Informatie

Knobbel op buik van hond

Knobbel op buik van hond


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Knobbel op buik van hond dat ziet er twee dagen uit als een grote oranje kiezelsteen

Het spijt me zo van je lieve puppy. Ik had een hond met een vergelijkbare aandoening waarvoor ik de dierenarts zag. Het was een kiezelachtige massa op zijn buik die in de loop van een paar dagen groter werd. De dierenarts deed veel testen en sd er was niets mis met hem en dat het er gewoon zou zijn. Na een week werd het niet eens groter en was het helemaal weg. Veel succes met je pup.

Bedankt voor alle sympathie. Het spijt me zo voor de pup. Hij lijkt het goed te doen. Ik zal hem laten genezen. Ze hebben volgende week een appt voor controle. We willen geen risico nemen. Ik moet mijn gelukkige sterren bedanken dat hij hier nog steeds is om mee te spelen. Ik zal blij zijn als de zomer komt. Deze tijd van het jaar is zo moeilijk. Misschien wordt het beter met de zomer in aantocht.

Het spijt me zo voor je lieve pup. Ik heb een soortgelijke situatie gehad met mijn hond. Ik was zo teleurgesteld in mezelf dat ik dit niet heb opgepakt. Ik wist ook niet wat er met mijn arme baby aan de hand was. Maar ik weet dat hij in orde is en ik voel me zo dom dat ik het mis. Ik had een paar vragen, heb je het met je vingers opgepakt? Kun je de tong van je hond oppakken en kijken of hij wit is? Ik weet dat de tong van mijn hond een beetje wit was. Heb je zijn anus schoongemaakt? Het zou goed zijn om te doen en je er geen zorgen over te maken. Mijn dierenarts sd het gebeurt met puppy's en ze gaf hem medicatie voor ongeveer 2 dagen. Ik ben zo blij dat je erachter bent gekomen wat er aan de hand is en dat je voor hem zorgt. Ik hoop dat hij snel beter wordt.

De dierenarts belde hem vandaag. Blijkbaar was zijn blaas ontstoken door de massa in het rectum. Het klinkt alsof het een redelijk goed teken is dat het goed komt. Het duurde 2 tot 3 dagen voordat de medicatie begon te werken en het is al een paar dagen geleden. Ik denk dat het rectum de komende weken vanzelf zal genezen. Het was behoorlijk serieus. De arts raadde een operatie niet aan omdat dit meer schade kan veroorzaken.

Hier is de informatie van de dierenarts over de medicatie voor honden:

Antibiotica helpen de bacteriën te bestrijden die gepaard gaan met een infectie, en ontstekingsremmers verminderen de ontsteking die gepaard gaat met de infectie. De combinatie van deze twee helpt uw ​​hond zich sneller beter te voelen. Uw dierenarts zal het antibioticum voorschrijven op basis van de ernst van de infectie. Zorg ervoor dat u de instructies van uw dierenarts volgt.

Hij gaf hem een ​​speciaal dieet en adviseerde vanwege de infectie een zoutarm dieet. Het kan voor een puppy moeilijk zijn om zijn blaas te reguleren en het kan zijn dat hij niet in staat is om met zout en water om te gaan. Aangezien mijn hond geen regelmatig dieet volgde, meng ik zijn voer nog steeds zoals ik dat voor hem zou doen. Ik denk dat het voor een puppy moeilijker is om voedsel te verteren dan voor een volwassene. Ik denk ook dat er veel meer bacteriën en gisten in het systeem van een puppy zitten dan dat van een volwassene en dat ze dus gevoeliger zullen zijn voor bepaald voedsel. Het is goed om na een tijdje terug te gaan naar een normaal dieet, omdat het gemakkelijker te verteren is.

Hij suggereerde ook een blaassessie met water. Terwijl ik sd, ben ik dit de afgelopen dagen begonnen. Hij zou het moeten helpen. Als ik pas nadat zijn medicatie een paar dagen heeft gewerkt, zal ik de dierenarts naar deze sessie vragen.

Dat is alles wat ik heb voor nu. We zullen zien hoe hij de komende dagen is. Als het goed is zal ik misschien wat foto's van hem plaatsen.

Iedereen bedankt voor het meedenken en bidden. Ik ben blij dat het nu beter met hem gaat. Ik zal hem blijven volgen en zien wat er gebeurt.

Dit forum wordt gesponsord door de Chipotle, het populaire fastfoodrestaurant. Ze bieden gratis chips en salsa op de meeste menu-items. Het is een geweldige manier om iets anders te proberen en het duurt slechts enkele seconden om te bestellen. Als je hun eten hebt geprobeerd, weet je wat ik bedoel.

Bedankt voor de tips. Ik zal eens naar de raw-diëten moeten kijken. Als er informatie ontbreekt, laat het me dan weten. Ik was gewoon benieuwd naar de hoeveelheid melk die gegeven moest worden en hoeveel voer. De hond is 7,2 pond en 20 centimeter lang.

Ik heb nog niet alle berichten gelezen, maar ik heb de eerste paar honderd gelezen. Ik heb wel een paar vragen die ik niet kan beantwoorden. Ik ben geen expert in dit alles. Ik lees net wat informatie. Ik hoop dat de antwoorden niet te veel zijn voor mijn kleine geest.

1. Waarom heb je droge brokken gebruikt? Is het vanwege de kosten, of omdat je wilde zien hoe de puppy reageert?

2. Wat wordt bedoeld met een "blaasoefening"? Wat wordt er met de oefening gedaan?

3. Wat zijn precies de "do's en don'ts" voor puppy's in de groei? Volgens mij was dat de eerste post die ik las. Ik had net aangenomen dat de info was gegeven, maar het lijkt erop dat dat niet het geval is.

4. Wat betekenen de 'do's en don'ts' bij het gebruik van commercieel voedsel? Ik weet dat dit heel anders is dan wat we thuis doen. Mijn familie zou me NOOIT dergelijk voedsel laten gebruiken. Mijn moeder gelooft niet in rauwe voeding en we geven een hond nooit commercieel voer.

5. Sommige berichten lijken te stellen dat de hoeveelheid melk moet worden aangepast op basis van de leeftijd van de puppy. Ik heb nog nooit iets gezien dat een specifieke leeftijd vermeldde. Dus hoe weet ik wat ik moet voeren?

Donderdag moet ik naar de dierenarts. Zaterdag kom ik terug. Ik probeer dit gewoon te leren voordat ik daar aankom. De dierenarts is erg aardig en zal proberen mijn vragen te beantwoorden als ik het niet begrijp. Ik ben gewoon aan het leren en proberen te begrijpen. Ik ben het type persoon dat je moet uitleggen over een heleboel dingen. Ik heb het gevoel dat ik het niet kan leren tenzij ik het hele plaatje ken.

Ik vond het boek "Hoe zorg je voor een gezonde hond" op internet. Het heeft veel goede informatie over puppyverzorging en -groei. Ik hoop dat het al je vragen beantwoordt. Ik had dit boek en las het enkele jaren geleden. Het heeft me geholpen te weten hoe ik voor mijn 4-jarige hond moet zorgen.

Ik ben het met je eens dat je controle hebt over wat er in je puppy gaat. Ik weet hoe ik mijn puppy moet voeren, de keren dat ik weet dat ik zijn voer moet veranderen en de hoeveelheid die ik moet geven, maar dat doe ik zelden. Ik wil de touwtjes in handen hebben, want ik wil niet afhankelijk zijn van eten. Eten is makkelijk voor een puppy en je kunt ze te veel of te weinig geven. Ik wil ook het giswerk eruit halen.

Toen ik voor het eerst met mijn puppy begon, dacht ik dat ik dat moest doen


Bekijk de video: Stress herkennen bij honden (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Muata

  Het spijt me dat ik me ermee bemoei, maar naar mijn mening is dit thema niet zo actueel.

 2. Twitchel

  Volgens mij is dat niet aanwezig.

 3. Indira

  Je had het mis, zou het kunnen?

 4. Azizi

  Daarin is er iets. Nu werd alles duidelijk, veel dank voor een verklaring.

 5. Janyd

  Leren lezen

 6. Nabei

  Het is waar! Ik vind het een goed idee. Ik ben het met je eens.

 7. Arashirg

  En ik heb het geconfronteerd. We kunnen over dit thema communiceren.

 8. Farnly

  Op een site heb ik al bijna dezelfde verzameling informatie gelezen, maar toch bedanktSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos