat Mandy werd geboren, is haar moeder de eerste die haar moeder leert haken. Mandy's moeder is nu in staat om haar eigen twee dochters te leren haken, en ze zijn verheugd om het ambacht voort te zetten dat aan hen is doorgegeven.

Mandy begon les te geven aan vrienden en familie en heeft zich nu voortdurend ingezet om het vak te leren aan iedereen die wil luisteren. Haar visie is om een ​​haakartiest te worden om de familietraditie voort te zetten.

Bedankt Mandy voor je mooie verhaal van hoop en inspiratie!

]]>,http://www.gofishin.com/2015/04/my-story/feed/0Het nieuwe verhaalhttp://www.gofishin.com/2015/04/the-new-story/

http://www.gofishin.com/2015/04/the-new-story/#commentsWed, 13 Apr 2015 13:55:09 +0000http://www.gofishin.com/?p=1316Wat maakt een verhaal speciaal ? Zijn het de woorden die we gebruiken om het te vertellen? Zijn er foto's die het verder brengen? Heeft het muziek nodig om het te versterken? Voor mij zijn het de mensen in het verhaal die het zo maken. Er is geen manier om de betekenis van het deel uitmaken van een gezin te meten. Ons leven is voor altijd veranderd, zelfs als het lijkt alsof er maar enkele minuten zijn verstreken.

Ik heb de eer gehad om de afgelopen vier maanden bij veel gezinnen tijd door te brengen. Ik heb zoveel over hen geleerd. Ik heb gehoord over hun hoop en dromen, hun strijd en hun triomfen. Er zijn kleine jongens en meisjes die opgroeien met de liefde van een vader, een moeder en oma. Ik heb de liefde gezien die ze delen met hun moeders en vaders. Ik heb gezien hoe ze naar hun familie kijken en ik heb gehoord hoe ze hun moeders en vaders bedanken. Mijn doel is om deze kleine verhalen op een unieke manier te vertellen, met een verhaal om een ​​verhaal te vertellen.

Als je deel wilt uitmaken van het verhaal, kun je het beste beginnen met ons project "We Grow Together". Ons team heeft via GoFishin.com een ​​platform gecreëerd waarmee we verhalen kunnen delen die de ervaringen van kinderen met speciale behoeften weerspiegelen. Ik zou je graag iets over dit programma vertellen, maar eerst een paar dingen.

-Dit is geen campagne om je telefoonnummer te verzamelen om een ​​nieuwe telefoon voor me te kopen (lol). Dit is een project met een heel belangrijk doel.

-Ik zal je nummer gebruiken om je te bellen om je te vragen naar een deel van je leven. Deze gesprekken zijn volledig vertrouwelijk. Ik kan uw informatie met niemand anders delen (mijn moeder of wie dan ook).

-Ik heb GEEN geld om me een mooie telefoon te geven (of laptop, of iets anders eigenlijk). Als je wilt helpen, kun je doneren aan ons project via de GoFundMe-link. 100% van de donaties gaat rechtstreeks naar de kinderen die onze hulp nodig hebben. We willen het geld aan de kinderen en hun ouders geven, niet aan een rijk persoon.

-Deze kinderen zullen niet alleen deel uitmaken van onze projecten, maar zullen ook degenen zijn die onze verhalen vertellen. We zullen hun stem gebruiken om deze verhalen te vertellen. Hun perspectief zal via hen worden gehoord, niet alleen de mijne.

-Maak je geen zorgen, we zullen het gesprek zo eenvoudig mogelijk maken. Als het moet, gebruik ik zelfs de telefoon in mijn vrachtwagen.

Als je deel wilt uitmaken van deze verhalen en het perspectief van de kinderen wilt horen, overweeg dan om GoFishin.com te gebruiken om mijn telefoontjes te beantwoorden.

Ik kijk er echt naar uit om deze verhalen te vertellen, te zien wie je bent en meer te weten te komen over je leven. Ik hoop dat je overweegt om deel te nemen aan het project "We Grow Together", zodat we deze leuke, onvergetelijke ervaring samen kunnen beleven. Je kunt er hier meer over leren.


Bekijk de video: The Best How To Cut Bandanas Video Ever and more (Augustus 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos